CZ veceras - takozvani :D kirbi

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
alek

#1 CZ veceras - takozvani :D kirbi

Post by alek »

jel ko gleda kirbija takozvanog :D najveceg specijalca :D za porseove felge koji je ikad dosao u takozvanu :D njemacku
:lol: :D :D
van Basten

Post by van Basten »

Nisam gledao... al da se malo igram pogađanja voditelja... po opisu gosta nešto mi se na suprotnoj fotelji ukazuje Adi Sarajlić. U pravu?
quantum

Post by quantum »

Takozvani Adi Sarajllic :)
van Basten

Post by van Basten »

što me to ne čudi :)
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

#5 Re: CZ veceras - takozvani :D kirbi

Post by ztluhcs »

alek wrote:jel ko gleda kirbija takozvanog :D najveceg specijalca :D za porseove felge koji je ikad dosao u takozvanu :D njemacku
:lol: :D :D

Takozvani cvajtakti? :D
mrs. zurbrigen

Post by mrs. zurbrigen »

meni je centralni zatvor super.
samo ja jos nisam bas skontala, jel ta emisija ono ozbiljno informativna ili je to manje vise zajebancija, ili ponekad ovako a ponekad onako?
:? :D
Chischo

Post by Chischo »

mrs. zurbrigen wrote:meni je centralni zatvor super.
samo ja jos nisam bas skontala, jel ta emisija ono ozbiljno informativna ili je to manje vise zajebancija, ili ponekad ovako a ponekad onako?
:? :D
zavisi ko vodi, adi uglavnom dovodi neke ludjake, budale, prosjake, cigane i seljake da bi on ispo pametan...
konyan

Post by konyan »

Kako sam se smijao takozvanom kirbiju kad je rekao da je bas neki dan bio u takozvanom mostaru.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mrs. zurbrigen

Post by mrs. zurbrigen »

meni se najbolje svidja kad vodi siber, onda me emisija nekako podsjeca na jedan bavarski format koji se zove 'gernstl unterwegs'. tu se jedan jako simpatican covjek vozi kroz bavarsku i ono ko bajage naivnim pitanjima, al na jako empatican nacin nervira neke seljake i ljude, koji su na svoj specijalan nacin drugaciji od ostalih... :D :-D
cz je meni stvarno nekako misterija, zato sto ta emisija uopce ne izgleda nekako koreografirana, kao ostali talk-shows koje znam. i kad onda nazovu neki komicari... to je meni za puknut... :D
(i guess i'm a fan, takozvani... :-) )
konyan

Post by konyan »

Meni je CZ vrhunska emisija. Emisija u kojoj mozes vidjeti od premijera do studenta sa neke lijeve razmjene. Nema diskriminacije, dok god je iole interesantno.

Rispekt. :D Emisija je vrlo diversifikovano (sta rekoh majko draga :D) informativna. :D :D
mrs. zurbrigen

Post by mrs. zurbrigen »

gernstl rules! :D
Post Reply