Da li biste MLADICI pristali na to??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- stickitout
Ne bi joj centa uzeoPatron of Formello wrote:Ne.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
To Pitt, ne dam ni ja pickepitt wrote:Ne bih svoju cast ukaljao nema tih para:D
- manijak1
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Moj Brazzo je kao hobotnica
:D
- spreca
#60 Re: Da li biste MLADICI pristali na to??
A wrote:Evo jedno pitanje za MUSKI dio foruma...Gledala sam nedavno film "NEMORALNA PONUDA", gdje je Demi Moore,koja je u teskoj finansijskoj situaciji, ponudjeno da provede noc sa muskarcem za milion dolara..Ona je udata a drugi joj je muskarac to ponudio..
Moje pitanje: Da li biste pristali na slicnu situaciju: ozenjeni ste, fale vam novci, i nudi vam se da provedete noc sa zenom, za milion dolara.
Da li biste pristali?
Hm!pa zasto im ja placam?Nesto nije uredu
- Murat Sabanovic
nema tih para koje bi me natjerale da spavam s nekom zenom.samo dzaba,ne za pare
previse volim i postujem svoje tijelo
previse volim i postujem svoje tijelo
-
PITARKA_SA
kada musko kaze da bi pristalo,on je lafac..
kada cura isti odgovor da,ona je kurva...
bljak
bljak
- anais_nin
ne diraj mi papetapitt wrote:lako je papetu....on je navikao na starkeanais_nin wrote:znaci pristao bi na milion?pape wrote:Evo, ... priznajem da sam kurva, ... muska, ...
ili i za manji iznos?
i s bilo kakvom zenom?
- manijak1
PITARKA_SA wrote:kada musko kaze da bi pristalo,on je lafac..
bljak
Hrak ?
-
Sogan
#67 Re: Da li biste MLADICI pristali na to??
Samo ako bi isplata bila u gotovini i uz garanciju da socijala ne natukne!A wrote:Evo jedno pitanje za MUSKI dio foruma...Gledala sam nedavno film "NEMORALNA PONUDA", gdje je Demi Moore,koja je u teskoj finansijskoj situaciji, ponudjeno da provede noc sa muskarcem za milion dolara..Ona je udata a drugi joj je muskarac to ponudio..
Moje pitanje: Da li biste pristali na slicnu situaciju: ozenjeni ste, fale vam novci, i nudi vam se da provedete noc sa zenom, za milion dolara.
Da li biste pristali?
-
B@snj@
#71 Re: Da li biste MLADICI pristali na to??
Bi ali otkud mi milion dolaraA wrote:Da li biste pristali na slicnu situaciju: ozenjeni ste, fale vam novci, i nudi vam se da provedete noc sa zenom, za milion dolara.
Da li biste pristali?
- Salko sto je u vodu skako
#73 Re: Da li biste MLADICI pristali na to??
jel se placa u ratama ili u gotovini????A wrote:Evo jedno pitanje za MUSKI dio foruma...Gledala sam nedavno film "NEMORALNA PONUDA", gdje je Demi Moore,koja je u teskoj finansijskoj situaciji, ponudjeno da provede noc sa muskarcem za milion dolara..Ona je udata a drugi joj je muskarac to ponudio..
Da li biste pristali?
- Bosanac sa dna kace
#74 Re: Da li biste MLADICI pristali na to??
aa cekaj jel to da se samo noc provede, ne mora machak taknut u ''mlijeko'', jel more ko sto su sheici placali holivudskim glumicama da sa njima provedu noc, on na jednoj strani sobe a ona na drugoj?A wrote:Evo jedno pitanje za MUSKI dio foruma...Gledala sam nedavno film "NEMORALNA PONUDA", gdje je Demi Moore,koja je u teskoj finansijskoj situaciji, ponudjeno da provede noc sa muskarcem za milion dolara..Ona je udata a drugi joj je muskarac to ponudio..
Da li biste pristali?