Da li da mu napise sms ili ne?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pure_love
#1 Da li da mu napise sms ili ne?
Pisem u vezi rodice koja je trenutno u "dilemi"
.Upoznala nekog momka dok je bila na odmoru u Bosni,on je takodjer to bio,sreli se par puta,sms-ali itd,dva dana prije nego sto je otisla nesto je bilo i prestali su pisati,sad je muka sto ne zna sta da uradi.on zivi u australiji,ona ima samo njegov bh broj,kasnije kad ode nece ni to,,da li da mu napise poruku ili ce to djelovati previse ofirno i opsjednuto?
- Daphna
#2 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
Joooooooj... Pa uvijek može poslati neku poruku u "prijateljskom" tonu da ne izgleda suviše ofirno i opsjednuto. 
- burek_in_space
#3 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
Meni tako da se javi cura,odmah bih prekinuo svaki kontakt s njom jer je to opsjednutost najvisheg stupnja.

- Daphna
#4 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
Ali ti se, izrado, ne pitaš...burek_in_space wrote:Meni tako da se javi cura,odmah bih prekinuo svaki kontakt s njom jer je to opsjednutost najvisheg stupnja.![]()
-
pure_love
#5 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
burek_in_space wrote:Meni tako da se javi cura,odmah bih prekinuo svaki kontakt s njom jer je to opsjednutost najvisheg stupnja.![]()
ti to ozbiljno ili?
-
zelenashica
#6 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
ma ozbiljno jašta.........on je deklarisani čudakpure_love wrote:burek_in_space wrote:Meni tako da se javi cura,odmah bih prekinuo svaki kontakt s njom jer je to opsjednutost najvisheg stupnja.![]()
ti to ozbiljno ili?
- burek_in_space
#7 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
Moje mishljenje,kao mushkarca,je puno mjerodavnije od Vasheg gospodjice dragaDaphna wrote: Ali ti se, izrado, ne pitaš...
Ilipure_love wrote:
ti to ozbiljno ili?
Ovo cu shvatiti kao kompliment kada prochitam od koga dolazi.zelenashica wrote: ma ozbiljno jašta.........on je deklarisani čudak![]()
- Topla voda
#8 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
a gdje je ona
pa nece slat poruke u australiju,svakako oni dolaze svakih 5 godina ako im se posreci,ovamo
il nek mu salje sad poruke ,mada od tog nema nista niko ,osim bh telekoma i tog njenog telekoma...al eto da olaksa dusu
dok ga sljedeci put vidi,ona ce djecu imati,
nek zaboravi to
pa nece slat poruke u australiju,svakako oni dolaze svakih 5 godina ako im se posreci,ovamo
il nek mu salje sad poruke ,mada od tog nema nista niko ,osim bh telekoma i tog njenog telekoma...al eto da olaksa dusu
nek zaboravi to
-
pure_love
#9 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
pa dobro to nije neki problem ako se nadju srodne duse...neka se cuju preko msn-aTopla voda wrote:a gdje je ona
il nek mu salje sad poruke ,mada od tog nema nista niko ,osim bh telekoma i tog njenog telekoma...al eto da olaksa dusu![]()
nek zaboravi to
- Topla voda
#10 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
i sta ima od msna i catanja sa likom koji ce doci za 5 godina kad zaradi za kartu?pure_love wrote:pa dobro to nije neki problem ako se nadju srodne duse...neka se cuju preko msn-aTopla voda wrote:a gdje je ona
il nek mu salje sad poruke ,mada od tog nema nista niko ,osim bh telekoma i tog njenog telekoma...al eto da olaksa dusu![]()
nek zaboravi to
jel moze jednostavnije pitanje?
-
pure_love
#11 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
pa dobro zavisi,on dolazi svako 2 godine,a jedan drugi kojeg znam evo dolazi svake godine...dje nadje 5 godina
nisi ba dobro skontao pitanje,,ne planira se udati za njega ako pita da li da mu se javi ili ne
nisi ba dobro skontao pitanje,,ne planira se udati za njega ako pita da li da mu se javi ili ne
- Topla voda
#12 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
pa nek mu se javi,jasta ce nego se javiti...samo nek ne gaji neke iluzije...
..nek skonta da je on dole a ona gore
pa ako im je to zabavno,nek im je i od mene sa srecom
..nek skonta da je on dole a ona gore
pa ako im je to zabavno,nek im je i od mene sa srecom
-
Shoshana
#13 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
Mene ovo 'nesto' zivo kopkapure_love wrote:Pisem u vezi rodice koja je trenutno u "dilemi".Upoznala nekog momka dok je bila na odmoru u Bosni,on je takodjer to bio,sreli se par puta,sms-ali itd,dva dana prije nego sto je otisla nesto je bilo i prestali su pisati,sad je muka sto ne zna sta da uradi.on zivi u australiji,ona ima samo njegov bh broj,kasnije kad ode nece ni to,,da li da mu napise poruku ili ce to djelovati previse ofirno i opsjednuto?
Nego, nije mi jasno cemu dileme, taktike, folovi i golovi. Ona ocito zeli sa njim ponovo uspostaviti kontakt. Jedini nacin da ona ponovo s njime uspostavi kontakt je ......... da ona ponovo s njime uspostavi kontakt
-
wileyX
#14 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
Draga Pure Love pisem ti u svoje ime a ne u ime rodice
Prvo i prvo zasto pitas za "rodicu" kad ustvari pitas za sebe,da se ne lazemo ali tako je.Da li uspostaviti kontakt ili ne??
Ako vidis "nafaku" u njemu ,da se rjesis bosne i teskog i jebenog zivota i mislis da mozes zivit ,snaci se u australiji odgovor je DA.Uspostavi kontakt ili kako vec posalji poruku.Samo ne odgovaraj tipa nije tako vako je nako,stvarno pitam za "rodicu" blabala klasika sve znam.Nit si prva nit posljednja ha ya.
Nego nam se javi kad se udas
Prvo i prvo zasto pitas za "rodicu" kad ustvari pitas za sebe,da se ne lazemo ali tako je.Da li uspostaviti kontakt ili ne??
Ako vidis "nafaku" u njemu ,da se rjesis bosne i teskog i jebenog zivota i mislis da mozes zivit ,snaci se u australiji odgovor je DA.Uspostavi kontakt ili kako vec posalji poruku.Samo ne odgovaraj tipa nije tako vako je nako,stvarno pitam za "rodicu" blabala klasika sve znam.Nit si prva nit posljednja ha ya.
Nego nam se javi kad se udas
- strong69
#15 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
Zasto da se ne javi? Sto se oko svega pravi fama i filozofija?
-
duboka_misao
#16 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
Dragi Teen ......
-
Nadnaravna
#17 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
Kakva "dilema"!!!pure_love wrote:Pisem u vezi rodice koja je trenutno u "dilemi".Upoznala nekog momka dok je bila na odmoru u Bosni,on je takodjer to bio,sreli se par puta,sms-ali itd,dva dana prije nego sto je otisla nesto je bilo i prestali su pisati,sad je muka sto ne zna sta da uradi.on zivi u australiji,ona ima samo njegov bh broj,kasnije kad ode nece ni to,,da li da mu napise poruku ili ce to djelovati previse ofirno i opsjednuto?
-
opet ja
#18 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
Ovaj podforum se ne treba zvati Ljubav & sex vec "Dragi sa-x" 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#19 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
pišipure_love wrote:Pisem u vezi rodice koja je trenutno u "dilemi".Upoznala nekog momka dok je bila na odmoru u Bosni,on je takodjer to bio,sreli se par puta,sms-ali itd,dva dana prije nego sto je otisla nesto je bilo i prestali su pisati,sad je muka sto ne zna sta da uradi.on zivi u australiji,ona ima samo njegov bh broj,kasnije kad ode nece ni to,,da li da mu napise poruku ili ce to djelovati previse ofirno i opsjednuto?
-
blackepeace
#20 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
Neka mu napiše pismo 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#21 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
Rodica....
Nek se javi rodica
ba, sta fali, ali nista od toga nema.
Mogu se oni smsat i msnat do mile volje, ali...on je brate daleko, jedino ako rodica
ne trazi nacin da smugne odavde sto neko vec rece, pa mozda joj se posreci.
Inace ne vidim razlog drugi da se nadas necemu sto je unaprijed nemoguce.
Btw kako to ba dolaze iz Australije svake godine, ili svake dvije
bas me zanima.
Posto ja ovo naroda sto znam dole, ako dodju svake 3,4 godine njima Bajram.
Nek se javi rodica
Mogu se oni smsat i msnat do mile volje, ali...on je brate daleko, jedino ako rodica
Inace ne vidim razlog drugi da se nadas necemu sto je unaprijed nemoguce.
Btw kako to ba dolaze iz Australije svake godine, ili svake dvije
Posto ja ovo naroda sto znam dole, ako dodju svake 3,4 godine njima Bajram.
-
pure_love
#22 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
pa jbg nisam ja peder pa da pisem za sebe,..ozbiljno pitam za rodicu
ali problem je rijesen,dok je ona razmisljala on pitao mene za njen msn
mislim da se ne radi o zelji da se docepa australije,ona zivi u Njemackoj tako da joj je vec super
a taj iz Australije kojeg sam spomenuo bas dolazi evo vec tri godine zaredom,ali ove godine je dosao zbog dzenaze ocu..pa sad ne znam,mozda je imucniji od prosjecnih bosanaca iz australije
ali problem je rijesen,dok je ona razmisljala on pitao mene za njen msn
a taj iz Australije kojeg sam spomenuo bas dolazi evo vec tri godine zaredom,ali ove godine je dosao zbog dzenaze ocu..pa sad ne znam,mozda je imucniji od prosjecnih bosanaca iz australije
-
wileyX
#23 Re: Da li da mu napise sms ili ne?
Ej sad ti ispade musko,ja kontam citavo vrijeme zensko
Kolko ti je trebalo da smislis tu pricu tipa ona zivi u njemackoj,pa njemu umro otac,pa on imucan blabala.Ma sve klasika.Al et nista valjda bude kake nafake od msna