poslije..ce ti biti svejedno
Da li imati sex ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Al' je dobar za extra zaradu, je l' da vodolijo?vodolija_33 wrote:NE!Sex je za levate!
Inace, kako pos'o?
-
vodolija_33
Koji si ti papak.horns&drums wrote:Al' je dobar za extra zaradu, je l' da vodolijo?vodolija_33 wrote:NE!Sex je za levate!
:D
Inace, kako pos'o?:D:D
Jadan si
- horns&drums
Ma pitao sam te kako pravi posao, nisam uopce mislio na prostituciju.
Inace, fakat sam imao manjak sexa u djetinjstvu, hvala Bogu niko me nije silovao ni sexualno zlostavljao. To ne valja po tebi?
Inace, fakat sam imao manjak sexa u djetinjstvu, hvala Bogu niko me nije silovao ni sexualno zlostavljao. To ne valja po tebi?
- horns&drums
Ma imao sam stariju tetu ali ona me je ucila citati, pisati, racunati, filozofirati...
:D
Sve ono sto vodoliji fali i dan danas
:D:D:D
Sve ono sto vodoliji fali i dan danas
- horns&drums
Stochar, turn page 68
Stari - necu
Vodolijo - oprosti, necu nikad vise da te vrijedjam
Stari - necu
Vodolijo - oprosti, necu nikad vise da te vrijedjam
-
vodolija_33
Znaš šta horns,horns&drums wrote:Ma pitao sam te kako pravi posao, nisam uopce mislio na prostituciju.
izvini, ali ti si jedan isfrustrirani dječak koji po svaku cijenu pokušava da bude zvijezda ovog foruma. Ok, budi zvijezda ali pokušaj to ostvariti na neki normalan način. Prozivanje forumaša/ica koji ti se iz nekog razloga ne dopadaju i pokušavajući da od njih napraviš budale po svaku cijenu, nije način da ostvariš svoju ambiciju. Valjda ćeš to nekada shvatiti.
Izvlačenje riječi iz konteksta su tvoja specijalnost, pa mislim da ćeš i od ovoga da napraviš cirkus i zafrkanciju. Zato navali svim svojim "oružjem", i budi zvijezda.
Lijep pozdrav forumašima i želim vam ugodan ostanak na forumu. Meni je dosta.
-
Stari
Pa kad malo bolje razmislim ...u pravu si (kao i uvijek) te neke tamo cudnovatne stvari ....recimo: ritam, sinhronizacija pokreta, intenzitet ...i tako te gluposti se fakat nisam naucio sam....imao sam nekoga ko mi je pokazao kako to treba. E sad koliko sam uspjesno savladao gradivo...bi trebalo upitati ...instruktora (ili savjetnika ).novalic wrote:od cega se ogradjujes..od samoukosti
- horns&drums
Nemam ja sta pokusavati biti zvijezda kada sam cijelo sazvijezdje
Evo, izvinuo sam ti se tamo gore i basta.
Iako si mi se preko telefona izvinula i rekla "moram malo" postujem tvoju odluku, no dijagnozu ce mi ipak dati neko skolovan
Ciao vodolija, lubi te horns
Evo, izvinuo sam ti se tamo gore i basta.
Iako si mi se preko telefona izvinula i rekla "moram malo" postujem tvoju odluku, no dijagnozu ce mi ipak dati neko skolovan
Ciao vodolija, lubi te horns
- horns&drums
Kako da ne kolega, kako da ne. Spasavanje dusa mi je od sada task no 1!!! 
-
mrmot
samo nađeš tamo gdje ideš nekog ko ćete nastavit taslačit i nema problema (ako je ne budeš koristila vagina se može zatvoriti a onda moraš na operaciju, koristi je redovno)kokili_g wrote:haha, nadaj se da te nece srce prevariti il sta vec... meni se po glavi samo mota, hocul biti povrijedjena, koliko ce mi tesko pasti odlazak bla bla a ostalo nemam dilema
- horns&drums
Oplakah...mrmot wrote:samo nađeš tamo gdje ideš nekog ko ćete nastavit taslačit i nema problema (ako je ne budeš koristila vagina se može zatvoriti a onda moraš na operaciju, koristi je redovno)
- horns&drums
Al' ova " ako je ne koristis redovno - zatvorice se"