da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
asafinho

#1 da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by asafinho »

Stavio sam temu da kupujem dvicu dizela do 2500 km,razni pametnjakovici su me ismijavali,eh ljudi moji kolko para tolko i muzike uzeo sam dvicu dizela za 2300 km sasvim solidnu 86.god bez hrdje motor solidan unutrasnjost isto tako,a koliko para toliko i muzike,a vi pametnjakovici sto ste se nasli da pametujete pametujte negdje drugdje..malo ste me isprovocirali komentarima a moderator isto tako sto mi je zakljucao temu,temu sam stavio prvenstveno iz razloga da ne naleti mozda ko ima to auto ili zna nekoga ko prodaje takvo auto,eto toliko
mayab

#2 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by mayab »

Nemoj to sve uzimati previše k srcu, znaš da nas ima svakakvih!
Neka ti je sretno sa autom, najvažnije je da si ti zadovoljan, pusti ostale!

:thumbup:
whow

#3 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by whow »

asafinho wrote:Stavio sam temu da kupujem dvicu dizela do 2500 km,razni pametnjakovici su me ismijavali,eh ljudi moji kolko para tolko i muzike uzeo sam dvicu dizela za 2300 km sasvim solidnu 86.god bez hrdje motor solidan unutrasnjost isto tako,a koliko para toliko i muzike,a vi pametnjakovici sto ste se nasli da pametujete pametujte negdje drugdje..malo ste me isprovocirali komentarima a moderator isto tako sto mi je zakljucao temu,temu sam stavio prvenstveno iz razloga da ne naleti mozda ko ima to auto ili zna nekoga ko prodaje takvo auto,eto toliko
Bas ljepo , haj' pa naka ti je sa srecom ta dvica a ako bog da provozat ces jednoga dana i sesticu. Samo se ne daj isprovocirati prijatelju i sve ce biti ko' u Becu.
Lesli Eldridž

#4 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by Lesli Eldridž »

Što se nerviraš, kupi šta ti odgovara, nije bitno šta djeca pišu. Ako je auto dobra prilika, kupi to odmah, bez obzira koji je... :)
aldm

#5 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by aldm »

pomalo ba asafe, menoj to uzimati k srcu :)
pa ljudi smo, nismo rudari :)
PticaTrkachica

#6 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by PticaTrkachica »

Ne primati se previše i slijedeći put okačiti oglas na market.ba, tamo ti niko neće diskutovati izbor. Ovo je ipak forum, ljudi se rasterećuju :)
Auto-stručnjaci (pod navodnike) su svuda oko nas, ne samo na forumu, pa mi više glava puca od silnih profesionalnih i iskustvenih mišljenja (koje nisam tražila) o svakom autiću što spomenem. Pogotovo jer se žensko, ipak, ne razumije.
karanana

#7 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by karanana »

sretno sa autom, a za drugi dio: forum nije oglasna ploca. za ovakve stvari postoji dio portala koji se zove market.ba.
MmeDeLafayette

#8 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by MmeDeLafayette »

karanana wrote:sretno sa autom, a za drugi dio: forum nije oglasna ploca. za ovakve stvari postoji dio portala koji se zove market.ba.
:thumbup:
rusmir.ba

#9 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by rusmir.ba »

Sretno sa autom drug, a prelistaj malo moje postove pa ces vidjeti kometara i strucnjaka...ccc..ovo je bas mjesto da se ljudi malo ispusu, kad ne smiju kod kuce i na poslu :D

Zato brate ne nerviraj se puno nego napuni rezervorar - i vroooom :)
MmeDeLafayette

#10 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by MmeDeLafayette »

rusmir.ba wrote:Sretno sa autom drug, a prelistaj malo moje postove pa ces vidjeti kometara i strucnjaka...ccc..ovo je bas mjesto da se ljudi malo ispusu, kad ne smiju kod kuce i na poslu :D

Joj ti pameti jbt :) - moj duboki naklon
nego, kao sto user karanana reche, ima stranica ha te te pe ve ve ve market tachka ba
pa na nju nek stavi oglas, forum je forum i na forumu se raspravlja, a nije nikakva aukcijska ili brokerska kuca
nadam se da ti rijec forum po etimologiji nesto govori, te se iskreno nadam da ti je ne moram objasnjavati :)
vrooooooooooooooooom :run: :run: :run: :sax:
citroen

#11 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by citroen »

sretno sa vozilicom, da promijenis za novo ako bog da :thumbup:
rusmir.ba

#12 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by rusmir.ba »

MmeDeLafayette wrote:
rusmir.ba wrote:Sretno sa autom drug, a prelistaj malo moje postove pa ces vidjeti kometara i strucnjaka...ccc..ovo je bas mjesto da se ljudi malo ispusu, kad ne smiju kod kuce i na poslu :D

nego, kao sto user karanana reche, ima stranica ha te te pe ve ve ve market tachka ba
pa na nju nek stavi oglas, forum je forum i na forumu se raspravlja, a nije nikakva aukcijska ili brokerska kuca
nadam se da ti rijec forum po etimologiji nesto govori, te se iskreno nadam da ti je ne moram objasnjavati :)
to sto si kucao ha te te pe radi svake prestupne godine (nazalost), i covjek je vjerovatno s razlogom stavio ovdje, gdje opet ima ljudi koji mogu uputiti na nekog a ne odmah pametovati tipa neces kupiti ili neces prodati...

i ja ti saljem jos dublji naklon, ako je forum da se raspravlja nije da se omalovazava, vrijedja i sl sto je pojedinim obicaj...nadam se da ti ja to ne trebam objasnjavati :skoljka:
MmeDeLafayette

#13 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by MmeDeLafayette »

rusmir.ba wrote:
MmeDeLafayette wrote:

to sto si kucao ha te te pe radi svake prestupne godine (nazalost), i covjek je vjerovatno s razlogom stavio ovdje, gdje opet ima ljudi koji mogu uputiti na nekog a ne odmah pametovati tipa neces kupiti ili neces prodati...

i ja ti saljem jos dublji naklon, ako je forum da se raspravlja nije da se omalovazava, vrijedja i sl sto je pojedinim obicaj...nadam se da ti ja to ne trebam objasnjavati :skoljka:
aHam :) ne omalovazavam niti vrijedjam jao :) sto si ti osjetljiva karika u ovom lancu :D
rusmir.ba

#14 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by rusmir.ba »

ne znam sto se osjecas prozvanim :)
niko tebe ne spominje...

samo kazem da dosta korisnika forume gleda na taj nacin, da malo skinu nivo testosterona komentarima i raspravama,ili izbace frustracije sa posla ili familije.... meni trenutno dodje dobro da ubijem koji sat na poslu gdje mi se :-)
MmeDeLafayette

#15 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by MmeDeLafayette »

rusmir.ba wrote:ne znam sto se osjecas prozvanim :)
niko tebe ne spominje...

samo kazem da dosta korisnika forume gleda na taj nacin, da malo skinu nivo testosterona komentarima i raspravama,ili izbace frustracije sa posla ili familije.... meni trenutno dodje dobro da ubijem koji sat na poslu gdje mi se :-)
ja mogu samo biti prozvana a prozvan nikako :D

ok-u zdravlje :D
Lesli Eldridž

#16 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by Lesli Eldridž »

niko tebe ne spominje...

jah, to je istina. Ali majku mu nešto ih se puno lijepi na moje komentare :D Sve im smeta, a prepoznat će se dvoje troje takvih... :lol:
rusmir.ba

#17 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by rusmir.ba »

MmeDeLafayette wrote:
niko tebe ne spominje...

ja mogu samo biti prozvana a prozvan nikako :D

ok-u zdravlje :D
oh, za dame uvijek duboki naklon i postovanje :)
sve najbolje i NHF!
rusmir.ba

#18 Re: da kazem par stvari ovim "strucnjacima" a i moderatorima...

Post by rusmir.ba »

Lesli Eldridž wrote: jah, to je istina. Ali majku mu nešto ih se puno lijepi na moje komentare :D Sve im smeta, a prepoznat će se dvoje troje takvih... :lol:
hihi, ne paranoisi, imas neke koji se vjerovatno lijepe na sve komentare, onako po navici da budu opozicija i da se ima o cemu raspravljati zato samo :music2:
Post Reply