Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kmirsad wrote:To nas starije forumaše iskustvo uči... ali mislim da ipak postoje razlike u odnosu na neke prethodne izbore... ili iz mene govori samo... želja...
U svakom slučaju , godi mi pogled na anketu...
Jebo anketu bez Radeljasa
E vala me nasmija...
Amateri....evo vam je I naš dragi Esso rastura konkurenciju
Evo, naiskali smo još dva glasa... a ...nisu za SBB...
Bi dobro bilo kad bi moderacija omogučila glasačima na anketi, da se... recimo, predomisle i ponovo glasaju... za nekog drugog... Vidim da SDP pomalo raste...Kako se budu približavali izbori, ljudi će mijenjat mišljenje...
Čmoljo... morel se šta napraviti...
Dragi putokazu... ja jedva nađem i ovaj forum... pa nisam haker... precjenjuš me...
Nego de ti nama zalijepi ovdje trenutne rezultate te tvoje ankete pa da uporedimo...
kmirsad wrote:Dragi putokazu... ja jedva nađem i ovaj forum... pa nisam haker... precjenjuš me...
Nego de ti nama zalijepi ovdje trenutne rezultate te tvoje ankete pa da uporedimo...
kmirsad wrote:Dragi putokazu... ja jedva nađem i ovaj forum... pa nisam haker... precjenjuš me...
Prvi je Radeljaš,ostali su daleko ispod
Izgleda da Radeljaši jedini imaju pasvord za pristup i glasanje na toj anketi...
Jesi li primjetio rast glasova na ovoj mojoj anketi, za tvoj SDP... idu lagano gore...
Još kad bi Denis javno obečao izborni Kongres SDP-a... svašta bi bilo...
Čekam da vidim još SBB, HDZ da izbace svoje kandidate za Predsjedništvo BiH... naravno... ako se usude... pa da postavim anketu za članove Predsjedništva...