Da li biste kupili KONČAR kompjuter?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li biste kupili Konchar rachunar?

da
2
15%
ne
6
46%
samo chetvrtkom
5
38%

Total votes: 13

The_Fluid

Post by The_Fluid »

od samog imena na kutiji i monitoru, vaznije je sta je unutar istoga?
manijak1

Post by manijak1 »

A Marina k'o Marina......... :D :D
Kompljikator

Post by Kompljikator »

kupis shporet dobijes kompjuter
car-x

Post by car-x »

neku cudnu foru, marina misli da zna..

sta znas, mozda je kvalitet u marini.. a mene koncar nekako vise asocira na bojler i frizider, a to mi opet sve nekako dodje kao neki elektricni stroj koji trosi puno struje i puno grije, a to i nisu bas najbolje odlike racunara, tako da ne znam bas da li bi se odlucio bas za koncar racunar..
manijak1

Post by manijak1 »

The_Fluid wrote:od samog imena na kutiji i monitoru, vaznije je sta je unutar istoga?
Marina :? :? U 3D :? :D
Stari

Post by Stari »

Nego kad smo vec kod marine (koja uzgred budi receno jako fino izgleda)....sta imga dodje ... :D Tipkovnica :D ....jel to ovo gdje su "brojke i slova" i jos kojekakvi znakovi?
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Kupujmo BEKO :D :D TV aparate a začas će i Amre , Alme :D :D
fy

Post by fy »

Mislim da je važno šta je unutar mašine i dali mašina je pouzdana,naravno i kakva je garancija jer imamo ovdje milion nekih firmi koje sklope neke mašine i "daju neku garanciju" a onda kada se desi nešto za to okrivljuje korisnika jer ne žele da preuzmu odgovornost na sebe ili firmu.
Najbolji primjer firme koja prodaj ekvalitetan PC i koja daje garanciju ovisno dali je PC,Server,Notebook,Monitor,itd od 12-36 mjeseci jedna riječ IBM,pa zato kažem ako budu imali podršku,servis,itd za ono što nude koa primjer IBM onda stvarno vrijedi i kupiti Končar-a.
Enticer

Post by Enticer »

fy wrote:Mislim da je važno šta je unutar mašine i dali mašina je pouzdana,naravno i kakva je garancija jer imamo ovdje milion nekih firmi koje sklope neke mašine i "daju neku garanciju" a onda kada se desi nešto za to okrivljuje korisnika jer ne žele da preuzmu odgovornost na sebe ili firmu.
Najbolji primjer firme koja prodaj ekvalitetan PC i koja daje garanciju ovisno dali je PC,Server,Notebook,Monitor,itd od 12-36 mjeseci jedna riječ IBM,pa zato kažem ako budu imali podršku,servis,itd za ono što nude koa primjer IBM onda stvarno vrijedi i kupiti Končar-a.
Ko to tebi plaća da reklamiraš končar?
Ovo važi i za stochara.
Post Reply