nije vam on 'igmanski' vec 'kamenjarski'.PM72 wrote:Ovom "igmanski" bi bolje pristajalo "przevalski".Vrsta divljeg konja.Gluplji od ovih "naših" stratega i mudrosera.
igman je isuvise lijepa planina da bi se po njoj zvale neke spodobe...
nije vam on 'igmanski' vec 'kamenjarski'.PM72 wrote:Ovom "igmanski" bi bolje pristajalo "przevalski".Vrsta divljeg konja.Gluplji od ovih "naših" stratega i mudrosera.
nisi, ti si trol koji potpaljuje raju počesto, a ustvari si mujagaIgmanski wrote:Ja nisam ostali, ja nisam Bosanac vec sam Srbin iz srpske republike.
Nebi isao u rat, jer rat je sam po sebi losa stvar, ali ako se radi o jos jednoj opsadi Sarajeva i povratka tog grada u srpske ruke, zasto da ne, valjalo bi dovrsiti zapoceto.
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”\ifk wrote: Isto tako, sramotno je da je spalo na jednog Sandzu Sefera Halilovica i jednog banjalucanina Mustafu Hajrulahovica Talijana koji je zivio u Splitu da organiziraju prvu odbranu Sarajeva. Zasto? Zato sto je vecina Sarajeva bila opicena za jugosmrdijom i zato sto su mahali YU trobojkama kad su ih niski specijalci snajperisti gadjali sa Holiday Inn-a.
.
Ne brini . U sljedecem konfliktu necemo dopustati Sarajlijama da budu ni blizu vojske.
Znam da nije lijepo spominjati, ali stvarno sto su ti ljudi nesposobni u ratu to je zapanjujuce.
nije. mujaga je. ne palite se na ovakve balave priče. onih stvarnih ima dovoljno.PM72 wrote:Možda je papan iz Vojkovića pa od Igmana ni sunce ne vidi...
Caco,mislis Musan TopalovicBodkin wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Ne znam šta me više nervira. Ovo potpuno pogrešno postavljeno pitanje, ili rezultati glasanja.
Prvo. Ni 1992. ljudi nisu ratovali za ideje, za Ustav R BiH, za Aliju, već za svoje gradove, kuće, porodice; za svoj narod kojem je, realno, prijetilo bukvalno biološko istrebljenje kao Jevreja u II svjetskom ratu. Dakle, ne ne bih bio spreman ratovati za npr. članstvo u NATO-u, za ustavne promjene, ali bih bio spreman ratovati za svoj komšiluk, za svoju djecu i porodicu.
Drugo. Ovi "građani" koji su Ostali/Bosanci, su meni, iskreno, fenomen. Pobogu ljudi, da li vi mislite da bi vas neki Milan ili Sredoje Lukić pitali jeste li vi Bošnjaci ili ste Ostali. Bilo bi dovoljno da živite u gradu koji im je na meti, ili da imate bošnjačko, muslimansko, generalno, nesrpsko ime, pa da vas žive zapale.
hocu tebe zvati ako caco dodje da me vodi na kazane?
Sent from my Lumia
Ma on je samo balavac koji bi se upišo i zavukao se mami pod haljinu na prvi znak bilo čega. To su te postratne generacije, odrastale na pričama o ratu. Sjećam se, prije agresije, dok smo još bili u folu partizani i švabe, kako sam i ja maštao da nas švabe napadnu opet, a ja Boško Buha. Imao sam 10ak godina.hizo ramidovic wrote:nije vam on 'igmanski' vec 'kamenjarski'.PM72 wrote:Ovom "igmanski" bi bolje pristajalo "przevalski".Vrsta divljeg konja.Gluplji od ovih "naših" stratega i mudrosera.
igman je isuvise lijepa planina da bi se po njoj zvale neke spodobe...
ma ne pijem alkohol.PM72 wrote:Chmoljo,
Ako nas ne mobilišu - vodim te na pivu.Ako ne piješ alk.- onda šerbe i dok se ne upišaš - nema ustajanja!