vazno je da ti kontas sve sam u svom crnom svijetu...ne pada mi na pamet da uopste procerdam ni 2 minute svog zivota da tebe shvatim....Nosferatu wrote:Ma prvo i drugo ti dobro rekose, ne ocekujem od tebe da si mogla skontati sama.maccarona wrote:to cemo ocajnim, nesretnim, povrijedjenim frajerimaNosferatu wrote:
Mozemo se snaci da ti neko napravi ROM, a sa svakim ROM-om dolazi CD-ova po izboru.
Prijedlog pjesma za dodati na listu npr.
http://www.youtube.com/watch?v=oN3u3Xa2noI:D
Trece te slagase...
Mene samo ljudi mogu da povrijede, a i od tih rijetki do cijeg mi je misljenja stalo.
Gone je problem sto sam istrajavao u pokusaju da budem covjek sa zenama. Tu sam naucio lekciju jebi i suti, i nista ne pokusavaj, a ponajmanje biti ispravan lik. Ali problem imam opet jedan. Ja i kad sam djubre, djubre sam pravo a ne hinjavo. Moram jos samo to usavrsiti. Tehnika djubreta iz potihog, niski udarac meke kite...
Da jos kome ja ne valjam, kad ne mogu ni sebi.
Da imam djevojku, snimio bih joj CD...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- maccarona
- Prozor
da mu nije k´o podvalio, veli ovo ce ti se hanumi sviditShoshana wrote:Meni je moj kanadjanin nastanc'o par komada dok je bio naivan i zelen (da ne idem po naslovima - da ga ne blamiram), al' najveci je fol bio kad mi je maxuz htio ugoditi pa mi snimio neki CD bosanske muzike... o kojoj on nista ne zna, nego je 'nako po sluhu - sta se njegovom uvetu svidjelo![]()
Sta da vam kazem, jos mu nisam uspjela objasniti zasto je turbo-folk losa muzika![]()
![]()
-
IlijaLadin
šta da joj turim na cd...
turio bih joj štagod od metallice, iron maidena, alice in chains, dream theatera, purplea, zeppelina, doorsa, saxona, dire straitsa, nirvane, floyda, čorbe, idola, valjka, džinovića, bočelija recimo sa canto della terra, williamsa, morikonea, cuke bregovića, hornea, queen, helloweena, aerosmitha...
ove sladunjave? mehke? kome treba mehka kita?
daj joj štagod čvrsto. hebemu.
eto tako, ja bih jojo turio šta čvrsto. na cd.
turio bih joj štagod od metallice, iron maidena, alice in chains, dream theatera, purplea, zeppelina, doorsa, saxona, dire straitsa, nirvane, floyda, čorbe, idola, valjka, džinovića, bočelija recimo sa canto della terra, williamsa, morikonea, cuke bregovića, hornea, queen, helloweena, aerosmitha...
ove sladunjave? mehke? kome treba mehka kita?
daj joj štagod čvrsto. hebemu.
eto tako, ja bih jojo turio šta čvrsto. na cd.
- kolega
ovo je citava kolekcija CDova i uz ovo ide djevojka koja mora imati account na dernek.ba, inace je upitno da li ce shvatit sta je autor kolekcije htio da kazeIlijaLadin wrote:turio bih joj štagod od metallice, iron maidena, alice in chains, dream theatera, purplea, zeppelina, doorsa, saxona, dire straitsa, nirvane, floyda, čorbe, idola, valjka, džinovića, bočelija recimo sa canto della terra, williamsa, morikonea, cuke bregovića, hornea, queen, helloweena, aerosmitha...