Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Intersuje me da li neko zna postoji li mogućnost da se pošalje cvijeće na kućnu adresu u sarajevu, da li postoji neki sajt ili slično?
Nešto sam poželio svoju dragu, pa hoću da je obradujem, ali ne znam ima li kod nas ta opcija...
Ja znam za cvjećaru Vjetrenjača, na Čengić Vili. Izabereš cvijeće koje želiš, mora biti iznos preko 20 ili 25, nisam sigurna i oni to uredno sa karticom odnesu na adresu i još ti jave da je dostavljeno. Dragi mi je slao iz cvjećare u Robotu na Socijalnom, mislim da se zove Nerina i cvjećare Ara na Čaršiji, al' tu ne znam kako funkcioniše. Uglavnom da znaš da imaju tu opciju. A u Vjetrenjači ja sam mami poslala divan, ogroman buket za 30 KM. Nadam se da sam pomogla
ovoliko ne dodje buket u njemackoj, ja sam pred bozic prijateljici uzela jedan arazman od bijeli ruza za 25€, za rodjenje bebe i to ne u bilo kakvoj cvjecari ...........
Meni je jedne sada vec davne godine za rodjendan u pola 8 ujutro dosao buket na adresu, od tadasnje djevojke, malo je reci da me iznenadilo. Mislim Vjetrenjaca, nisam siguran.
Narucio sam u kaktusu, izgledao mi je najprihvatljiviji i imao je tačno ono što sam ja htio
pa cemo vidjeti koliko je dobar...
I kako je proslo ?
Ma ne nudi kaktus placanje karticom, javili mi se nakon jednog perioda, meni bilo kasno i nisam ni kupio... Glavni fazon je sa ovim placanjem koje je komplikovano...