Da li imati sex ili ne?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
kokili_g

#1 Da li imati sex ili ne?

Post by kokili_g »

sta biste odlucili da ste se zaljubili, da vam je super, da je on super, da ste jos uvijek djevica, da puno razmisljate o tome da to ucinite snjim, da vam je 18 godina (skoro 19), ali da cete na kraju otici u drugu zemlju na studij (sad na ljeto) ??? dal ce sex biti samo jos jedan cin koji ce nas jos vise spojiti (vjerujem da hoce)... kako biste vi postupili????
pitt

Post by pitt »

Uhh dileme. Zavisi u koju zemlju ides. AKo ces preko bare...onda nemoj a javi se na PM :D:D:D
cowboy

Post by cowboy »

pitt wrote:Uhh dileme. Zavisi u koju zemlju ides. AKo ces preko bare...onda nemoj a javi se na PM :D:D:D
Dragi kolega, pa vi ste postali beskrupulozni!
kokili_g

Post by kokili_g »

necu preko bare... "blizu" je austrija... al daljina daljina.... ubija...
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

ti si žena, on je muškarac, just go for it! :D
osim ovog nužno potrebnog uvjeta, vidim, postoje i ostali koji će činiti vaš ljubavni akt dubljim iskustvom.
zato, nemaš šta izgubiti, ja bih se odmah očešao o njega:D :D :D gluho bilo
pitt

Post by pitt »

Steta..... :D:D
Pa ranceru, uzmi sve sto ti zivot pruza.... :D:D

Kokili, naljbolje ces sama skontati sta ti je ciniti. Ovdje ces samo cuti hiljadu bezze komentara i nemoralnih ponuda :D:D .
novalic

#7 Re: Da li imati sex ili ne?

Post by novalic »

kokili_g wrote:sta biste odlucili da ste se zaljubili, da vam je super, da je on super, da ste jos uvijek djevica, da puno razmisljate o tome da to ucinite snjim, da vam je 18 godina (skoro 19), ali da cete na kraju otici u drugu zemlju na studij (sad na ljeto) ??? dal ce sex biti samo jos jedan cin koji ce nas jos vise spojiti (vjerujem da hoce)... kako biste vi postupili????
ja bih se kresnula.. 100%...

i tako i tako ce daljina da "ubije" sve.. to je neizbjezno.. i rijetki su parovi koji dugo vremena podnose daljinu, narocito tako mladi parovi, sto je, po mome, i normalno..

ali bi se bas kresnula sa nekim koga cu se rado sjecati cijeli zivot.. jer prvi put.. je posebno..
rijetko kada odlican sex.. ali zato... joj.. i danas kada se sjetim, crvenim...

:-) :-) :-) :-) :-) :oops: :oops: :oops: :oops:
car-x

Post by car-x »

kokili_g wrote:necu preko bare... "blizu" je austrija... al daljina daljina.... ubija...
onda zaboravi kolegu pitara i javi se meni na PP :D
kokili_g

Post by kokili_g »

ma i meni se cini, pitt
ajd reko mozda ko da pametan savjet, ili je imao slicnog iskustva, a vise mi se cini da navodno svi imaju iskustva i priiicaju pricaju na sva usta, na sav glas, a ono ustvari nesto drugo lezi u istini....
pitt

#10 Re: Da li imati sex ili ne?

Post by pitt »

novalic wrote:
kokili_g wrote:sta biste odlucili da ste se zaljubili, da vam je super, da je on super, da ste jos uvijek djevica, da puno razmisljate o tome da to ucinite snjim, da vam je 18 godina (skoro 19), ali da cete na kraju otici u drugu zemlju na studij (sad na ljeto) ??? dal ce sex biti samo jos jedan cin koji ce nas jos vise spojiti (vjerujem da hoce)... kako biste vi postupili????

i tako i tako ce daljina da "ubije" sve.. to je neizbjezno.. i rijetki su parovi koji dugo vremena podnose daljinu, narocito tako mladi parovi, sto je, po mome, i normalno..

ali bi se bas kresnula sa nekim koga cu se rado sjecati cijeli zivot.. jer prvi put.. je posebno..

:-) :-) :-) :-) :-) :oops: :oops: :oops: :oops:
legendo :D:D
novalic

Post by novalic »

a ono ustvari nesto drugo lezi u istini.. :-) :-) :-) :-)

alo, alo.. ima li ko da mi ovo objasni... :shock:
pitt

Post by pitt »

kokili_g wrote:ma i meni se cini, pitt
ajd reko mozda ko da pametan savjet, ili je imao slicnog iskustva, a vise mi se cini da navodno svi imaju iskustva i priiicaju pricaju na sva usta, na sav glas, a ono ustvari nesto drugo lezi u istini....
Ma svak ima neko iskustvo ali tebi tudje iskustvo nemoze pomoci u ovome slucaju. Ti najbolje znas sta osjecas prema tom momku a nadam se i sta on osjeca prema tebi. Slusaj srce i nadaj se da te nece prevariti. To ti je moj savjet :D
pitt

Post by pitt »

novalic wrote:a ono ustvari nesto drugo lezi u istini.. :-) :-) :-) :-)

alo, alo.. ima li ko da mi ovo objasni... :shock:
Mislila je reci da samo laprdamo u prazno i u stvari smo svi drkadzije :D:D
novalic

Post by novalic »

samo se ti u pitta uzdaj..

a on takav pinoccio 8-)
pitt

Post by pitt »

Uzdaj se u pinoccia i u njegovu magicnu surlu :D:D
car-x

#16 Re: Da li imati sex ili ne?

Post by car-x »

--------------------------------------
ko bi reko.. hehehehe.. ma u ovu recenicu ne sumLJam ni sekunde..

mrkoj i meni uspijeva. jos postajemo blizi.. vise se volimo.. jebes ga.. uvijek sam se vadio na onu da je daljina za ljubav ko vjetar za vatru.. slabu gasi, a jaku raspiruje.. :D.. vrag bi ga znao ko koga tu laze.. ;)

posebno je samim tim sto je prvi put, i sto se dolazi na hastal bez predznjanja..

hihihi.. i mene je sramota.. a i nije bilo tako katastrofalno.. mada nemjerljivo sa nekim kasnijim pucanjima..
kokili_g

Post by kokili_g »

haha, nadaj se da te nece srce prevariti il sta vec... meni se po glavi samo mota, hocul biti povrijedjena, koliko ce mi tesko pasti odlazak bla bla a ostalo nemam dilema
pitt

Post by pitt »

kokili_g wrote:haha, nadaj se da te nece srce prevariti il sta vec... meni se po glavi samo mota, hocul biti povrijedjena, koliko ce mi tesko pasti odlazak bla bla a ostalo nemam dilema
Ma kad tad ces biti povrijedjena :D Ako je vec tako, a ti se brate prasni pa sta Bog da :D
novalic

Post by novalic »

zakljucak : moj je komsija vrlo rijedak.. slucaj 8-)
i sto se tice mrke... i sto se tice uspjesnosti.. prvi put.... 8-)
kokili_g

Post by kokili_g »

ma pitt ti si legenda kako lijepo iskreno samo tako receno "ma kad tad ces biti povrijedjena..." sjajno! :D
car-x

Post by car-x »

novalic wrote:zakljucak : moj je komsija vrlo rijedak.. slucaj 8-)
i sto se tice mrke... i sto se tice uspjesnosti.. prvi put.... 8-)
sto se toga tice, vjerovatno zato sto sam kasno startao a do tada se nasluso svakakvih i istinitih i lovackih prica, procito par knjizica tipa "supersex" i tako to.. :D

teorija bez praksa.. nula bodeva.. zato, mala, zanji..
rajvosa

#22 Re: Da li imati sex ili ne?

Post by rajvosa »

:-) :-)
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Kokili, nema ti druge nego: POCNI SE TROSITI!!! :D:D:D:D:D
kokili_g

Post by kokili_g »

rajvosa ne kolutaj mi ocima, ozbiljan problem covjece haha
:D
Saian

Post by Saian »

horns&drums wrote:Kokili, nema ti druge nego: POCNI SE TROSITI!!! :D:D:D:D:D
ako ga zbog necheg cijenim onda zbog njegovog istanchanog osjechaja za takt :D :D :D
Post Reply