Da li cemo uci u finale?

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Ulazak u finale za subotu?

DA
14
70%
NE
6
30%

Total votes: 20

Qwert

Post by Qwert »

Joj ono je stvarno uzas od evrovizije :shock:
hananah

Post by hananah »

Meni je Slovenija Super i nas Hercegovac Mikulic koji pjeva za Hrvatsku. Mi njima dali pjevaca oni nama napisali pjesmu :) Vesna Pisarevic
a Zeljko kao masna svinja debela, pjesma nako vala :lol:
Bas_ta

Post by Bas_ta »

Jeste da ga akcenat zeza, ali meni je bio OK. Takodjer, plesacice su sa ritmom, a ne daske (takvih ima puna TV :roll: ).
:-)
hananah

Post by hananah »

hananah wrote:Da li ce nas deenko svojim sarmom, nastupom, glasom i stasom dovesti nasu pjesmu predstavnicu do finala?
A i ja gluposti pitam :-) :-)
Pa jasno, usli smo u finale, tralalalala, in the disco :-) :-)
Monya

Post by Monya »

winetou wrote:Ajme koji cirkus od one budale. Pa vi¹e je ¾ensko od onih plesaèica :lol:
Ove godine winetou ne glasa uop¹te :D
:-D Deen je dobar samo mu se ne slazu ocale i rukavica sa kupacim kostimima, a i ne barata engleskim bas najbolje mada se zaletio da pjeva na tom jeziku, zaboravivsi maternji??????????????? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :)
hananah

Post by hananah »

Monija, slucajno znam engleski skoro kao i maternji, te ne serendaj i ne rasturaj gluposti. Deenov engleski je sasvim fin. Da je debeli zeljko znao mislis da ne bi otpjevao na engleskom. No krhko je znanje kod pojedinih :lol: :lol:
Monya

Post by Monya »

hananah wrote:Monija, slucajno znam engleski skoro kao i maternji, te ne serendaj i ne rasturaj gluposti. Deenov engleski je sasvim fin. Da je debeli zeljko znao mislis da ne bi otpjevao na engleskom. No krhko je znanje kod pojedinih :lol: :lol:
Vidjeli smo na konferenciji za tisak poslije glasovanja.... :-D
hananah

Post by hananah »

Ha, ha, e nek si bas rekao :lol: :lol:
Uostalom vidimo se petnaestog, mi sa originalom, vi sa plagijatom, doduse, vjerovatno cete slaviti i predzadnje mjesto, volite poraze slaviti :lol: :lol:
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

micika wrote:Eto kao turkinja je prosle godina imala dobru stvar, al sad vidimo da joj je to bio plafon, zadnji put sam je vidio na proslavi primanja novih clanica u EU.

Jakog napretka u PM.

halo bolan zasto pricas nesto o cemu nisi upucen.sta to bi ona trebala doci u Bosnu pa tek onda nesto da napravi?
Za tvoju informaciju Sertab Erener je pjevacica sa najboljim glasom u Evropi.Otidji na jedan njen koncert uzivo pa cemo tek onda raspravljati.
Zena je popularna ne samo u Turskoj nego u cijelom svijetu.
Ima duet sa riki martinom i jos mnogima.Ima nekoliko pjesama na engleskom jeziku,sto je najbitnije obrazovana je(muzicki).
Karijera joj cvjeta pa ti vidi.Bude li te jos nesto interesovalo,pitaj

LANE MOJE :lol: da ti kazem nesto.
Biti popularan i uspjesan znaci da NEMORAS biti upucen u nesto da bi znao za to jer je to popularno.
Ako ja sad moram rovit i trazit gdje je to ona i s kim sta uradila, to ne znaci nista.
A i Ricky Martin je zvijezda u PM.
The_Fluid

Post by The_Fluid »

DaysleepeR,
interesantan je tvoj pristup. Reci mi molim te koga bi ti poslao na evroviziju od bh izvodjacha?
progDVB

Post by progDVB »

Hana...kel' se moze i danas glasati? :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

The_Fluid wrote:DaysleepeR,
interesantan je tvoj pristup. Reci mi molim te koga bi ti poslao na evroviziju od bh izvodjacha?
Sta ce nama Evrovizija?
Stvarno sta nam to treba, sta imamo od Evrovizije?
Sta iko ima od Evrovizije?
scott

Post by scott »

Po mom misljenju Malta i Nizozemska nisu trebale biti medu prvih deset :roll: :-) :lol:
Dok je nastup(ma koliko ga volili ili ne) naseg prestavnika bio dobar i nebi bilo zacudno kad bi usao medu prvih deset u Subotu :) :)
Post Reply