Ja baš i ne rekoh da ti palamudiš, dok ti to sam ne iznese.ABH017 wrote:Ne palamudim uopšte. Pokušavam da iznesem svoj stav i podkrijepim ga argumentima, koji su me doveli do takvog stava.aurora313 wrote:A gdje ti voliš da palamudiš?ABH017 wrote:Pa moj Kemale, ti što palamude na internetu nisu vjere očima vidjeli, ni rata, ni škole, ni svijeta. Život im se svodi na psovke i prijetnje na internetu.![]()
To što se tvoji stavovi dijametralno suprotni od mojih, samo po sebi, ti ne daje za pravo da moje mišljenje nazivaš palamuđenjem. S druge strane, niko ti ne brani da svoje mišljenje smatraš univerzalnom istinom. Nisi ni prvi ni posljednji. Pa tako i nečije argumentovano mišljenje možeš nazivati palamuđenjem, na osnovu svog mišljenja i ubjeđenja. Samo bi lijepo bilo podkrijepiti to mišljenje sa nekim argumentom, ako misliš da te iko ovdje shvati ozbiljno.
Pogledaj sam šta pišeš. Ti nekako misliš da drugi palamude dok si ti jedini koji nešto potkrepljuje argumentima. Obzirom da argumenat nije isto što i činjenica, što znači da tvoj argumenat može da bude i loš ili dobar te pozitivan li negativan.
Ne misliš valjda da ako si nešto 'argumentovao' da je to dodalo vrijednost određenoj diskusiji? Može li biti da je to bilo obično palamuđenje?
Kada kopaš, kopaj šire. Ne samo dublje.