Da li imati sex ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
kokili_g
#1 Da li imati sex ili ne?
sta biste odlucili da ste se zaljubili, da vam je super, da je on super, da ste jos uvijek djevica, da puno razmisljate o tome da to ucinite snjim, da vam je 18 godina (skoro 19), ali da cete na kraju otici u drugu zemlju na studij (sad na ljeto) ??? dal ce sex biti samo jos jedan cin koji ce nas jos vise spojiti (vjerujem da hoce)... kako biste vi postupili????
-
novalic
#7 Re: Da li imati sex ili ne?
ja bih se kresnula.. 100%...kokili_g wrote:sta biste odlucili da ste se zaljubili, da vam je super, da je on super, da ste jos uvijek djevica, da puno razmisljate o tome da to ucinite snjim, da vam je 18 godina (skoro 19), ali da cete na kraju otici u drugu zemlju na studij (sad na ljeto) ??? dal ce sex biti samo jos jedan cin koji ce nas jos vise spojiti (vjerujem da hoce)... kako biste vi postupili????
i tako i tako ce daljina da "ubije" sve.. to je neizbjezno.. i rijetki su parovi koji dugo vremena podnose daljinu, narocito tako mladi parovi, sto je, po mome, i normalno..
ali bi se bas kresnula sa nekim koga cu se rado sjecati cijeli zivot.. jer prvi put.. je posebno..
rijetko kada odlican sex.. ali zato... joj.. i danas kada se sjetim, crvenim...
- pitt
#10 Re: Da li imati sex ili ne?
legendonovalic wrote:ja bih se kresnula.. 100%...kokili_g wrote:sta biste odlucili da ste se zaljubili, da vam je super, da je on super, da ste jos uvijek djevica, da puno razmisljate o tome da to ucinite snjim, da vam je 18 godina (skoro 19), ali da cete na kraju otici u drugu zemlju na studij (sad na ljeto) ??? dal ce sex biti samo jos jedan cin koji ce nas jos vise spojiti (vjerujem da hoce)... kako biste vi postupili????
i tako i tako ce daljina da "ubije" sve.. to je neizbjezno.. i rijetki su parovi koji dugo vremena podnose daljinu, narocito tako mladi parovi, sto je, po mome, i normalno..
ali bi se bas kresnula sa nekim koga cu se rado sjecati cijeli zivot.. jer prvi put.. je posebno..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- pitt
Ma svak ima neko iskustvo ali tebi tudje iskustvo nemoze pomoci u ovome slucaju. Ti najbolje znas sta osjecas prema tom momku a nadam se i sta on osjeca prema tebi. Slusaj srce i nadaj se da te nece prevariti. To ti je moj savjetkokili_g wrote:ma i meni se cini, pitt
ajd reko mozda ko da pametan savjet, ili je imao slicnog iskustva, a vise mi se cini da navodno svi imaju iskustva i priiicaju pricaju na sva usta, na sav glas, a ono ustvari nesto drugo lezi u istini....
-
car-x
#16 Re: Da li imati sex ili ne?
ja bih se kresnula.. 100%...
--------------------------------------
ko bi reko.. hehehehe.. ma u ovu recenicu ne sumLJam ni sekunde..
mrkoj i meni uspijeva. jos postajemo blizi.. vise se volimo.. jebes ga.. uvijek sam se vadio na onu da je daljina za ljubav ko vjetar za vatru.. slabu gasi, a jaku raspiruje..
.. vrag bi ga znao ko koga tu laze.. 
posebno je samim tim sto je prvi put, i sto se dolazi na hastal bez predznjanja..
hihihi.. i mene je sramota.. a i nije bilo tako katastrofalno.. mada nemjerljivo sa nekim kasnijim pucanjima..
ko bi reko.. hehehehe.. ma u ovu recenicu ne sumLJam ni sekunde..
mrkoj i meni uspijeva. jos postajemo blizi.. vise se volimo.. jebes ga.. uvijek sam se vadio na onu da je daljina za ljubav ko vjetar za vatru.. slabu gasi, a jaku raspiruje..
posebno je samim tim sto je prvi put, i sto se dolazi na hastal bez predznjanja..
hihihi.. i mene je sramota.. a i nije bilo tako katastrofalno.. mada nemjerljivo sa nekim kasnijim pucanjima..
- pitt
Ma kad tad ces biti povrijedjenakokili_g wrote:haha, nadaj se da te nece srce prevariti il sta vec... meni se po glavi samo mota, hocul biti povrijedjena, koliko ce mi tesko pasti odlazak bla bla a ostalo nemam dilema
-
car-x
sto se toga tice, vjerovatno zato sto sam kasno startao a do tada se nasluso svakakvih i istinitih i lovackih prica, procito par knjizica tipa "supersex" i tako to..novalic wrote:zakljucak : moj je komsija vrlo rijedak.. slucaj![]()
i sto se tice mrke... i sto se tice uspjesnosti.. prvi put....
teorija bez praksa.. nula bodeva.. zato, mala, zanji..
-
rajvosa
#22 Re: Da li imati sex ili ne?
kokili_g wrote:sta biste odlucili da ste se zaljubili, da vam je super, da je on super, da ste jos uvijek djevica, da puno razmisljate o tome da to ucinite snjim, da vam je 18 godina (skoro 19), ali da cete na kraju otici u drugu zemlju na studij (sad na ljeto) ??? dal ce sex biti samo jos jedan cin koji ce nas jos vise spojiti (vjerujem da hoce)... kako biste vi postupili????
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Kokili, nema ti druge nego: POCNI SE TROSITI!!!
:D:D:D:D