CV sablon

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
wizzard

#1 CV sablon

Post by wizzard »

je li ima neko dobar CV sablon, ili mozda zna odakle da skinem?
milivoje

#2 Re: CV sablon

Post by milivoje »

Downunda

#3 Re: CV sablon

Post by Downunda »

wizzard wrote:je li ima neko dobar CV sablon, ili mozda zna odakle da skinem?
Zar kod nas iko gleda CV? Ako imaš štelu trebaš se samo lijepo obući i lagano na svoje novo radno mjesto (odmh preko puta dajdžine kancelarije) :)

Sretno
wizzard

#4 Re: CV sablon

Post by wizzard »

wizzard

#5 Re: CV sablon

Post by wizzard »

Downunda wrote:
Zar kod nas iko gleda CV? Ako imaš štelu trebaš se samo lijepo obući i lagano na svoje novo radno mjesto (odmh preko puta dajdžine kancelarije) :)

Sretno
hvala..stele nemam..epilog javim:)
sabanss

#6 Re: CV sablon

Post by sabanss »

Downunda wrote:

Sretno
I lagano sa dajom po kancelarijama: "ovo je nas novi radni kolega" :D
bajadera82

#7 Re: CV sablon

Post by bajadera82 »

Hahahahaha :D
ma svugdje je to tako, samo sto se kod nas u BiH bas direktno kaze.. vani to malo zapakuju..
Downunda

#8 Re: CV sablon

Post by Downunda »

bajadera82 wrote:Hahahahaha :D
ma svugdje je to tako, samo sto se kod nas u BiH bas direktno kaze.. vani to malo zapakuju..

Hahahhaha, i ja kažem
samo što vani ne rade za 400 KM, nemaju 70% nezaposlenih, fabrike im rade, proizvode, zarađuju, ne troše na usranu administraciju 70% ukupnih prihoda, tako da te štele vani ne utiču na život običnog građanina (tamo tražiš štelu da bi radio posao bar u svojoj struci (u većini slučajeva), a kod nas piljari i konobari (uz duboko poštovanje) rade po kancelarijama, JP-a (Elektroprivreda, Telekom i sl), državnim institucijama itd, a na birou za nezaposlene su baš zbog ovih razloga doktori, inžinjeri, profesori itd, tako da
nemoj ni slučajno porediti štelu na Zapadu sa ovom našom, zbog svega navedenog. :run:
CV ("mene posl'o Nurko da se javim Ejubu iz Uprave") :bih:
bajadera82

#9 Re: CV sablon

Post by bajadera82 »

Downunda wrote:

Hahahhaha, i ja kažem
samo što vani ne rade za 400 KM, nemaju 70% nezaposlenih, fabrike im rade, proizvode, zarađuju, ne troše na usranu administraciju 70% ukupnih prihoda, tako da te štele vani ne utiču na život običnog građanina (tamo tražiš štelu da bi radio posao bar u svojoj struci (u većini slučajeva), a kod nas piljari i konobari (uz duboko poštovanje) rade po kancelarijama, JP-a (Elektroprivreda, Telekom i sl), državnim institucijama itd, a na birou za nezaposlene su baš zbog ovih razloga doktori, inžinjeri, profesori itd, tako da
nemoj ni slučajno porediti štelu na Zapadu sa ovom našom, zbog svega navedenog. :run:
CV ("mene posl'o Nurko da se javim Ejubu iz Uprave") :bih:
Ma vala i vani dosta ide preko stele, vjeruj mi :D ok nije bas da piljari i konobari rade po kancelarijama ali zato pravnici rade kao taksisti :) vani je konkurencija ogromna, najbolje da pored zavrsenog fakulteta pricas 4 jezika, da si bio u inostranstvu, da si radio prakse, seminare, bla bla.. nigdje kraja.. nije ni vani vise tako krasno..
Post Reply