Da li bi iko to od vas napravio?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mali Ninja

#1 Da li bi iko to od vas napravio?

Post by mali Ninja »

Yasmine says:
Voze se cura i dečko na motoru.Cura:"Nemoj tako brzo,smanji!"
Dečko:"Ne baš je ludo..." Cura:"Ne,nije..molim te uspori"
Dečko:"Reci da me voliš!" Cura:"Znaš da te volim!"
Dečko:"Zagrli me!" (cura ga zagrli) Dečko:"Molim te uzmi moju kacigu sa glave,meni je tjesna i stavi ju sebi na glavu!"Sljedeće jutro u novinama:Motor imao nesreću,
jer su kočnice popustile,dvije osobe su bile na motoru-jedna je preživjela,a druga poginula.
ISTINA JE:
Da je dečko ustanovio na pola put da su kočnice popustile,a to nije htio reći svojoj curi...Želio je posljednji put čuti njene riječi-VOLIM TE!Želio je posljednji put osjetiti njen-ZAGRLJAJ!Zatim ju je zamolio da stavi kacigu na glavu,jer je želio da ona preživi iako je to značilo da će on poginuti...
irfan2

Post by irfan2 »

:roll:

sta je sa forumom u zadnje vrijeme?
Ivy

#3 Re: Da li bi iko to od vas napravio?

Post by Ivy »

mali Ninja wrote:Yasmine says:
Dečko:"Zagrli me!" (cura ga zagrli) Dečko:"Molim te uzmi moju kacigu sa glave,meni je tjesna i stavi ju sebi na glavu!"Sljedeće jutro u novinama:Motor imao nesreću,
jer su kočnice popustile,dvije osobe su bile na motoru-jedna je preživjela,a druga poginula.
ISTINA JE:
Da je dečko ustanovio na pola put da su kočnice popustile,a to nije htio reći svojoj curi...Želio je posljednji put čuti njene riječi-VOLIM TE!Želio je posljednji put osjetiti njen-ZAGRLJAJ!Zatim ju je zamolio da stavi kacigu na glavu,jer je želio da ona preživi iako je to značilo da će on poginuti...
koja je zadnja mexicka sapunica na repertoaru bila? :shock:
Tesssa

Post by Tesssa »

Lijepe i ambiciozne :lol:
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

dinchy84 wrote:Lijepe i ambiciozne :lol:
:lol: :lol: mislim da su oni nesto drugo na motoru radili :D

a pazi koliko su se oni napricali dok su jurili na motoru kojem su otkazale kocnice :D

a sto joj nije odmah dao kacigu, cim su sjeli :D
Tesssa

Post by Tesssa »

dawn_upon_dawn wrote:
a pazi koliko su se oni napricali dok su jurili na motoru kojem su otkazale kocnice :D
i ona ga stigla zagrliti, pa je onda on skinuo kacigu sa glave, pa ju je ona stavila onako dok ga grli... :-)
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

dinchy84 wrote:
dawn_upon_dawn wrote:
i ona ga stigla zagrliti, pa je onda on skinuo kacigu sa glave, pa ju je ona stavila onako dok ga grli... :-)
hebo te, u ljubavi su sekunde ko godine :D
Tesssa

#8 Re: Da li bi iko to od vas napravio?

Post by Tesssa »

Mene sad zivo interesuje ko je Jasmina :D
Bea_Trix

#9 Re: Da li bi iko to od vas napravio?

Post by Bea_Trix »

dinchy84 wrote:Mene sad zivo interesuje ko je Jasmina :D
:lol: :lol: :lol: :lol: dobro si :P

ispricala mu neka cura romanticnu pricu na chatu :D
Tesssa

Post by Tesssa »

pa se on zadevero :lol:
_ambassador

Post by _ambassador »

pa dobro, citao sam ovaj tekst prije i meni je takav cin dao svasta o cemu razmisliti... iako je izmisljeno, situacija vjerujem moguca, zamislim se u slicnoj situaciji pa proradi masta.

svasta nesta bi covjek bio u stanju uraditi, zar ne? :-) :D
mali Ninja

Post by mali Ninja »

neozbiljni ste :-) :-) (vecinom)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

bajke su na trećem katu
Saian

Post by Saian »

_ambassador wrote:pa dobro, citao sam ovaj tekst prije i meni je takav cin dao svasta o cemu razmisliti... iako je izmisljeno, situacija vjerujem moguca, zamislim se u slicnoj situaciji pa proradi masta.

svasta nesta bi covjek bio u stanju uraditi, zar ne? :-) :D
jah da se vozim na motoru kojem su otkazale kochnice i proradi mi mashta, ne bih masht'o naravno kako da ga zaustavim, a da oboje glavu sachuvamo, nego kako da se za par godina uguram izmedju njenih misli "ko ce sutra otic po djecu u vrtic, on ili ja" i "sta cu sutra za ruchak" , jesi ninja :D :D :D :D
Last edited by Saian on 13/10/2007 12:40, edited 1 time in total.
Brunello

Post by Brunello »

Nisam odavno vecu glupost cuo....Cuj, otkazale kocnice......nisam se ovako ismijao odkad mi je krava abortirala,,........ha,ha,ha,ha :lol:
nausnica

Post by nausnica »

Evo i ja sam šokirana :shock: (a znate da je to do sad bilo nemoguće)

p.s. ljudi, šta ste ovo uradili sa mnom, postajem sve normalnija, ubrzo cu biti ko vi - jednostavna. ;-)

Vidi Ninđici posta, blago meni.... A vi mislili teško će biti nadmašiti mene i moje bombaške ispade :D
mali Ninja

Post by mali Ninja »

ja inace nemam polozeno za motor i ne vozim ali mislim da je pisac vise htio reci nesto hipoteticki sta bi bilo kad bi bilo :-D
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

odron
Bosancica ?

Post by Bosancica ? »

nista strasnije nisam procitala u posljednje vrijeme
nausnica

Post by nausnica »

chuchumbamayumbe wrote:odron
Ni sama ne bih bolje rekla
sulesavic

Post by sulesavic »

nausnica wrote:
chuchumbamayumbe wrote:odron
Ni sama ne bih bolje rekla
Je li ti nekog zeza¹?
nausnica

Post by nausnica »

Licim li ti na nekog ko se zeza?
pinkzelena

#23 Re: Da li bi iko to od vas napravio?

Post by pinkzelena »

ISTINA JE:

Bih,uradila bih i ja to.. valjda zato što sam sebična,ne bih mogla da podnesem da patim poslije,kad bih njega izgubila,jer mi život ne bi imao smisla..radije bih dala svoj život za njegov,a i X puta sam se uvjerila da bi i on za mene.
Ne samo kad je partner u pitanju,mijenjala bih vlastiti život za živote onih koji mi znače sve na svijetu,jer ne bih mogla bez njih.
Naravno,nedaj Bože kad bi došlo do takvog crnjaka da moram da biram.. on/oni ili ja.. onda uvijek ja.

edit: situacija je izmišljena..evidentno..ali ne znači da je nemoguća..i da se svi mi ne bi mogli naći u njoj,na tome sam bazirala svoj odgovor.
chuchumbamayumbe

#24 Re: Da li bi iko to od vas napravio?

Post by chuchumbamayumbe »

pinkzelena wrote:
ISTINA JE:

Bih,uradila bih i ja to.. valjda zato što sam sebična,ne bih mogla da podnesem da patim poslije,kad bih njega izgubila,jer mi život ne bi imao smisla..radije bih dala svoj život za njegov,a i X puta sam se uvjerila da bi i on za mene.
Ne samo kad je partner u pitanju,mijenjala bih vlastiti život za živote onih koji mi znače sve na svijetu,jer ne bih mogla bez njih.
Naravno,nedaj Bože kad bi došlo do takvog crnjaka da moram da biram.. on/oni ili ja.. onda uvijek ja.

edit: situacija je izmišljena..evidentno..ali ne znači da je nemoguća..i da se svi mi ne bi mogli naći u njoj,na tome sam bazirala svoj odgovor.
Ti izgleda samo mislis na sebe?!?!
Samo zamisli kako bi njemu bilo, koliko bi on patio?!
A ti bi da se rijesis svojih muka i tuge, ti bi sebe zbog toga da ubijes (a ne da se ubijes umjesto njega)?
ccc
Shoshana

Post by Shoshana »

:shock:

:lol: :lol: :lol: :lol:

A kako bi lijepo bilo da je on stisn'o kvacilo pa malo cik-cak'o - motor bi se mozebit' uspio i zaustavit' dok su se oni ispricali, izgrlili i izmijenjali kacige :oops:
Post Reply