Da li Bosanske Piramide kriju misteriju bosanske proslosti?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

saban21 wrote:
callmethebreeeze wrote:bio sam ja u visokom. pentrao se po onim brdima. piramide nigdje, ali sam dobro jeo u ascinici kod hadzince.

nego, zanimljivo je ono sto su iskopali, mogli su fino reci: eto mi smo iskopali par zanimljivih stvari pa bi nastavili da vidimo sta ima. a ne odmah donositi zakljucke o postojanju neke super-inteligentne civilizacije i pricati suplje price o tome kako ih etablirana nauka koci. to je vec prica za nede zeca.

p.s i jos mi nikako ne ide u glavu kako neko moze proglasiti sve koji sumnjaju za antibosnjake? mislim, u piramidu se ne vjeruje, ili je ima ili nema. za sada je nema. tocka :D
ti papak jedan koji dajes ovakve komentare,trebo bi malo da razmislis u kojoj drzavi zivis,jer ako dajes takve komentare to znaci da ne volis svoju zemlju i narod koji zivi u njoj i mozes slobodno da ides iz njee ..ti i ljudi poput tebe treba da shvatiite jednu stvar,a to je :bilo ili nebilo piramida,vjerovo ili ne u postojanja istih treba da govoris da ima ,jer nismo ni svjesni da ovo moze da promjeni buducnost nase zemlje..tako velika je sramota da se mi bosanci prepiremo oko toga ima ili nema ,umjesto da razmisljamo kako cemo da pravimo stranice ,blogove ili slicne stvari da sto bolje prezetujemo nasu zemlju,kako bi privukli sto vise turista i tako obezbjedili bolju buducnost za sve nas u nasoj Bosni i Hercegovini.
ja zivim u dijaspori, mozda sam zato ovakav kakav jesam :D
jako volim svoju zemlju i narod koji zivi u njoj, mislim naravno na bosnu.
piramida moze promjeniti buducnost tako sto ce nam se svijet smijati ako se pokaze da nije piramida.
bosna ima toliko prirodnih ljepota da nije potrebno izmisljati piramide da bi se strani turisti privukli.
debela

Post by debela »

cobaneeeeeee vrati seeeeeeeee :lol: :lol:
saban21 wrote:ti papak jedan koji dajes ovakve komentare,trebo bi malo da razmislis u kojoj drzavi zivis,jer ako dajes takve komentare to znaci da ne volis svoju zemlju i narod koji zivi u njoj i mozes slobodno da ides iz njee..
:shock: :shock: :-) :lol:
ti i ljudi poput tebe treba da shvatiite jednu stvar,a to je :bilo ili nebilo piramida,vjerovo ili ne u postojanja istih treba da govoris da ima ,jer nismo ni svjesni da ovo moze da promjeni buducnost nase zemlje...
joj mame mi :sax:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Debo znas li ko je Larisa Osmanagic?

Bosanska Lara Kroft :D:D:D:D
debela

Post by debela »

joj oplakah na ovom forumu :lol: gledaj bolan bisera :D
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Vodenjak wrote:
mr__bosnjak wrote:Al´ nazad... Moze´l mi skeptik odgovorit na pitanja? :)
Jel se ona pitanja odnose na skeptike ili na one koji cvrsto ne vjeruju u 120000000000.... godina stare piramide? :?

:D :D :D
Obadvoje...
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

Ma i ako ne budu ove piramide u Visokom ima da ih napravimo. BiH je uvijek bila i bice centar svijeta :)

Imam neke info da krecu velike grupe turista iz Evrope u Visoko da prisustvuju otkrivanju ovih evropskobosanskih piramida :-)
kekec

Post by kekec »

Novi_Nick wrote:Ma i ako ne budu ove piramide u Visokom ima da ih napravimo. BiH je uvijek bila i bice centar svijeta :)
Imam neke info da krecu velike grupe turista iz Evrope u Visoko da prisustvuju otkrivanju ovih evropskobosanskih piramida :-)
Prvi vec stizu. :D
Image
Post Reply