Pa kad si vidio četnike da se kurče u Krajini ? Da ne bih možda treba dolaziti pored pola milje Sarajlije autobus Krajišnika da vam spašava obraz i pomogne da shvatite šta je samopoštovanje ? Ja mislim da ne bi. Vidio si kad se prije par godina islo na komemoraciju u Prijedor kako su se usrali i njihovi policajci kad smo bili tamo, većina nas muskaraca je bila spremna na sve.zateznistub wrote:A što ne rastjera bagru?VCorp wrote:Ko ga je bacio svaka mu čast. Jebem ja narod koji moze sebi dozvoliti ovakve provokacije i dodvoravati se svojim dojučerašnjim koljačima koji su tu da šire propagandu srpske mitomanije. Da ima truna obraza kod većine ljudi dosli bi tu i ne bi ni dozvolili da se postavi, ako zbog ničega onda makar zbog sve one sarajevske djece koja su ubijana kao da nisu ljudska stvorenja nikako.
U Prijedoru su lani momci iz Bihaća fasovali, prije par dana utakmica visokoga rizika u rukometu i 50 Cazinjana ode autima sa ljiljanima na prozorima iako im nisu htjeli obezbjediti policijsku pratnju, imas slike na internetu ako ne vjeruješ.
Ako ti misliš da sam ja duzan rastjeravati bagru ispred tvoje kuće onda je i ne zaslužuješ. Polažu cvijeće našim krvnicima i vi šutite zbog tobožnjeg suživota koji mi kao moramo izguravati u ovoj drzavi a ostala dva konstitutivna naroda i ne pomišljaju na to.
Ja sam išao na komemoracije u Prijedor, također i u Banja Luku na postavljanje kamen temeljca Ferhadije i bio cijelo vrijeme u tom napadu četničkih govana na nas kad je poginuo rahmetli Mujo. Da mi Obama dođe pred kuću psovati opalio bih mu plesku a vas pola milje brine sta ce reci o vama mediji iako vas provociraju. Ja sam više puta ponovio da Sarajlije i Sarajevo moraju biti nositelji bosanstva i bošnjaštva, da to mora biti glavni grad za sve ali jebo te život meni je to njihovo provociranje isto kao da nacistički Nijemci dolaze u Aušvic da odaju počast svojim kolegama u zločinu a da Židovi, Romi i Poljaci nijemo promatraju, i još se stide reći šta im je bilo.
Poslije svega šta su prošli Sarajlije i Sarajevo imate pravo da kažete da jebu sebi mater više sa tim. Oni uništavaju spomenike na žrtve u Podrinju ( Višegrad ) a u Sarajevo mogu doći i još davati takve izjave koje vrijeđaju sve naše žrtve koje su i nisu preživjele okupaciju našeg glavnog grada. Ljudi molim vas da to ne dopuštate, i zbog vas samih a i zbog svih nas ostalih.