Kao što naslov teme kaže/pita

Ako ima, gdje su

I cijenila bih vaše mišljenje u vezi razloga zbog kojih su slobodni u ovom dobu, kada bi po nekim/nečijim mjerilima trebali biti u vezama/brakovima.
F
Moderators: Euridika, _BataZiv_0809
Alfa, motor ... nisu mogle pored mehanike doci do izrazaja.Fudo387 wrote:Ramo druze,
Ho’s ti prvi?
Moze se I bez toga ...franceska wrote:Pozdrav,
Kao što naslov teme kaže/pita, da li ima slobodnih muškaraca ove dobi, 45-50 godina?
Ako ima, gdje su![]()
I cijenila bih vaše mišljenje u vezi razloga zbog kojih su slobodni u ovom dobu, kada bi po nekim/nečijim mjerilima trebali biti u vezama/brakovima.
F
franceska wrote:Pozdrav,
Kao što naslov teme kaže/pita, da li ima slobodnih muškaraca ove dobi, 45-50 godina?
Ako ima, gdje su![]()
F
Dosadno ...franceska wrote:Naravno da se ne mora. Ali zar nije lijepo imati nekoga s kim ćeš podijeliti dan? Prošetati? Popiti kafu? Pogledati film?
Koji je razlog što si ti slobodna u tom dobu, a po nekim/nečijim mjerilima trebala bi biti u vezi/braku?franceska wrote:Pozdrav,
Ako ima, gdje su![]()
F
A otkud ti znaš da je slobodna?ExNihilo wrote:Koji je razlog što si ti slobodna u tom dobu, a po nekim/nečijim mjerilima trebala bi biti u vezi/braku?franceska wrote:Pozdrav,
Ako ima, gdje su![]()
F
moram s emalo našalitiDope_Man wrote:Daleko sam od tih godina ali samo cu naglasiti da ni po cemu nije niko obavezan biti u bilo kakvoj vezi samo zbog svojih godina. To je stvar licnog izbora, a drustvo ili ti ga po naski mahala moze da palamudi do zore zasto je neko ovakav il onakav.
U mom komsiluku ima par likova u ovim godinama koji su solo, uglavnom sa neuspjelim brakovima iza sebe.
lijepo je imati društvo, ali nije društvo isključivo bračni drugfranceska wrote:Naravno da se ne mora. Ali zar nije lijepo imati nekoga s kim ćeš podijeliti dan? Prošetati? Popiti kafu? Pogledati film?
Sigurno ima ljudi i ženakoji svjesno biraju biti sami, no smatram da su u manjini.
Moje mišljenje naravno
ExNihilo wrote:Posjedujem bazične kapacitete dedukcije.
U tim godinama nije bas jednostavno imati --siroko drustvo--. Ako imaju familiju, moras da uskaces kada njima odgovara....Dope_Man wrote:Popit, setati, gledati film, rostiljati, putovati i milion drugih stvari koje cine zivot se svakako mogu raditi sa sirokim drustvom koje ne mkra biti vezano za nas romantikom il potpisom u opcini.
A i za "bracne duznosti" se dabome nadje vanbracno rjesenje. Nista protiv braka, samk kazem da haman sve sto on nudi moze da se dobije i bez braka.
Daj i meni kupi to ogledalo.. il bobe.. sta god treba da imam i ja 15 manjeFudo387 wrote:Meni je 32, izgledam ko da mi je 45, franceska zelis li da se upoznamo?
Ima kod mene u liftu takvo ogledalo...vazda izadjem 15-tak godina mladjisherbett wrote:Daj i meni kupi to ogledalo.. il bobe.. sta god treba da imam i ja 15 manjeFudo387 wrote:Meni je 32, izgledam ko da mi je 45, franceska zelis li da se upoznamo?