Nije Srbin, samo je izvorno bio pravoslavac. No poslje casova vjeronauka uvidio je gdje grijesi i rekao zvjezdo istoka, salji me gdje god treba.Alfons Kauders wrote:stani, ako je janjicar, znaci da je srbin... sto se javlja na bosanski forum?madner wrote:Rece Janicar/kladionicar/borac za vjeronauk/mis medresarskiJanjicar wrote:@Helikopter ti kao da ne znas ko je madner![]()
Prvo prica svoju pricu, pa kada ispadne glup onda je promijeni. Druga prica mu ponovo bude shvacena i opet ispadne glup ali tada uvodi novu taktiku zvanu trollanje i izgubi se.
Klix forum treba uvesti mali test prilikom registracije da bi ovakvim osobama, kao madner, bila onemogucena registracije.
Npr. ko ima preko 70 IQ da se moze registrovat i ucestvovat u raspravu, a ispod toga neka potraze pomoc. Psiholozi to nazivaju inace Debilnost.
Covjek koji krade folove, pa tako nekad ispadne ne malo, nego pravo glup. Uzeti ono sto sam napisao prije dva dana na drugoj temi i prisiti neartikulisanu glupost uz to, gdje se jasno vidi da izvorna ideja ne ide uz nezgrapno razmisljanje koje formira drugi dio recenice moze samo neko kao ti. Cestitam, kada se vrsi plagijat treba prepisivati od boljih od sebe. Ja cu to smatrati najvisim cinom aklamacije, ma koliko tesko ti formirao svoje recenice.
Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobuna?
- madner
#201 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
-
zippoo87
#202 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
pa taj strah je vjestacki,izazvan upravo od naseg najveceg nepriatelja (vladajucih politicara) i kada se uklone oni,automatski ce nestati i vjestackog strahaAli Kemal wrote:Ne bi vise niko mogao da vlada na premisama straha od onog drugog. Tada bi tek bilo moguce da se reformise drustvo, da ekonomija i bolji zivot gradjanja bude jedina preokupacija vlasti, a i samih gradjana, jer sada su kao sto ovde vidi preokupirani temama kao da li ce biti rata i slicno.zippoo87 wrote:ti opet nesto pises,pises a opet ne odgovori na pitanje,koje si ti spomenuo da bi kao donijelo rijesenje
btw.ko imalo razmislja glavom,ne boji se drugog i drugacijeg a ko razmislja,misli kako dounistiti i ovo BiH sto je ostalo...evo recimo ti sa svojim fix idejama
- Janjicar
#203 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
@madner inace pratim tebe sta ti pises i kopiram te
nemam drugog posla sta cu ja 
- madner
#204 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
Vidim, no fali ti par preduslova pa ispadne ovako bjedno i bljedo.
No mozes sebi pomoci, kreni sa lektirama koje si propustio zbog casova vjeronauke. Zvjezda Istoka tako nalaze.
No mozes sebi pomoci, kreni sa lektirama koje si propustio zbog casova vjeronauke. Zvjezda Istoka tako nalaze.
-
oakville
#205 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
Masovna pobuna se može izazvati smanjenjem administracijem i broja kantona (recept I)
Masovne demonstracije se mogu organizirati tako što možete pozvati administraciju da izađe na ulice i zatraži pravedno povećanje plata radi socijalne pravde (recept II)
Masovne demonstracije se mogu organizirati tako što možete pozvati administraciju da izađe na ulice i zatraži pravedno povećanje plata radi socijalne pravde (recept II)
- Dozer
#206 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
Ih.. 
A, gledam sinoc na Hayatu Dinu (SDA), Pedju (NS) i Necka (SDP)...prica im haman pa ista - treba napraviti bolne rezove, treba otpustiti visak administracije, treba uvesti red u javna preduzeca ukljucujuci i otpustanja viska ljudi, treba, treba, treba....
I onda kontam... @ebo majku, tri stranke, tri covjeka, sjede u istom tijelu (skupstina KS), isto misle, a - ovdje i dalje nista ne fercera?!
Pa, ljudi, u cemu je onda @ebeni trik?!
A, gledam sinoc na Hayatu Dinu (SDA), Pedju (NS) i Necka (SDP)...prica im haman pa ista - treba napraviti bolne rezove, treba otpustiti visak administracije, treba uvesti red u javna preduzeca ukljucujuci i otpustanja viska ljudi, treba, treba, treba....
I onda kontam... @ebo majku, tri stranke, tri covjeka, sjede u istom tijelu (skupstina KS), isto misle, a - ovdje i dalje nista ne fercera?!
Pa, ljudi, u cemu je onda @ebeni trik?!
- madner
#207 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
Trik je u izborima. Sindikat tih ljudi, gdje treba rezat okuplja circa 12 000 ljudi.
Sto je circa 25 000 glasova.
Hoce li dobiti 30 000 glasova vise ako izvedu te rezove? Tesko.
Sto je circa 25 000 glasova.
Hoce li dobiti 30 000 glasova vise ako izvedu te rezove? Tesko.
- Dozer
#208 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
Ma znam ja to, a i ti znas da ja znam 
Ovo gore je bilo vise ironicno pitanje, ne realno
Ovo gore je bilo vise ironicno pitanje, ne realno
- madner
#209 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
Ma da se ubacim dok nije uletio neki stranacki padobranac da nam objasni da kada bi samo oni dobili sansu... 
- Dozer
- Janjicar
#211 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
Ne moRemo svi ni biti pametni i elokventni, neko treba da bude i zatupljen.madner wrote:Vidim, no fali ti par preduslova pa ispadne ovako bjedno i bljedo.
- madner
#212 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
To je tacno, no ako si spor ne znaci da ne mozes obrazovanjem malo poboljsati moc izrazavanja.
- Janjicar
#213 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
Samo ukinuti vjeronauku i svi ce biti prametni. Ukidanje vjeronauke nam širi vidike.madner wrote:To je tacno, no ako si spor ne znaci da ne mozes obrazovanjem malo poboljsati moc izrazavanja.
- madner
#214 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
Prvo nije nauka nego nauk.
Razlika je ogromna, no vidim da nema neke fajde od pohadjanja iste kada ljudi to ne znaju a idu u kladionice.
Drugo, ne bi postao nista pametniji, nego bi osobe ogranicenih kapaciteta, kao sto si ti, svoj kapacitet iskoristili produktivnije. Ako mozes zapamtiti samo 200 rijeci, treba pazljivo birati fil.
Razlika je ogromna, no vidim da nema neke fajde od pohadjanja iste kada ljudi to ne znaju a idu u kladionice.
Drugo, ne bi postao nista pametniji, nego bi osobe ogranicenih kapaciteta, kao sto si ti, svoj kapacitet iskoristili produktivnije. Ako mozes zapamtiti samo 200 rijeci, treba pazljivo birati fil.
- Janjicar
#215 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
A koji je pravi način da se postane pametan kao ti ?madner wrote:Prvo nije nauka nego nauk.
Pobjeci u drugu zemlju pa iz te zemlje pametovat ?
- Dozer
#216 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
C,c,c...madner je, za tvoju informaciju tu, u sred Sarajeva, i nigdje nije ni isao 
- madner
#217 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
Pa sam si rekao, dosta je do genetike.Janjicar wrote:A koji je pravi način da se postane pametan kao ti ?madner wrote:Prvo nije nauka nego nauk.
Drugo, ne bi postao nista pametniji, nego bi osobe ogranicenih kapaciteta, kao sto si ti, svoj kapacitet iskoristili produktivnije. Ako mozes zapamtiti samo 200 rijeci, treba pazljivo birati fil.![]()
Pobjeci u drugu zemlju pa iz te zemlje pametovat ?
No mozes raditi na sebi, IQ je samo tvoj potencijal. Izuzetno glupi ljudi mogu savladati dosta slozene stvari.
- Janjicar
#218 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
Eh dobro je znaci ima pomoci i za mene za kojeg si rekAo da je hodza, kladionicar, glup ?madner wrote: Pa sam si rekao, dosta je do genetike.
No mozes raditi na sebi, IQ je samo tvoj potencijal. Izuzetno glupi ljudi mogu savladati dosta slozene stvari.
Samo pazi za genetiku, jer isti su nam preci.
-
zippoo87
#219 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
madner,dosadi li tebi ikada spamati jbte
btw.sta rade moderatori,stranica spama ,nekada se za ovoliki spam dobijao ban ,vidim vremena se mijenjaju

btw.sta rade moderatori,stranica spama ,nekada se za ovoliki spam dobijao ban ,vidim vremena se mijenjaju
- madner
#220 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
Polako, nije grupnjak. Evo sada imas moju paznju. 
- webby-x
#221 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
Zašto se ne bi jednom Jugoslaveni digli i napravili pobunu?
Što ložite ove etničare uvijek?
Što ložite ove etničare uvijek?
- madner
#222 Re: Da li ce sada (konacno) nastati bar malo masovnija pobun
Ma ja, a poslje bice opet: aj jaci su, aj ganjaju nas po Torontu, aj bubrezi, obloge obloge.