prog321 wrote:Nema smisla pricati o restoranima jer onda se disuskija razvlaci u nedogled. Svacije iskustvo je drugacije a neki ljudi svjesno lazu.
Fakt je da je u Hrvatskoj sve skuplje zato ljudi u granicnim prelazima kupuju u BiH. To je sve sto se treba znati o tome.
Čim iznesem konkretan podatak odmah ti smeta jer inače voliš pričati "uopćeno" da tako kažem.
Argument je argument, ma kakav bio... Netko je potegao priču o cijenama hrane i usluga te sam se samo nadovezao jer i sam nisi htio dati odgovor @zg-u. Ali eto, nek ti bude, neću o ovome više.
Šta je to SVE kad kažeš skuplje, naveo sam ti dosta stvari koje su jeftinije ili iste cijene... sad si ti na redu da potkrijepiš rečeno.
ljevoruki wrote:Naravno da je bolja, nemaju Srba i RS.
Jako zanimljiva observacija. Ono što je još zanimljivije je to da se takva priča vodi u Hrvatskoj, prije 90-tih su problem bili Srbi, sad kad ih nema više (zato se sad ne mogu ni optužiti) problem su krajem 90-tih bili Dalmatinci, sad su problem Hercegovci, u Beogradu su problem oni tamo seljaci iz Crne Gore, dok Sarajlije baš vole Sandžaklije.

Uvijek je netko drugi kriv za globalne probleme te neuspjehe u vlastitim životima.
Nije GRAS u pm zbog RS-a već zbog samih sebe.