D grupa: 1/8 finala za Najbolji Balkanski Film – ALL TIMES
Moderator: _BataZiv_0809
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#1 D grupa: 1/8 finala za Najbolji Balkanski Film – ALL TIMES
Zamolio bih admin-e prije nego ponovo zatvore teme da procitaju:
Otvorene su 4 razlicite teme od kojih svaka ima po 10 razlicitih filmova za glasanje, ukupno 40 filmova da izglasamo koji je najbolji. Ovo je 1/8 finala gdje prva 4 filma iz svake grupe idu dalje.
Ideja je samo nastavak teme o tome koji su vam nabolji Yu filmovi http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 10&t=43640 a radi na slicnom fazonu kao glasanje za najbolji film http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 10&t=63240
Glasanje u 1/8 finala je otvoreno do 13. Juna (5 dana)
Otvorene su 4 razlicite teme od kojih svaka ima po 10 razlicitih filmova za glasanje, ukupno 40 filmova da izglasamo koji je najbolji. Ovo je 1/8 finala gdje prva 4 filma iz svake grupe idu dalje.
Ideja je samo nastavak teme o tome koji su vam nabolji Yu filmovi http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 10&t=43640 a radi na slicnom fazonu kao glasanje za najbolji film http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 10&t=63240
Glasanje u 1/8 finala je otvoreno do 13. Juna (5 dana)
- karanana
#2 Re: D grupa: 1/8 finala za Najbolji Balkanski Film – ALL TIMES
daleko najlosija grupa. klikno sam na leptiricu tek reda radi jer su ostali koje sam gledo ovdje apsolutno KATASTROFALNI. e ne znam za ovaj buik riviera, nisam ga gledo.
inace, natrpo si u ove 4 teme dosta naseg novijeg smeca ala nafaka, nebo iznad krajolika, dobro ustimani mrtvaci itd itd. a recimo u cijeloj anketi si fulio po meni naj naj naj naj naj bolji yugo film svih svih svih svih vremena vremena: MARATONCI TRCE POCASNI KRUG. ili sam ga negdje fulio????
kamo ti otac na sluzbenom putu? ma ima ih jos milion klasika sto si fulio staviti.
inace, natrpo si u ove 4 teme dosta naseg novijeg smeca ala nafaka, nebo iznad krajolika, dobro ustimani mrtvaci itd itd. a recimo u cijeloj anketi si fulio po meni naj naj naj naj naj bolji yugo film svih svih svih svih vremena vremena: MARATONCI TRCE POCASNI KRUG. ili sam ga negdje fulio????
kamo ti otac na sluzbenom putu? ma ima ih jos milion klasika sto si fulio staviti.
- kurty
#3 Re: D grupa: 1/8 finala za Najbolji Balkanski Film – ALL TIMES
Zasto nigdje nema filma "Mrtav ladan"????
bar za glasanje mislim???
bar za glasanje mislim???
-
Dado dijasporitus
#4 Re: D grupa: 1/8 finala za Najbolji Balkanski Film – ALL TIMES
Maratonci i otac na sluzbenom su u grupi C. Pokusao sam pokupiti ono sto su ljudi napricali u predhodnoj temi. Tesko je izabrati a nekima je smece Nafaka pravo dobar tako da nije do menekaranana wrote:daleko najlosija grupa. klikno sam na leptiricu tek reda radi jer su ostali koje sam gledo ovdje apsolutno KATASTROFALNI. e ne znam za ovaj buik riviera, nisam ga gledo.
- karanana
#5 Re: D grupa: 1/8 finala za Najbolji Balkanski Film – ALL TIMES
cuj u c grupi maratonci. fulio sam ih, odoh promjeniti glas. ne znam ni za kog sam tamo glaso.
- nellington
#6 Re: D grupa: 1/8 finala za Najbolji Balkanski Film – ALL TIMES
Sabirni centar, kad već nema Nacionalne klase...
-
shambho
#7 Re: D grupa: 1/8 finala za Najbolji Balkanski Film – ALL TIMES
.
Last edited by shambho on 03/09/2011 16:45, edited 1 time in total.
- Edin H.
#8 Re: D grupa: 1/8 finala za Najbolji Balkanski Film – ALL TIMES
Ima li ova buick riviera na rapidshare da mogu objektivno glasati?
Procitao sam knjigu, ali ne dodje mu to isto
Procitao sam knjigu, ali ne dodje mu to isto
- johnnykola
#9 Re: D grupa: 1/8 finala za Najbolji Balkanski Film – ALL TIMES
niko doli bel niti da spomene. beton film!
ide mu glas.
ide mu glas.
- veliki štrumf
#10 Re: D grupa: 1/8 finala za Najbolji Balkanski Film – ALL TIMES
od mene također!!johnnykola wrote:niko doli bel niti da spomene. beton film!
ide mu glas.
-
Dado dijasporitus
#11 Re: D grupa: 1/8 finala za Najbolji Balkanski Film – ALL TIMES
Samo da podsjetim da ide zadnji dan glasanja u 1/8 finala. Prva 4 filma idu dalje.
U grupi D je sve manje vise jasno ko je prvi ali je jos napeto za 4 poziciju koja vodi u 1/4 finale
U grupi D je sve manje vise jasno ko je prvi ali je jos napeto za 4 poziciju koja vodi u 1/4 finale
-
Dado dijasporitus
#12 Re: D grupa: 1/8 finala za Najbolji Balkanski Film – ALL TIMES
1. Sjecas li se Doli Bel
2. Dom za vjesanje
3. Leptirica
4. Gori vatra
Hvala na glasanju i vidimo se u 1/4 finalu
2. Dom za vjesanje
3. Leptirica
4. Gori vatra