Da li cemo uci u finale?
Moderator: _BataZiv_0809
-
Monya
winetou wrote:Ajme koji cirkus od one budale. Pa vi¹e je ¾ensko od onih plesaèica![]()
Ove godine winetou ne glasa uop¹te
-
Monya
Vidjeli smo na konferenciji za tisak poslije glasovanja....hananah wrote:Monija, slucajno znam engleski skoro kao i maternji, te ne serendaj i ne rasturaj gluposti. Deenov engleski je sasvim fin. Da je debeli zeljko znao mislis da ne bi otpjevao na engleskom. No krhko je znanje kod pojedinih![]()
- DaysleepeR
micika wrote:Eto kao turkinja je prosle godina imala dobru stvar, al sad vidimo da joj je to bio plafon, zadnji put sam je vidio na proslavi primanja novih clanica u EU.
Jakog napretka u PM.
halo bolan zasto pricas nesto o cemu nisi upucen.sta to bi ona trebala doci u Bosnu pa tek onda nesto da napravi?
Za tvoju informaciju Sertab Erener je pjevacica sa najboljim glasom u Evropi.Otidji na jedan njen koncert uzivo pa cemo tek onda raspravljati.
Zena je popularna ne samo u Turskoj nego u cijelom svijetu.
Ima duet sa riki martinom i jos mnogima.Ima nekoliko pjesama na engleskom jeziku,sto je najbitnije obrazovana je(muzicki).
Karijera joj cvjeta pa ti vidi.Bude li te jos nesto interesovalo,pitaj
LANE MOJE
Biti popularan i uspjesan znaci da NEMORAS biti upucen u nesto da bi znao za to jer je to popularno.
Ako ja sad moram rovit i trazit gdje je to ona i s kim sta uradila, to ne znaci nista.
A i Ricky Martin je zvijezda u PM.
- DaysleepeR
Sta ce nama Evrovizija?The_Fluid wrote:DaysleepeR,
interesantan je tvoj pristup. Reci mi molim te koga bi ti poslao na evroviziju od bh izvodjacha?
Stvarno sta nam to treba, sta imamo od Evrovizije?
Sta iko ima od Evrovizije?