Da li imati sex ili ne?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Zadig wrote:Ti si stvarno toliko bijedna i smjesna, da mi te je zao i provaliti. Neka te, jadolinko jedna....u svom trulezu, cuci i smrdi i dalje.
:( :( :( iskreno mi te je zao.. :( :( :( :( :sad: :sad: :sad: :sad:[/b]
Jao pa zar ti nisi onaj sto ne bi mogao da ceka na sex sa djevojkom koju voli 6 mjeseci jer navodno sad zivis preko bare gdje sexa ima za izvoza, pa sad ti neki lafcina jelde? Mojne meni te price maleni - znam ja vrlo dobro kakav sexualan zivot imaju Balkanci po inostranstvu, ne svi ali tako kao ti koji kazu kako ne bi cekali UF JES SE UFURO' a garantujem da si imao bar 20 ONS do sada.

Hocu da ti kazem decko da nema nista lose u cekanju i samo zato sto ti ne bi cekao ne znaci da si ti bolji pametniji i moralniji od raje i svih cura koje ne smatraju da je sex u prvih 5 minuta preduslov za vezu. ;) U krajnoj liniji otkud tebi uopste pravo da OCEKUJES SEX od djevojke? Pa nije djevojka obavezna da samo zato sto se zabavlja s tobom da ujedno i spava s tobom. Valjda se pita i ona kad je ona spremna, a ne uf ne bi ja cekao, pa znam da ne bi jer si heftin ko CHEAP DICK. Zato nebi. :lol:
novalic

Post by novalic »

Pa ako je lutrija i jedno i drugo,onda radije uzimam onu manje razradjenu.

a zasto, radi toga sta ce raja reci... koji ti je glavni argumenat za ovo. neiskoristeni vaginalni misici ili neiskoristena siva masa 8-)
nebi

Post by nebi »

novalic wrote:Pa ako je lutrija i jedno i drugo,onda radije uzimam onu manje razradjenu.

a zasto, radi toga sta ce raja reci... koji ti je glavni argumenat za ovo. neiskoristeni vaginalni misici ili neiskoristena siva masa 8-)
Ni jedno ni drugo.....vec manja mogucnost da fasujem triper :D
nova,i ja i ti smo ovdje iznijeli nase stavove.Ti opravdavas tvoj nacin zivota,ja opravdavam moj.Neka i ostane na tome.
Sorry za psihologiju.
nebi

Post by nebi »

Zadig wrote:Opet kalkulises pa kad je i ljubav u pitanju.

Znas sta nebi, kada se zatroskas jaro, biti ce ti svejedno, i nemoj se klet da nikad "handaru" neces uzet, jer ces se na kraju zaljubit i ozenit profesionalkom!!!!
znas sta,Zadig,ne bih se kleo da nisam mojoj hanumi prosuo krv.
Izvinjavam se zbog mog nazadnog nacina zivota.Kod nje mi je stvarno bilo svejedno je li ili nije...ali eto...nije.
Jos jednom sorry :D
Stari

Post by Stari »

Pa dobro sad ni nije ni triper smak svijeta ...pichis penicilin jedno 2-3 sedmice...ispsujes sam sebi sve po spisku dok se ispishas u klozetu u toku tih sedmica...i onda se tjesis moglo je biti i gore.

Sve za ljubav....
novalic

Post by novalic »

opet wrong..

ja nikada nisam rekla kakav je moj nacin zivota.. al' eto, po nekakvoj balkanskoj semi ti si izgleda sve zakljucio..

isto tako.. kakav je tvoj nacin zivota.. ne vjerujem da se danas ponasas kao neko ko nabija kilometrazu onako, sporta radi.. gez emocija... cekajuci da naidje ona.. skoro pa nedotaknuta.. koja.. usput budi receno, svoju kilometrazu ne nabija cekajuci takvoga maratonca kao.. tebe...

daaaajjjj baaaaa, ne cinis mi se tako naivan

8-)
Stari

Post by Stari »

Nego novo ...nemas li namjeru prokomentarisati ono sto te ja na prosloj stranici ...priupitah.
novalic

Post by novalic »

odma' stari, samo da procitam...

senilna, ebemu, ostarilo se 8-)
nebi

Post by nebi »

novalic wrote:opet wrong..

ja nikada nisam rekla kakav je moj nacin zivota.. al' eto, po nekakvoj balkanskoj semi ti si izgleda sve zakljucio..

isto tako.. kakav je tvoj nacin zivota.. ne vjerujem da se danas ponasas kao neko ko nabija kilometrazu onako, sporta radi.. gez emocija... cekajuci da naidje ona.. skoro pa nedotaknuta.. koja.. usput budi receno, svoju kilometrazu ne nabija cekajuci takvoga maratonca kao.. tebe...

daaaajjjj baaaaa, ne cinis mi se tako naivan

8-)
Nisam ja rekao da je to tvoj nacin zivota.Ne zamjeri lijepa,ali ti si u kojekakvim postovima spomenula bar nekih desetak frajera.
Dakle,ili se radi o reinkarnacijama jednog istog,ili malo malkice lazes.
Ni ja ni moja hanuma nismo cekali ni ovo ni ono....vec samo nekoga kod kojeg /koje emocije i genitalije idu ruku pod ruku.
A ako ne vjerujes da postoji muskarac koji mjesecima moze da ceka mis right,onda nisi upoznala mene.
Sarajevska Princeza

nebi wrote:
Sarajevska Princeza wrote:a ti nebi si onda popriclino primitivan jer ocigledno da imas "duple standarde' jer ako se Z handrio sa pola gosci - kako to da njega ne pomenu vec samo njegovu buducu suprugu?

To mi govori da bi ti samo zenio glupacu koja je imala manje handrisanja od tebe.

Ti ces naletiti na neku koja ce ti vaditi masti i kostiju jer padas na nevinije zenske koje nisu neophodno i iskrenije. :lol:
princezo(koji nick za avlijanerku :D ),standard je standard i isti je za sve.
E,sad nisam ja kriv jer u Bosni "kurva" ima pogrdno a "kurvar" pohvalno znacenje.Za mene je i jedno i drugo isto.
Nevinije nisu neophodno iskrenije,ali ni obrnuto nije neophodno.Ili iskrenost raste sa kilometrazom primljenog kurca?
Stari,daj molim te,prosvijetli je.
KRIV SI TI KRIV. Ti si taj koji je rekao doticnom Z da kad se njegova mlada pojavi pitanje je da li je spavala sa pola gostiju - A NE RECE NISTA ti da je i doticni Z spavao sa pola predgradja i firme u kojoj radi i da nema diskoteke u koju moze izaci jer je probao sa svim debelim OB strankinjama.

Znaci imas duple standarde. Zato ces ti maleni da zaglavis sa curom koja ce te prevarit sa najboljim jaranom - aha i neka bas. MUSKARCI sa duplim standardima svi nek plate - nije mi ih zao, dok jednom ne utuve u glavu da zena i muskarac imaju apsolutno ista prava i iste potrebe!

I jos za kraj, maleni gledala sam ja i MACHO momke koji su prosli kroz sito i reseto pa kad nalete na curu koja ih obori s nogu kako znaju da padnu na koljena, mole i kume, sve prihvataju, sve priznaju, mijenjaju se iz korijena, sve oprastaju.... prihvataju relaciju bez sexa, bez icega, pristaju na sve, odricu se svega, itd. :lol:
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

moze mi neko objasniti o cemu se radi na ovoj temi...mrsko mi citati :roll:
nebi

Post by nebi »

Sarajevska Princeza wrote:
KRIV SI TI KRIV. Ti si taj koji je rekao doticnom Z da kad se njegova mlada pojavi pitanje je da li je spavala sa pola gostiju - A NE RECE NISTA ti da je i doticni Z spavao sa pola predgradja i firme u kojoj radi i da nema diskoteke u koju moze izaci jer je probao sa svim debelim OB strankinjama.

Znaci imas duple standarde. Zato ces ti maleni da zaglavis sa curom koja ce te prevarit sa najboljim jaranom - aha i neka bas. MUSKARCI sa duplim standardima svi nek plate - nije mi ih zao, dok jednom ne utuve u glavu da zena i muskarac imaju apsolutno ista prava i iste potrebe!

I jos za kraj, maleni gledala sam ja i MACHO momke koji su prosli kroz sito i reseto pa kad nalete na curu koja ih obori s nogu kako znaju da padnu na koljena, mole i kume, sve prihvataju, sve priznaju, mijenjaju se iz korijena, sve oprastaju.... prihvataju relaciju bez sexa, bez icega, pristaju na sve, odricu se svega, itd. :lol:
Slusaj,sarajevska pickice,nemoj mene da nazivas malenim...nisam to ni stasom ni godinama.Znam da ti kao zrtva trgovine zenama imas komplekse,ali to nije moja krivica.
I koji ti je handrak ovo sa Zadigom i debelim strankinjama?
novalic

Post by novalic »

Poanta istina, barem meni, nije u kilometrazi ....nego imam lagan osjecaj da si ovog puta ti promasila poantu u mom komentaru. Naime ...jel to bilo prekjucer...ili prije 3 godine ....i jel bilo samo par puta....ili je bilo Confused 15 godina braka...meni ne igra vecu ulogu. Poanta je u tome, da je zbog ovog ili onog, meni u pocetku bila servirana samo modifikovana istina ili potpuna neistina....meni kojem to uopste nije vazno. Vazno je , slijedeci logiku situacije, bilo onome ko tu tvrdnju iznosi. Zasto?

zasto.. pa stari, ako cemo sa zenskog stava.. tj zenskice balkanke prema balkancima.. kojima sve mozes naparaviti ali ne trpaj mu zenskicu sa kilometrazom, ona je naucila da joj je svaki slijedeci drugi.. ne zato sto se stidi onoga sto je iza nje, nego je to zato sto taj slijedeci ocekuje da ce mu to reci...

sad, ako zenskica nije imala vremena razgraniciti da li je to tipu vazno ili ne, to je ona spasilacka forumula...

a da jeste mizerno, jeste...
Zadig

Post by Zadig »

Princezo, pogledaj razgovor novalica i nebi...

i nauci se ponasanju konacno molim te, ucini to za sve nas!

Pogledaj kolicinu predpostavki u tvom postu samo, i to na kojim osnovama...

A da i ne pominjem kolicinu autenticne gluposti koju ti izvaljujes pa to je nevjerovatno majke mi.
Ti si fascinantna u sustini.

I dalje mi te je zao.

:( :(
novalic

Post by novalic »

Nisam ja rekao da je to tvoj nacin zivota.Ne zamjeri lijepa,ali ti si u kojekakvim postovima spomenula bar nekih desetak frajera.
Ni ja ni moja hanuma nismo cekali ni ovo ni ono....vec samo nekoga kod kojeg /koje emocije i genitalije idu ruku pod ruku.
A ako ne vjerujes da postoji muskarac koji mjesecima moze da ceka mis right,onda nisi upoznala mene.

gdje to ? desetak frajera..

bas bih voljela ponovo procitati ... da se nisi malo zahebao...

samo da ti kazem, kada mi je muz poginuo.. i ja sam godinama.. 8-) cackala sama 8-)

i poslije nekoliko 8-) pokusaja, naisao... onaj pravi
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

eh svadjate se stalnoo

:(
Zadig

Post by Zadig »

Na ovu temu preporucujem ODLICAN
FILM dje glumi Ben Afleck (dok jos nije bio poznat).

Film se zove

CHASING AMY

ODLICAN!!!!

5++
papak_eliminator

Post by papak_eliminator »

_MaYa_ wrote:moze mi neko objasniti o cemu se radi na ovoj temi...mrsko mi citati :roll:

:lol:

Djevojka 18-19 godina, nevina, zaljubljena, PITALA SE (vise se ne pita odustala je od nas) da li da spava sa ovim momkom u kojeg je zaljubljena. Jedan od faktora je cinjenica da ce na ljeto ici vani da studira, pa razmislja da li bi taj sex njih zblizio i ojacao vezu ili ne...

NARAVNO, kao i obicno sve je otislo Image
i sada se vodi diskusija o kilometrazi i mentalitetu.
nebi

Post by nebi »

novalic wrote:Nisam ja rekao da je to tvoj nacin zivota.Ne zamjeri lijepa,ali ti si u kojekakvim postovima spomenula bar nekih desetak frajera.

gdje to ? desetak frajera..

bas bih voljela ponovo procitati ... da se nisi malo zahebao...

samo da ti kazem, kada mi je muz poginuo.. i ja sam godinama.. 8-) cackala sama 8-)

i poslije nekoliko 8-) pokusaja, naisao... onaj pravi
Zao mi je zbog tvog muza.
A sto se tice cackanja dok naidje pravi/prava....wellcome to club :D
Sarajevska Princeza

nebi wrote:Slusaj,sarajevska pickice,nemoj mene da nazivas malenim...nisam to ni stasom ni godinama.Znam da ti kao zrtva trgovine zenama imas komplekse,ali to nije moja krivica.
I koji ti je handrak ovo sa Zadigom i debelim strankinjama?
Ehhh u pitanju je primitivan pecinski Balkanac koji ne moze da podnese da mu zenska kaze da je malen. :lol: hahaha joj evo da se kladimo u ovaj forum sarajevo-x da ti je zena neka seljanka koju si nasao u nekom zabrdju na Zlatiboru i tome slicno.

Sto se tice ovoga pickihica, to je samo tvoj nivo i kultura koju te je familija naucila prema zenama a ja te ne bi ni pogledala nego bi ti udjelila sadaku da upises koji predmet i obrazujes se. ;)
Stari

Post by Stari »

NOVA
sad, ako zenskica nije imala vremena razgraniciti da li je to tipu vazno ili ne, to je ona spasilacka forumula...
Ovo sad kontam jos manje...mozda je bolje bilo da nisam nista pitao.

Mislis ...ono...nije imala vremna... nije se stigla presabrati....kao... sve se desilo u brzini, u extazi, bila zaljubljena....nesto ...kao flash.............Eh eh eh Novo ...,nije to vjeruj mi, to se meni ne dogadja. Bice da je nesto drugo ...nije nedostatak vremena, kad ti ja kazem. [/quote]
nebi

Post by nebi »

papak_eliminator wrote:
_MaYa_ wrote:moze mi neko objasniti o cemu se radi na ovoj temi...mrsko mi citati :roll:

Djevojka 18-19 godina, nevina, zaljubljena, PITALA SE (vise se ne pita odustala je od nas) da li da spava sa ovim momkom u kojeg je zaljubljena. Jedan od faktora je cinjenica da ce na ljeto ici vani da studira, pa razmislja da li bi taj sex njih zblizio i ojacao vezu ili ne...

Ok,da se vratim na topic....
ne treba da se pita hoce li ih krhanje zbliziti i odrzati vezu(tj. ako tema nije ubleha)..
pitanje je:VOLI li ga ili ne.Ako ga voli...gruhaj,Zumro.Ako ne.....katanac. 8)
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

papak_eliminator wrote:

:) dobro...hvala...mislim ne znam...sta se mene tice ja nebi spavala s tipom ako bi tako bilo kako jest jer je presudan faktor ljubav...a i da nije presudasn faktor ljubav opet nebi spavala s tipom...kraj :)
Zadig

Post by Zadig »

Evo da kazem o cemu se radi.

Film je zaista poucan i dobar.

Frajer, animator stripova se zestoko zaljubi u jednu trebu, ali zestoko.
Toliko mu se kao osoba dopadne da je to strasno, ali kompletno oga razumje, i on nju. I to je to, one je prava za njega jednostavno.

Sve dok nije saznao da kada je ona bila klinka u srednjoj skoli se pukla sa dvojicom kretena najvecih, ali istovremeno, onako cisto da proba.

Onda je on puko, i nije izdrzo, i svaki put kada bi je ljubio bi zamisljao tu dvojicu kako je karaju i to. Onda je uletio iz ocaja u niz gluposti, tu mu je jos i najbolji jaran bio, sa kojim se posvadjao i tako dalje.

Njihova veza nije izdrzala i ona ga je na kraju ostavila, iako ga je volila i dalje i to pravo.

On je kompletno puko, i kada je na jedan vrlo komican nacin skonto koliki je on kreten bio u sustini, krenuo je traziti ali uzaludno.
Visa nikada nikoga nije sreo sa kim mu je bilo tako dobro, nijednu osobu nije sreo koja mu je vise odgovarala... a izgubio je samo zato sto nije mogao da svari tu jednu stvar...

vrlo poucan film
novalic

Post by novalic »

moze biti stari..
imas masu neiskrenih ljudi.. i zena 8-)

nebi, bolan...

ne odgovori ti meni za onih desetak.. kako da kazem... autoputeva...

ili je to bio malo jeftin zakljucak napravljen poslije mojih postova... ili sam ipak malcice slagala

8-)
Post Reply