CZ veceras - takozvani :D kirbi
Moderator: anex
-
alek
#1 CZ veceras - takozvani :D kirbi
jel ko gleda kirbija takozvanog
najveceg specijalca
za porseove felge koji je ikad dosao u takozvanu
njemacku

- van Basten
Nisam gledao... al da se malo igram pogađanja voditelja... po opisu gosta nešto mi se na suprotnoj fotelji ukazuje Adi Sarajlić. U pravu?
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#5 Re: CZ veceras - takozvani :D kirbi
alek wrote:jel ko gleda kirbija takozvanognajveceg specijalca
za porseove felge koji je ikad dosao u takozvanu
njemacku
![]()
![]()
Takozvani cvajtakti?
- mrs. zurbrigen
meni je centralni zatvor super.
samo ja jos nisam bas skontala, jel ta emisija ono ozbiljno informativna ili je to manje vise zajebancija, ili ponekad ovako a ponekad onako?

samo ja jos nisam bas skontala, jel ta emisija ono ozbiljno informativna ili je to manje vise zajebancija, ili ponekad ovako a ponekad onako?
- Chischo
zavisi ko vodi, adi uglavnom dovodi neke ludjake, budale, prosjake, cigane i seljake da bi on ispo pametan...mrs. zurbrigen wrote:meni je centralni zatvor super.
![]()
- mrs. zurbrigen
meni se najbolje svidja kad vodi siber, onda me emisija nekako podsjeca na jedan bavarski format koji se zove 'gernstl unterwegs'. tu se jedan jako simpatican covjek vozi kroz bavarsku i ono ko bajage naivnim pitanjima, al na jako empatican nacin nervira neke seljake i ljude, koji su na svoj specijalan nacin drugaciji od ostalih...
cz je meni stvarno nekako misterija, zato sto ta emisija uopce ne izgleda nekako koreografirana, kao ostali talk-shows koje znam. i kad onda nazovu neki komicari... to je meni za puknut...
(i guess i'm a fan, takozvani...
)
cz je meni stvarno nekako misterija, zato sto ta emisija uopce ne izgleda nekako koreografirana, kao ostali talk-shows koje znam. i kad onda nazovu neki komicari... to je meni za puknut...
(i guess i'm a fan, takozvani...
-
konyan
Meni je CZ vrhunska emisija. Emisija u kojoj mozes vidjeti od premijera do studenta sa neke lijeve razmjene. Nema diskriminacije, dok god je iole interesantno.
Rispekt.
Emisija je vrlo diversifikovano (sta rekoh majko draga
) informativna.

Rispekt.