kako uglavnom svi koji se okupljaju na ovom podforumu imaju nekog kucnog ljubimca, vjerovatno se i susrecu i sa slicnim brigama /problemima. Moj do sada najkomplikovaniji problem je bio gdje ostaviti svoju macu kada idem negdje preko vikenda. A kako dolozi i vrijeme godisnjih odmora- gdje ostaviti macu tada? Do sada sam obicno imala nekoga ko bi mi dosao nahraniti macu i ocistiti pijesak ako nisam tu dan ili dva, ali na duze staze to nije rjesenje. Osim toga i taj neko mi se odselio sad
1. Da li postoji neki pansion za mace u Sarajevu gdje bi mace mogle biti od 2 do 10 dana? Ako postoji, kakav je kvalitet tog pansiona, koliko su oni koji su ga koristili zadovoljni i koliko su zadovoljni vlasnici? Ako su preporuke pozitive, molim da se ostavi broj telefona.
2. Da li postoje zainteresovani ovdje za neku uzajamnu pomoc u tom pogledu? Neko ko bi pricuvao neciju macu na 2-3 do 10 dana uz odredjenu naknadu, hranu, protuuslugu iste vrste ili sl? Ako je odgovor da, onda samo neka se prijave na temu kako bi i drugi vidjeli. Naravno- ja kazem na svoj prijedlog da
I sto kazete?