vec antrax ...
i tebe ova tema dirnula ...da nisi imao istu situaciju ?? aj da skratimo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
bio je odovor ...antrax je pronasao u balasevicu ... vec jesi to sve pomno pratila ...jel huan rodjak od swemica ...sta je u sledecoj epizodiplejka2 wrote:nema ovde odgovora cim se rasteglo na 6 strana ko španska sapunica.ima da se jos rastegne na 64 pa ce od spanske postat turska![]()
a sapunice ne volim,volim samo sapun i to kabaš
swemiracxx wrote:trudimo se da propadnemo dojstojanstveno...nemoj ko da zapali cigaretu slucajno ...
vec antrax ...
i tebe ova tema dirnula ...da nisi imao istu situaciju ?? aj da skratimo![]()

huan? to je neki novi lik. ne pozn'am ja tog'.swemiracxx wrote:bio je odovor ...antrax je pronasao u balasevicu ... vec jesi to sve pomno pratila ...jel huan rodjak od swemica ...sta je u sledecoj epizodiplejka2 wrote:nema ovde odgovora cim se rasteglo na 6 strana ko španska sapunica.ima da se jos rastegne na 64 pa ce od spanske postat turska![]()
a sapunice ne volim,volim samo sapun i to kabaš![]()
plejkin bivsi ...ma i on ti citao ovu temu al bilo ga stid bilo sta napisati ...lakse se utopiti u alkoholu ..anthraxQ wrote:huan? to je neki novi lik. ne pozn'am ja tog'.swemiracxx wrote:bio je odovor ...antrax je pronasao u balasevicu ... vec jesi to sve pomno pratila ...jel huan rodjak od swemica ...sta je u sledecoj epizodiplejka2 wrote:nema ovde odgovora cim se rasteglo na 6 strana ko španska sapunica.ima da se jos rastegne na 64 pa ce od spanske postat turska![]()
a sapunice ne volim,volim samo sapun i to kabaš![]()
čiji je on?
plejkaaaaaaa, we have got a problem. plejkaaaaa....swemiracxx wrote: plejkin bivsi ...ma i on ti citao ovu temu al bilo ga stid bilo sta napisati ...lakse se utopiti u alkoholu ..![]()
Joj kako mi fale dani kad sam ovako razmisljalaMaNeTo wrote:S osobom koju volim pare mi i ne trebaju
Neke velike pareZoya wrote:Joj kako mi fale dani kad sam ovako razmisljalaMaNeTo wrote:S osobom koju volim pare mi i ne trebajuJasta, zivjet ces od ljubavi.
Aha. A sta ako je to privremeno, na godinu dvije?MaNeTo wrote:Neke velike pareZoya wrote:Joj kako mi fale dani kad sam ovako razmisljalaMaNeTo wrote:S osobom koju volim pare mi i ne trebajuJasta, zivjet ces od ljubavi.
![]()
![]()
Al ne bih vala ostavila covjeka kojeg volim ni da odem u Ameriku da zaradim koji milion
Za godinu, dvije ćeš imati koju desetinu hiljada u banci (ako i toliko) i još težu odluku pred sobom.Zoya wrote:
Aha. A sta ako je to privremeno, na godinu dvije?
A bi li otisla da ti se nudi super posao, i postoji mogucnost da i on i malecka beba idu sa tobom? tamo plata ne znam, 4000 dolara, ovdje ni milju, recimo.Dalija_T wrote:Nisam citala sve, ali dovoljno da bih ostala bez teksta zbog cinjenice da bi toliko raje ostavilo voljenu osobu zbog novca... Ovako: muz ne radi, ja jedina radim i jedva izguramo mjesec jer imamo malu bebu, a uz to mi je muz u medjuvremenu obolio od MS. Ali: nikad i ni za sto na svijetu ga ne bih ostavila, pa makar mi nudili svo bogatstvo ovog svijeta! Jer sta bi to govorilo o meni i kakav bi to bio zivot? U svakom slucaju, ovakav kakav jeste je daleko vrijedniji od zivota bez njega... Naravno da bi nam zivot bio bolji da imamo novca, ali zivot uz novac i bez njega ne bi bio vrijedan zivljenja... Znam da zvucim pateticno, ali to je moje misljenje i moj odgovor na postavljeno pitanje.Pozdrav svima!
Kad te zivot natjera...ali ja opet ne bih moglaZoya wrote:Ja vidis poznajem osobe koje se isto tako vole puno ali ne radi ni jedno ni drugo. Imam prijatelja koji je otisao za Avganistan, ostavio zenu i djete i otisao da zaradi. Eto,njima samo ljubav nije bila dovoljna.
Ne kontam?Klodovik wrote:Za godinu, dvije ćeš imati koju desetinu hiljada u banci (ako i toliko) i još težu odluku pred sobom.Zoya wrote:
Bitno je vjerovati u to sto imas i shvatiti da je to samo jedan period kroz koji morate proci. Ja ne shvatam kako se samo od ljubavi moze zivjeti?MaNeTo wrote:A sta ako ti se pare tamo oslade i zaboravis na ljubav
Ne znam o kakvim je poslovima riječ, ali nisam siguran da za godinu, dvije možeš zaraditi toliko da kažeš sebi "to je to, sad idem natrag". Cifra od npr. 50.000 nije nešto što drastično mijenja život. I onda se nađeš pred još težom odlukom. Ostati tu, gdje već imaš posao, stala si na noge i vidiš put naprijed. Ili otići natrag, gdje ti opet valja tražiti svoje mjesto pod poslovnim suncem, gdje se situacija za godinu, dvije nije drastično promijenila i još uvijek postoje isti razlozi koji su te i naveli da odeš.Zoya wrote:Ne kontam?Klodovik wrote:Za godinu, dvije ćeš imati koju desetinu hiljada u banci (ako i toliko) i još težu odluku pred sobom.Zoya wrote:
E pa to je sustina svega... ako je ljubav ljubav, onda se zaboraviti ne moze.MaNeTo wrote:A sta ako ti se pare tamo oslade i zaboravis na ljubav