Hehe, niko ne želi potrošit par sedmica da nauči kako se zarađuje a htjeli bi milione.
Ako ti treba knjiga o forexu, ja imam par dobrih u PDF-u, na engleskom, javi se privatnom porukom ako te interesuje.
Moderator: anex
Admiral je ok. Kod njih sam više od 3 i pol godine i nikad nije bilo problema. Suport i korisnička služba uvijek pravovremeni, niski spreadovi, brza egzekucija naloga i sl.Skeptic604 wrote:A preko kojeg brokera ides..jel FXlider,Admiral markets itd... ?
Meni je demo na Admiral markets-u toliko komplikovan da je to nevjerovatno...
Na Fxlider-u je demo puno jednostavniji,bar meni...
Otislo mi je 80.000 Eura niz rijeku,neko stao na crijevo za naftu u Dubai-u pa bili troskovi visoki
:lol
Nista ti to ne prihvatam bez slike transakcije,to jeste racuna![]()
Ma to reklamira svaki broker u svijetu a ne samo ovi ali ne trebaš se zamarati time.Skeptic604 wrote:Ako ti kazes da je isto onda je isto![]()
Ja i dalje imam problema sa interfejsom kod Admiral Markets,
I meni se cini na prvi pogled da je Admiral Markets puno pouzdaniji,sigurniji u odnosu na Fxlider...
Mada i jedni i drugi reklamiraju "nemate sta izgubiti" "zarada 200%" "pogledajte izjave korisnika" (mada nikad niko nije stavio negativne ocjene korisnika)
Ustvari imaju licencu,koju su valjda kopirali i stavili na svoju stranicu,a onda uokvirili software-om tu istu licencu![]()
![]()
Kod Fxlidera mi smeta demo od 20 dana,i minimalan ulog oko 100 eura / dolara,dok kod Admiral je minimalno meni se cini oko 10-15 dolara...
Uglavnom i jedni i drugi obecavaju vile i zlato...rijetko ko iznese podatak 95% svih korisnika zavrsi u dugovima..![]()
![]()
![]()
The 7000 trades in this period of time were then analysed:
Summary of backtesting results (after spread)
Total Number of Trades 7000
Winning Trades 3540 50.57%
Losing Trades 3460 49.43%
Avg Win per Winning Trade (pip) 13.96
Avg Loss per Losing Trade (pip) -11.61
Average risk to reward 1:1.2
Avg P/L per Trade (pip) 1.32
Total P/L (pip) 9241
Average P/L (pip) per month 66.48
Maximum drawdown (pip) 399.5
The following shows a chart of an accumulation of pips over the total 7000 trades