cyclic redundancy check...
Moderator: Benq
- The Nightwatchman
#1 cyclic redundancy check...
prilikom kopiranja nekih fileova sa cd medija na hard disk dobijem ovu poruku: "cyclic redundancy check, can not copy bla bla" da li postoji nacin da se to zaobiđe?? evo trenutno imam jako bitne podatke na cd-u koje ne mogu kopirati na hard disk i sad ne znam sta da radim.... 
- The Nightwatchman
...dajte ljudi molim vas hitno mi je ovo... 
- seljak_cojek
Pokušaj očistiti i cd drive i cd medij.
- The Nightwatchman
ma nije to u pitanju, sve sam živo probao

- sinus
Probaj sa programom NTI CD & DVD Maker da spasiš to što se spasiti da ali ne obečajem ti ništa
Ima i program Bad Copy Pro pa pokušaj i sa njim
Ali sve su prilike da ćeš morati sahraniti CD, pogotovu ako ti je CD onaj noname što ga bakterije napadaju.
Ali sve su prilike da ćeš morati sahraniti CD, pogotovu ako ti je CD onaj noname što ga bakterije napadaju.
- The Nightwatchman
kakve crne bakterijesinus wrote:Probaj sa programom NTI CD & DVD Maker da spasiš to što se spasiti da ali ne obečajem ti ništa
- sinus
Zar ne znaš togeronimove mudrolije wrote:kakve crne bakterijesinus wrote:Probaj sa programom NTI CD & DVD Maker da spasiš to što se spasiti da ali ne obečajem ti ništa
Ali sve su prilike da ćeš morati sahraniti CD, pogotovu ako ti je CD onaj noname što ga bakterije napadaju.![]()
![]()
Ako lažu oni lažem i ja
- HAL9000
Pa, meni se to desavalo sa onim noname i princo cd-ovima. Sa ovim boljim tipa sony, verbatim itd. nikad nista. Fakat se pojave fleke po disku isto kao da truli.sinus wrote:Zar ne znaš togeronimove mudrolije wrote:kakve crne bakterijesinus wrote:Probaj sa programom NTI CD & DVD Maker da spasiš to što se spasiti da ali ne obečajem ti ništa
Ali sve su prilike da ćeš morati sahraniti CD, pogotovu ako ti je CD onaj noname što ga bakterije napadaju.![]()
![]()
bila i emisija na tv o tome. Bakterije traže hladno mjesto i onda se zavlače u CD-ove i onda se stvaraju one fleke po Cd-ovima, a to su ti u stvari te nekakve bakterije koje ulaze u CD
![]()
![]()
Ako lažu oni lažem i ja
A sto se tice ove cyclic greske, vjerovatno nema spasa, jer je u pitanju ostecenje na disku, ili je laser malo losiji. Mozda jedino da probas disk u nekom drugom drajvu, mozda ti se posreci.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ako je veća greška nema spasa
upravo spašavam jedan film koji zapne na 79%
spašavam pomoću
bad copy pro
cd check
copy it anyway
ali slabo ide ako je velika greška
začudo film na sobnom plejeru odlično radi osim pola minute... malo zapne i preskoči
upravo spašavam jedan film koji zapne na 79%
spašavam pomoću
bad copy pro
cd check
copy it anyway
ali slabo ide ako je velika greška
začudo film na sobnom plejeru odlično radi osim pola minute... malo zapne i preskoči
- HAL9000
Najgora stvar je sto ako mnogo i dugo pokusavas mozes i laser zeznuti, pa onda nema ni podataka ni lasera, jer se laser svaki put kada pokusa procitati osteceni dio napinje i pregrijava. Ja probam par puta, ako ne ide, ne ide, odustanem. Probam naci taj film, muziku, podatke kod nekog drugog, ako i nema, hebiga, nije smak svijeta.