Aferim za ovobosmen wrote:Čitav svijet bruji kada padne jedna mrtva kršćanska glava poput ovog govnara iz Holandije dok svakodnevno pada na hiljade muslimanskih koje su nebitne.
Ta ista Holandija ,koja je je u najvećoj mjeri kriva za stradanje Bošnjaka u Srebrenici, sada je spremna boriti se protiv terorizma a nije se borila te godine u Srebrenici jer za njih nije terorizam kad se ubijaju muslimani.
DA LI JE BITNIJA KRŠĆANSKA GLAVA OD HILJADU MUSLIMANSKIH?
-
BosnjakAga
#1 Re: DA LI JE BITNIJA KRŠĆANSKA GLAVA OD HILJADU MUSLIMANSKIH
-
no sikiriki
AFERIM, JA SAM IM NESTO SLISNO REKAO PA SAM DOBIO OTKAZ!!!!!
-
no sikiriki
NORMALNO DA NIJE I TU NEMA DILEME.
PROBLEM JE GLOBALIZACIJA.
PO NJIJOVOJ LOGICI SAD MI TREBAMO SVAKU SRPSKU CRKVU ZAPALITI, SVAKOG SRBINA NAPASTI ITD.
PONOSAN SAM STO SU BOSNJACI JEDAN OD NAJTOLERANTNIJIH NARODA.
PROBLEM JE GLOBALIZACIJA.
PO NJIJOVOJ LOGICI SAD MI TREBAMO SVAKU SRPSKU CRKVU ZAPALITI, SVAKOG SRBINA NAPASTI ITD.
PONOSAN SAM STO SU BOSNJACI JEDAN OD NAJTOLERANTNIJIH NARODA.
- Zox
Je li imao pravo da KAZE sta mu je volja?meldina wrote:A sto je morao zvati poslanika bozijeg pedofilom i svastaA je li lijepo ubiti čovjeka koji je samo htio napisati kako muslimani postupaju sa svojim ženema
jel mora to raditi?????
ko mu je kriv
Je li postoji SLOBODA GOVORA?
Je li bi tebe ili mene trebao neko ubiti kad kazemo neku glupost?
A pun je forum i mojih i tvojih gluposti.
Samo sto je to u demokratiji dozvoljeno.
-
Bird
A je li istina da je Muhamed sebi uzeo za ženu dijete od 9 godina?meldina wrote:
A sto je morao zvati poslanika bozijeg pedofilom i svasta
Ja ne pravdam ni jedne ni druge. Pa što ako je rekao da je Muhamed pedofil, neka pusti da mu Bog sudi zbog takvih riječi, a ne da on sebe postavlja za sudca koji je i sam griješan.
- Fair Life
#10 Re: DA LI JE BITNIJA KRŠĆANSKA GLAVA OD HILJADU MUSLIMANSKIH
Holandska vlada je zbog Srebrenice podnijela kolektivnu ostavku !!bosmen wrote:Ta ista Holandija ,koja je je u najvećoj mjeri kriva za stradanje Bošnjaka u Srebrenici, sada je spremna boriti se protiv terorizma a nije se borila te godine u Srebrenici jer za njih nije terorizam kad se ubijaju muslimani.
Ko je to uradio kod nas ????????????????
Poslije desavanja u Srebrenici kod nas su ljudi nagradjivani unapredjenjima.
Haj', ne lupetaj... prije nego sto se okrenes oko sebe.
-
St.Germain
hajde furajte se opet malo na miloseviceve srbe, niste odavno...
-
no sikiriki
St.Germain wrote:hajde furajte se opet malo na miloseviceve srbe, niste odavno...
-
tempora
#15 Re: DA LI JE BITNIJA KRŠĆANSKA GLAVA OD HILJADU MUSLIMANSKIH
Faire, brzas malo u izjavi.Fair Life wrote:Holandska vlada je zbog Srebrenice podnijela kolektivnu ostavku !!bosmen wrote:Ta ista Holandija ,koja je je u najvećoj mjeri kriva za stradanje Bošnjaka u Srebrenici, sada je spremna boriti se protiv terorizma a nije se borila te godine u Srebrenici jer za njih nije terorizam kad se ubijaju muslimani.
Ko je to uradio kod nas ????????????????
Poslije desavanja u Srebrenici kod nas su ljudi nagradjivani unapredjenjima.
Haj', ne lupetaj... prije nego sto se okrenes oko sebe.
A za postavku teme, cista fasizoidnost. Znam da vam je nemoguce raspoznati licnu ali ovakva i slicne teme je utemeljuju. Svaki zivot, hriscanski, islamski, budisticki, jevrejski, ovaj ili onaj, otet znaci samo jedno. Zlocin. Ne zastranjujte.
Na kraju krajeva ne pozivajte se na Teo van Gogha, jer covjek nije bio religiozan. Tako da ne mozete uzimati njegovu smrt kao argument !!!
-
livadic
da je ubisto holandskog rezisera zlocin ...
to bas i nije neko veleumno otkrice ...
ali ...
... nije to zaplet ove price ... 

zaplet bi trebao biti ...
... ako se mene pita ...
::
*kakav je suzivot u krscanskoj evropi [cafirskoj ... ako vise volite ...
]
... za ocekivati ubuduce ...
... *

to bas i nije neko veleumno otkrice ...
ali ...
zaplet bi trebao biti ...
*kakav je suzivot u krscanskoj evropi [cafirskoj ... ako vise volite ...
... za ocekivati ubuduce ...
Last edited by livadic on 14/11/2004 14:27, edited 1 time in total.
- Fair Life
#17 Re: DA LI JE BITNIJA KRŠĆANSKA GLAVA OD HILJADU MUSLIMANSKIH
PROCITAJ !!tempora wrote:Faire, brzas malo u izjavi.Holandski predsjednik je cak imao problema i sa "izvinjenjem" koje su trazile majke Srebrenice, jer je time smatrao da priznaje krivicu...
http://www.danas.org/programi/haaska/20 ... 112544.asp
[size=117]Haska hronika[/size] wrote:Radio Slobodna Evropa:__ Odluka nizozemske vlade da podnese kolektivnu ostavku zbog osjećaja odgovornosti za pad Srebrenice, u Bosni i Hercegovini u prvim reakcijama okarakterizirana je kao visoko moralan čin...
-
Bird
Samo ne znam na osnovu čega vi zaključujete da je Europa kršćanska, možda jesu većinom njezini stanovnici, ali Ustav Europske unije i ostala da ih tako nazovem sranja nisu nimalo kršćanski.
Trebali govoriti što se desilo sa onim talijanskim ministrom koji je rekao da homoseksualizam nije normalna stvar i da su to bolesni ljudi sa poremećajem kojima treba pomoći, ali njihov odnos prema osobi istog spola ne može biti normalna stvar.
Trebali govoriti što se desilo sa onim talijanskim ministrom koji je rekao da homoseksualizam nije normalna stvar i da su to bolesni ljudi sa poremećajem kojima treba pomoći, ali njihov odnos prema osobi istog spola ne može biti normalna stvar.
-
tempora
#19 Re: DA LI JE BITNIJA KRŠĆANSKA GLAVA OD HILJADU MUSLIMANSKIH
WOW! Faire, da se i od tebe jednom iznenadimFair Life wrote:PROCITAJ !!tempora wrote:Faire, brzas malo u izjavi.Holandski predsjednik je cak imao problema i sa "izvinjenjem" koje su trazile majke Srebrenice, jer je time smatrao da priznaje krivicu...
http://www.danas.org/programi/haaska/20 ... 112544.asp
[size=117]Haska hronika[/size] wrote:Radio Slobodna Evropa:__ Odluka nizozemske vlade da podnese kolektivnu ostavku zbog osjećaja odgovornosti za pad Srebrenice, u Bosni i Hercegovini u prvim reakcijama okarakterizirana je kao visoko moralan čin...
-
St.Germain
pa eto vidis da moze...Bird wrote:Trebali govoriti što se desilo sa onim talijanskim ministrom koji je rekao da homoseksualizam nije normalna stvar i da su to bolesni ljudi sa poremećajem kojima treba pomoći, ali njihov odnos prema osobi istog spola ne može biti normalna stvar.
- Fair Life
#22 Re: DA LI JE BITNIJA KRŠĆANSKA GLAVA OD HILJADU MUSLIMANSKIH
Nemas razloga. Prije bih ja trebao biti iznenadjen tvojom tvrdnjom, jer si, po svemu sudeci, u Holandiji.tempora wrote:WOW! Faire, da se i od tebe jednom iznenadim
Ovo sam nasao na linku RFE, ali isto se moze pronaci i na mnogim drugim.
Jos uvijek pitam: Ko je od nasih vajnih politicara iz tog vremena ucinio bilo sta cime bi pokazao priblizno jednak stepen moralne odgovornosti za desavanja u Srebrenici.
-
gora
Nije bas tako...
Na Kosmetu ubijaju Srbe svakodnevno i za to niko ne odgovara...
Pale se crkve i manastiri iz 12.vijeka od strane albanskih muslimana...
...ubjedjen sam da ce se sada ovdje javiti neki veseljak koji ce reci da treba ubijati srpske hriscane...
...tada bi to znacili da teza iz naslova ove teme ne stoji...
Na Kosmetu ubijaju Srbe svakodnevno i za to niko ne odgovara...
Pale se crkve i manastiri iz 12.vijeka od strane albanskih muslimana...
...ubjedjen sam da ce se sada ovdje javiti neki veseljak koji ce reci da treba ubijati srpske hriscane...
...tada bi to znacili da teza iz naslova ove teme ne stoji...
-
CPETEH
наслов теме - стварно идиотски! 
x
Bosmen, ако си стварно себе питао то питање-одговор је кратак: НЕ!
:x
Твој даљи коментар-типично ватро-распиривачки и племенско-oкупљачки, на који се могу попалити само национално острашћени слијепци!
И још да додам-НЕМА хришћанских и муслиманских глава-постоје само ЉУДСКЕ главе!
Bosmen, ако си стварно себе питао то питање-одговор је кратак: НЕ!
Твој даљи коментар-типично ватро-распиривачки и племенско-oкупљачки, на који се могу попалити само национално острашћени слијепци!
И још да додам-НЕМА хришћанских и муслиманских глава-постоје само ЉУДСКЕ главе!
-
TheGame
istina,bravo CPETEHECPETEH wrote:наслов теме - стварно идиотски!x
Bosmen, ако си стварно себе питао то питање-одговор је кратак: НЕ!:x
Твој даљи коментар-типично ватро-распиривачки и племенско-oкупљачки, на који се могу попалити само национално острашћени слијепци!:x
И још да додам-НЕМА хришћанских и муслиманских глава-постоје само ЉУДСКЕ главе!:x