Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
majmunce
#1 Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Da li biste to uradili? Ostavili djevojku/zenu ili momka/muza jer vam se ne svidja sex? Da li je sex najvaznija stvar u vezi/braku??
- Neradnik
#2 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
imas li obraza?
-
majmunce
#3 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Ja hvala Bogu imam a mnogi ne nazalost.Gospodin_bez_kravate wrote:imas li obraza?
- Neradnik
#4 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
odakle ti?majmunce wrote:Ja hvala Bogu imam a mnogi ne nazalost.Gospodin_bez_kravate wrote:imas li obraza?
- Ramzess Veliki
#5 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Ne. Niti bih pokušavao uticati na nju da bude "bolja" u seksu. To ti je druže pravi blagoslov, ako počneš dublje o tome razmišljati.majmunce wrote:Da li biste to uradili? Ostavili djevojku/zenu ili momka/muza jer vam se ne svidja sex? Da li je sex najvaznija stvar u vezi/braku??
-
majmunce
#6 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Cast izuzetcima.Ramzess Veliki wrote:Ne. Niti bih pokušavao uticati na nju da bude "bolja" u seksu. To ti je druže pravi blagoslov, ako počneš dublje o tome razmišljati.majmunce wrote:Da li biste to uradili? Ostavili djevojku/zenu ili momka/muza jer vam se ne svidja sex? Da li je sex najvaznija stvar u vezi/braku??
-
majmunce
#7 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Pitanje koje sam jos trebala napisati jeste da li bi varali voljenu osobu zbog sexa?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
nemajmunce wrote:Da li biste to uradili? Ostavili djevojku/zenu ili momka/muza jer vam se ne svidja sex? Da li je sex najvaznija stvar u vezi/braku??
nemajmunce wrote:Pitanje koje sam jos trebala napisati jeste da li bi varali voljenu osobu zbog sexa?
-
majmunce
#9 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
I ti si izuzetak znaci.leet wrote:nemajmunce wrote:Da li biste to uradili? Ostavili djevojku/zenu ili momka/muza jer vam se ne svidja sex? Da li je sex najvaznija stvar u vezi/braku??
nemajmunce wrote:Pitanje koje sam jos trebala napisati jeste da li bi varali voljenu osobu zbog sexa?
- Neradnik
#10 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
tebi samo sex u glOvimajmunce wrote:Pitanje koje sam jos trebala napisati jeste da li bi varali voljenu osobu zbog sexa?
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#11 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Gospodin_bez_kravate wrote:imas li obraza?
Sta je bilo sa svijecama
-
majmunce
#12 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Ne i ovaj dio foruma se naziva Ljubav&sex ako nisi znao.Gospodin_bez_kravate wrote:tebi samo sex u glOvimajmunce wrote:Pitanje koje sam jos trebala napisati jeste da li bi varali voljenu osobu zbog sexa?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#13 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
jesam li forumaš il' nisam ?majmunce wrote:I ti si izuzetak znaci.leet wrote:nemajmunce wrote:Da li biste to uradili? Ostavili djevojku/zenu ili momka/muza jer vam se ne svidja sex? Da li je sex najvaznija stvar u vezi/braku??
al' bez obzira na to, jesam izuzetak
- MickeyMouse
#14 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Svi bi prevarili zbog SEXA (i musko i zensko), a niko nebi ostavio..
-
majmunce
#15 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Izuzetak sto ne bih varao ili ostavio voljenu osobu i ako vam je sex los.leet wrote:majmunce wrote:leet wrote:
jesam li forumaš il' nisam ?
al' bez obzira na to, jesam izuzetak
- sema911s
#16 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
brak bez sex-a ko keks bez mlijekaa
imam priateljicu koja je bila sa tipom 6 god u vezi sex-a nije bilo ni na mapi (36joj kuka jos neotvorena) ovaj je ostavi, i eno ga nabubo vec 3 djece,.
za sve postoje izuzetci i covjek moze preci preko necega al ako je jedan partner za sex a drugi ne,. eto jednog razloga za svadju i nepostenje i naravno ovaj drugi ce mozda negdje drugo trazit da cazepi tu zelju,.
sve zavisi od osobe do osobe,. ako nema u jednoj ranji taj artikal ima u drugoj mozda i jeftinije i bollje,. tak kako ko zasluzii
imam priateljicu koja je bila sa tipom 6 god u vezi sex-a nije bilo ni na mapi (36joj kuka jos neotvorena) ovaj je ostavi, i eno ga nabubo vec 3 djece,.
za sve postoje izuzetci i covjek moze preci preko necega al ako je jedan partner za sex a drugi ne,. eto jednog razloga za svadju i nepostenje i naravno ovaj drugi ce mozda negdje drugo trazit da cazepi tu zelju,.
sve zavisi od osobe do osobe,. ako nema u jednoj ranji taj artikal ima u drugoj mozda i jeftinije i bollje,. tak kako ko zasluzii
-
majmunce
#17 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Kako ko, ako vec varaju zbog sexa, mogu i ostaviti tad.MickeyMouse wrote:Svi bi prevarili zbog SEXA (i musko i zensko), a niko nebi ostavio..
-
majmunce
#18 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
6 godina u vezi a nije bilo sexa? Zasto? Jos joj 30+ godinasema911s wrote:brak bez sex-a ko keks bez mlijekaa
- Neradnik
#19 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Pisi malo o ljubavi onda ako se ovaj dio foruma tako zove.majmunce wrote:Ne i ovaj dio foruma se naziva Ljubav&sex ako nisi znao.Gospodin_bez_kravate wrote:tebi samo sex u glOvimajmunce wrote:Pitanje koje sam jos trebala napisati jeste da li bi varali voljenu osobu zbog sexa?
- ho oponopono
#20 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
...nije najvažnija stvar, ali je jako bitna kompatibilnost, trpljenje bez rezultata na bolje samo zajeb stvara a zajeb nikome dobro nije ništa donio!
... tako da bih se ispalila iz tog odnosa, valja meni u intimu s njim pobogu neće komšinica nego ja još i da zazirem od istog ma daj... srećna ja srećan on, za poželiti!
...varanje ni u bunilu pobogu!
... tako da bih se ispalila iz tog odnosa, valja meni u intimu s njim pobogu neće komšinica nego ja još i da zazirem od istog ma daj... srećna ja srećan on, za poželiti!

...varanje ni u bunilu pobogu!

- Neradnik
#21 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
mozda je casna sestra u dusimajmunce wrote:6 godina u vezi a nije bilo sexa? Zasto? Jos joj 30+ godinasema911s wrote:brak bez sex-a ko keks bez mlijekaa
- MickeyMouse
#22 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
99% bi prevarilo, a ovih 1% sto nebi nek su zivi i zdravi rodila ih majkamajmunce wrote:Kako ko, ako vec varaju zbog sexa, mogu i ostaviti tad.MickeyMouse wrote:Svi bi prevarili zbog SEXA (i musko i zensko), a niko nebi ostavio..
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#23 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
na osnovu čega si postavio procenat ?MickeyMouse wrote:99% bi prevarilo, a ovih 1% sto nebi nek su zivi i zdravi rodila ih majkamajmunce wrote:Kako ko, ako vec varaju zbog sexa, mogu i ostaviti tad.MickeyMouse wrote:Svi bi prevarili zbog SEXA (i musko i zensko), a niko nebi ostavio..
- MickeyMouse
#24 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
na osnovu onog sto vidim svaki dan hahahahaahah
-
Nota
#25 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Ja ga volim mecat u guzove pa njoj u usta ako nece tako onda odmah ostavim...