suti bona, ne sjebaJI Hin koncepciju, taman su posli ginutShoshana wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kako bi lijepo bilo da je on stisn'o kvacilo pa malo cik-cak'o - motor bi se mozebit' uspio i zaustavit' dok su se oni ispricali, izgrlili i izmijenjali kacige
Da li bi iko to od vas napravio?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- danas
-
Shoshana
Ma da ih bar za sjemena ostanedanas wrote:suti bona, ne sjebaJI Hin koncepciju, taman su posli ginutShoshana wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kako bi lijepo bilo da je on stisn'o kvacilo pa malo cik-cak'o - motor bi se mozebit' uspio i zaustavit' dok su se oni ispricali, izgrlili i izmijenjali kacige![]()
![]()
-
_BosanaC
#28 Re: Da li bi iko to od vas napravio?
Sta bi uradila - uzela mu kacigu s glave?pinkzelena wrote:mali Ninja wrote:Yasmine says:
Voze se cura i dečko na motoru.Cura:"Nemoj tako brzo,smanji!"
Dečko:"Ne baš je ludo..." Cura:"Ne,nije..molim te uspori"
Dečko:"Reci da me voliš!" Cura:"Znaš da te volim!"
Dečko:"Zagrli me!" (cura ga zagrli) Dečko:"Molim te uzmi moju kacigu sa glave,meni je tjesna i stavi ju sebi na glavu!"Sljedeće jutro u novinama:Motor imao nesreću,
jer su kočnice popustile,dvije osobe su bile na motoru-jedna je preživjela,a druga poginula.
ISTINA JE:
Da je dečko ustanovio na pola put da su kočnice popustile,a to nije htio reći svojoj curi...Želio je posljednji put čuti njene riječi-VOLIM TE!Želio je posljednji put osjetiti njen-ZAGRLJAJ!Zatim ju je zamolio da stavi kacigu na glavu,jer je želio da ona preživi iako je to značilo da će on poginuti...
Bih,uradila bih i ja to.. valjda zato što sam sebična,ne bih mogla da podnesem da patim poslije,kad bih njega izgubila,jer mi život ne bi imao smisla..radije bih dala svoj život za njegov,a i X puta sam se uvjerila da bi i on za mene.
Ne samo kad je partner u pitanju,mijenjala bih vlastiti život za živote onih koji mi znače sve na svijetu,jer ne bih mogla bez njih.
Naravno,nedaj Bože kad bi došlo do takvog crnjaka da moram da biram.. on/oni ili ja.. onda uvijek ja.
edit: situacija je izmišljena..evidentno..ali ne znači da je nemoguća..i da se svi mi ne bi mogli naći u njoj,na tome sam bazirala svoj odgovor.
-
_ambassador
jesShoshana wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A kako bi lijepo bilo da je on stisn'o kvacilo pa malo cik-cak'o - motor bi se mozebit' uspio i zaustavit' dok su se oni ispricali, izgrlili i izmijenjali kacige
ili ako je brzina ispod 80km/h ufatio bih je i iskocili bismo s motora, naravno gledao bih da ja padnem ispod, da se draga u najgorem slucaju samo malko izgrebe...
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
a pripovjedacko-imaginativno stilske mogucnosti su mu u mp3mali Ninja wrote:ja inace nemam polozeno za motor i ne vozim ali mislim da je pisac vise htio reci nesto hipoteticki sta bi bilo kad bi bilo
- chuchumbamayumbe
Sa zadovoljstvom, ali nema ankete!Brunello wrote:Ja bih ovu pricu uvrstio u "TOP 10" najglupljih stvari koje sam ikad u zivotu procitao!!!! Glasajte molim vas!!!! BOZE SACUVAJ!!!!!!!
- Tesssa
potpis!chuchumbamayumbe wrote:Sa zadovoljstvom, ali nema ankete!Brunello wrote:Ja bih ovu pricu uvrstio u "TOP 10" najglupljih stvari koje sam ikad u zivotu procitao!!!! Glasajte molim vas!!!! BOZE SACUVAJ!!!!!!!
A ovi ozbiljni odgovori na temi su mi smjesniji od teme...
- mali Ninja
#35 Re: Da li bi iko to od vas napravio?
čast tebi i izuzetcima koji su shvatili suštinu posta ..pinkzelena wrote:
Bih,uradila bih i ja to.. valjda zato što sam sebična,ne bih mogla da podnesem da patim poslije,kad bih njega izgubila,jer mi život ne bi imao smisla..radije bih dala svoj život za njegov,a i X puta sam se uvjerila da bi i on za mene.
Ne samo kad je partner u pitanju,mijenjala bih vlastiti život za živote onih koji mi znače sve na svijetu,jer ne bih mogla bez njih.
Naravno,nedaj Bože kad bi došlo do takvog crnjaka da moram da biram.. on/oni ili ja.. onda uvijek ja.
edit: situacija je izmišljena..evidentno..ali ne znači da je nemoguća..i da se svi mi ne bi mogli naći u njoj,na tome sam bazirala svoj odgovor.
ja ipak mislim da bi bilo mnogo više promišljenih postova da je temo postavila nausnica, ona je toliko popularna da bi odlično prošlo bilo šta što ona napiše ...
drugi put kad budem htio postaviti neku temu, reci cu njoj da to ucini umjesto mene, mozda vam tad nebude glupo
-
pinkzelena
#36 Re: Da li bi iko to od vas napravio?
chuchumbamayumbe wrote: Ti izgleda samo mislis na sebe?!?!
Samo zamisli kako bi njemu bilo, koliko bi on patio?!
A ti bi da se rijesis svojih muka i tuge, ti bi sebe zbog toga da ubijes (a ne da se ubijes umjesto njega)?
ccc
Last edited by pinkzelena on 13/10/2007 17:12, edited 1 time in total.
-
pinkzelena
#37 Re: Da li bi iko to od vas napravio?
_BosanaC wrote: Sta bi uradila - uzela mu kacigu s glave?
Eh jbg ne vozi motor..
-
pinkzelena
dinchy84 wrote:potpis!chuchumbamayumbe wrote:Sa zadovoljstvom, ali nema ankete!Brunello wrote:Ja bih ovu pricu uvrstio u "TOP 10" najglupljih stvari koje sam ikad u zivotu procitao!!!! Glasajte molim vas!!!! BOZE SACUVAJ!!!!!!!
A ovi ozbiljni odgovori na temi su mi smjesniji od teme...
Izvini,jel ti radiš u pošti? Stalno nešto potpisuješ..
Nego,smiješni ti "mi",koji imamo voljene osobe,za koje bismo dali život ako treba
Get a life dinchy
Last edited by pinkzelena on 13/10/2007 17:14, edited 1 time in total.
- chuchumbamayumbe
#39 Re: Da li bi iko to od vas napravio?
To ti samo mislis!pinkzelena wrote:chuchumbamayumbe wrote:Ti izgleda samo mislis na sebe?!?!pinkzelena wrote:
Samo zamisli kako bi njemu bilo, koliko bi on patio?!
A ti bi da se rijesis svojih muka i tuge, ti bi sebe zbog toga da ubijes (a ne da se ubijes umjesto njega)?
ccc
što me naruži... ma pričaj ti šta hoćeš..ja bih za svog dragog poginula ako treba,a bogme i on za mene..
![]()
Nas'o bi on drugu za dvije hefte, kunem ti se!
-
patrius
#40 Re: Da li bi iko to od vas napravio?
Cuj x puta.Kol'ko to tvoj ljubljeni ima zivotapinkzelena wrote:mali Ninja wrote:Yasmine says:
Voze se cura i dečko na motoru.Cura:"Nemoj tako brzo,smanji!"
Dečko:"Ne baš je ludo..." Cura:"Ne,nije..molim te uspori"
Dečko:"Reci da me voliš!" Cura:"Znaš da te volim!"
Dečko:"Zagrli me!" (cura ga zagrli) Dečko:"Molim te uzmi moju kacigu sa glave,meni je tjesna i stavi ju sebi na glavu!"Sljedeće jutro u novinama:Motor imao nesreću,
jer su kočnice popustile,dvije osobe su bile na motoru-jedna je preživjela,a druga poginula.
ISTINA JE:
Da je dečko ustanovio na pola put da su kočnice popustile,a to nije htio reći svojoj curi...Želio je posljednji put čuti njene riječi-VOLIM TE!Želio je posljednji put osjetiti njen-ZAGRLJAJ!Zatim ju je zamolio da stavi kacigu na glavu,jer je želio da ona preživi iako je to značilo da će on poginuti...
-
pinkzelena
#41 Re: Da li bi iko to od vas napravio?
NPmali Ninja wrote: čast tebi i izuzetcima koji su shvatili suštinu posta ..
ja ipak mislim da bi bilo mnogo više promišljenih postova da je temo postavila nausnica, ona je toliko popularna da bi odlično prošlo bilo šta što ona napiše ...
drugi put kad budem htio postaviti neku temu, reci cu njoj da to ucini umjesto mene, mozda vam tad nebude glupo
-
pinkzelena
#42 Re: Da li bi iko to od vas napravio?
Ne zakuni se dvaputchuchumbamayumbe wrote: Nas'o bi on drugu za dvije hefte, kunem ti se!![]()
![]()
-
pinkzelena
#43 Re: Da li bi iko to od vas napravio?
patrius wrote:Cuj x puta.Kol'ko to tvoj ljubljeni ima zivota![]()
16
- chuchumbamayumbe
#44 Re: Da li bi iko to od vas napravio?
Nije te pitao koliko centimetara nego koliko zivota?!pinkzelena wrote:patrius wrote:Cuj x puta.Kol'ko to tvoj ljubljeni ima zivota![]()
16![]()
-
pinkzelena
#45 Re: Da li bi iko to od vas napravio?
chuchumbamayumbe wrote: Nije te pitao koliko centimetara nego koliko zivota?!
Umanji ti mom dragom "centimetre"...
- chuchumbamayumbe
#46 Re: Da li bi iko to od vas napravio?
STA?pinkzelena wrote:chuchumbamayumbe wrote: Nije te pitao koliko centimetara nego koliko zivota?!
-
pinkzelena
#47 Re: Da li bi iko to od vas napravio?
chuchumbamayumbe wrote:STA?pinkzelena wrote:chuchumbamayumbe wrote: Nije te pitao koliko centimetara nego koliko zivota?!
![]()
![]()
ODGOVORILA SAM
- chuchumbamayumbe
#48 Re: Da li bi iko to od vas napravio?
Mjerilo se znaci!pinkzelena wrote:chuchumbamayumbe wrote: Nije te pitao koliko centimetara nego koliko zivota?!
Umanji ti mom dragom "centimetre"...
To neka ozbiljna veza?
-
pinkzelena
#49 Re: Da li bi iko to od vas napravio?
chuchumbamayumbe wrote:Mjerilo se znaci!pinkzelena wrote:chuchumbamayumbe wrote: Nije te pitao koliko centimetara nego koliko zivota?!
Umanji ti mom dragom "centimetre"...![]()
![]()
![]()
To neka ozbiljna veza?