Dosta ih je odustalo, ostalo ih je, koliko ja znam 4....kada je ovo bilo u New Yorku neki lik je izdrzao 72 sata ali sa pauzama, ovdje kod nas nema pauze
Cuvaju auto kod katedrale
- campa_xxx
#1 Cuvaju auto kod katedrale
Jeste li vidjeli ono... valjda vec vise od 28 sati drze ruku na onom autu i fazon je ko vise izdrzi dobije auto na poklon...

Dosta ih je odustalo, ostalo ih je, koliko ja znam 4....kada je ovo bilo u New Yorku neki lik je izdrzao 72 sata ali sa pauzama, ovdje kod nas nema pauze
kako li izdrze bez WC-a

-
d2
#2 Re: Cuvaju auto kod katedrale
ovo sam vec negdje vidio i mislim da je bilo nekih ozbiljnih posjedica, tipa neko je zavrsio u bolnici i slicno..campa_xxx wrote:Jeste li vidjeli ono... valjda vec vise od 28 sati drze ruku na onom autu i fazon je ko vise izdrzi dobije auto na poklon...![]()
![]()
![]()
Dosta ih je odustalo, ostalo ih je, koliko ja znam 4....kada je ovo bilo u New Yorku neki lik je izdrzao 72 sata ali sa pauzama, ovdje kod nas nema pauze![]()
![]()
kako li izdrze bez WC-a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- campa_xxx
#3 Re: Cuvaju auto kod katedrale
Pita ona novinarka " koliko ce te jos drzati ruku na tom automobilu?" Kaze on "dok se ne onesvjestim"
A fakat zamislite kad ostanu samo dvojica...
Trvdoglavi Bosanac....
A fakat zamislite kad ostanu samo dvojica...
- lolita_xx
#4 Re: Cuvaju auto kod katedrale
a koje auto? 
-
drama
#5 Re: Cuvaju auto kod katedrale
ja da osvojim auto, poklonio bih ga sarajevo taksiju 
- campa_xxx
#6 Re: Cuvaju auto kod katedrale
Neki Hyundai...cini mi selolita_xx wrote:a koje auto?
- campa_xxx
#7 Re: Cuvaju auto kod katedrale
jeste da je off ali nema veze...
OBAVEZNO POGLEDAJTE OVO
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 8#p2092618
OBAVEZNO POGLEDAJTE OVO
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 8#p2092618
- Neelix
#8 Re: Cuvaju auto kod katedrale
hyndai getz. jel ko prolazio u zadnje vrijeme, znal se koliko ih je ostalo? 
campa, postavi taj link na temu o rizzi, tako ces osigurat da ga vidi najvise ljudi, mada ja ne kontam sta je smijesno
campa, postavi taj link na temu o rizzi, tako ces osigurat da ga vidi najvise ljudi, mada ja ne kontam sta je smijesno
- campa_xxx
#9 Re: Cuvaju auto kod katedrale
Jesi li vidio koja je tema a sta je lik napisao?Neelix wrote:hyndai getz. jel ko prolazio u zadnje vrijeme, znal se koliko ih je ostalo?
- Neelix
#10 Re: Cuvaju auto kod katedrale
vidis da je jedan i jedini post mu, neki stranac siri propagandu po netu pa se registruje po forumima, ocito ne razumije jezik pa je nasumicno odabrao temu
a nije mi se dalo citat 
- Daphna
#11 Re: Cuvaju auto kod katedrale
campa_xxx wrote:Jeste li vidjeli ono... valjda vec vise od 28 sati drze ruku na onom autu i fazon je ko vise izdrzi dobije auto na poklon...![]()
![]()
![]()
Dosta ih je odustalo, ostalo ih je, koliko ja znam 4....kada je ovo bilo u New Yorku neki lik je izdrzao 72 sata ali sa pauzama, ovdje kod nas nema pauze![]()
![]()
kako li izdrze bez WC-a
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imaju pravo otići na WC
- bez_ideje
#12 Re: Cuvaju auto kod katedrale
Sada sam iz grada............eno ostala dvojica cuvaju
Neki cica tvrdoglavi i jos jedan lik.........jos pjeva s Dragojevicem kada je nastupao hahahha
mislim da ne mogu u wc!
Neki cica tvrdoglavi i jos jedan lik.........jos pjeva s Dragojevicem kada je nastupao hahahha
mislim da ne mogu u wc!
- campa_xxx
#13 Re: Cuvaju auto kod katedrale
I ja mislim da ne mogu ici u WC... e taj "tvrdoglavi cica" je rekao da ce cuvati auto dok se ne onesvjestibez_ideje wrote:Sada sam iz grada............eno ostala dvojica cuvaju
mislim da ne mogu u wc!
- bez_ideje
#14 Re: Cuvaju auto kod katedrale
Ode cici auto ko da gledam...............nesto kontam,valjda su znali ranije da nece ici u wc pa pelene stavili hahahahhahahacampa_xxx wrote:I ja mislim da ne mogu ici u WC... e taj "tvrdoglavi cica" je rekao da ce cuvati auto dok se ne onesvjestibez_ideje wrote:Sada sam iz grada............eno ostala dvojica cuvaju
mislim da ne mogu u wc!![]()
![]()
![]()
![]()
- campa_xxx
#15 Re: Cuvaju auto kod katedrale
Kaze cica da samo malo vode pije, a mozda i imaju one katetere 
- Amazonka27
#16 Re: Cuvaju auto kod katedrale
jebo te...ja bi prije toga...obukla neke pelene
upisat se ili neupisati..pitanje je sad?
Obrukati se pred narodom ili dobiti novo auto....?
jedini izazov mi je tu...WC...nish' drugo
Obrukati se pred narodom ili dobiti novo auto....?
jedini izazov mi je tu...WC...nish' drugo
-
leigh
#17 Re: Cuvaju auto kod katedrale
i? sta bi? jel se onesvjestio? jako mi je glupo to za pravilo bez pauze
to je kao batkova ideja, a pođonio od amerikanaca, rade to vec 30 godina, i obicno nakon svaka 4 sata imaju 10 minuta pauze za wc
to je kao batkova ideja, a pođonio od amerikanaca, rade to vec 30 godina, i obicno nakon svaka 4 sata imaju 10 minuta pauze za wc
- chinese_water
#18 Re: Cuvaju auto kod katedrale
je li zabranjeno udaranje protivnika?
- Comrad
#19 Re: Cuvaju auto kod katedrale
Cudno mi pa su im dozvolili i da disu. Mrzim kada nasi uzmu tu neku nagradnu igru i onda je dodatno otezaju, tipa milijunas na OBN-u i sl.
A moze li se popeti na haubu, malo odspavati drzeci ruku na krovu?
A moze li se popeti na haubu, malo odspavati drzeci ruku na krovu?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#20 Re: Cuvaju auto kod katedrale
They Shoot Horses, Don't They? (1969)
http://movies.nytimes.com/movie/49427/T ... -/trailers
Ko god da je organizovao to ''ubijanje konja'',
obavim mu glagolsku radnj...
Dabogda se dogovorili ta dvojica, da kasnije podijele pare!
http://movies.nytimes.com/movie/49427/T ... -/trailers
Ko god da je organizovao to ''ubijanje konja'',
obavim mu glagolsku radnj...
Dabogda se dogovorili ta dvojica, da kasnije podijele pare!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#21 Re: Cuvaju auto kod katedrale
Jel jos uvijek drze?
znal ko
znal ko
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#22 Re: Cuvaju auto kod katedrale
Možeš biti siromašan, pa ono, časno se nosiš. Imao, pa sada nemaš, ali ne kradeš,...snalaziš se nekako.
Ovo je ismijavanje nas rajetina, ismijavanje moje domovine Bosne i Hercegovine, Sarajeva,...Isto kao prije rata, pa nije bilo za kupiti Marlbora, a grčki navijači prolazeći kroz Bgd. prema stadionu gdje se igrala nekakva tekma, skandirali: Marlboro! Marlboro! i u uzdignutim rukama držali poznate crvene kutije.
Časno siromaštvo + nepravda = Bijeda
Časno siromaštvo + nepravda + šprdačina = Treba slupati auto organizatorima, a ne,...
Ovo je ismijavanje nas rajetina, ismijavanje moje domovine Bosne i Hercegovine, Sarajeva,...Isto kao prije rata, pa nije bilo za kupiti Marlbora, a grčki navijači prolazeći kroz Bgd. prema stadionu gdje se igrala nekakva tekma, skandirali: Marlboro! Marlboro! i u uzdignutim rukama držali poznate crvene kutije.
Časno siromaštvo + nepravda = Bijeda
Časno siromaštvo + nepravda + šprdačina = Treba slupati auto organizatorima, a ne,...
Last edited by PipiDugaDevetka on 31/08/2008 23:29, edited 1 time in total.
-
gule_sa
#23 Re: Cuvaju auto kod katedrale
Imamo pobjednika !
Nakon 33 sata, koliko je trajalo veliko finale radio reality show-a „Ruku na poklon“ sretni dobitnik metalik sivog Hyundai Getz-a auto kuće „Telepartner“ je Risto Todorović (1955.) iz Istočnog Sarajeva, koji je u nagradnu igru ušao putem kupona.
„Bio sam siguran u svoju pobjedu. Došao sam da učestvujem, ali i da pobjedim. Bila je ovo odlična zabava i nadam se da ću ostale finaliste sresti još mnogo puta, jer je ovo prije svega bilo odlično druženje!“ – izjavio je pobjednik priče „Ruku na poklon“, dok je za vrijeme trajanja show-a imao uzričicu Stranke kokuza „Udri muški“.
Podsjećamo: Veliko finale je počelo u petak, 29.08. oko 15 sati ispred sarajevske Katedrale. Šesnaest finalista je bilo u priči „Ruku na poklon“ koja je dobila i „nadimak“ „Jaranski susreti“ , da bi poslije 33 sata držanja jedne ruke na „poklonu“, glavnoj nagradi, automobilu, koju je za ovu priliku obezbjedila auto kuća „Telepartner“ ostala dvojica najizdržljivijih finalista. Risto Todororović iz Istočnog Sarajeva i Mensud Mušeta (1960.) iz Bihaća, koji je u veliko finale ušao putem SMS glasanja koju je omogućio BH Telecom, i bio jedan od najbližih u otkrivanju postavljene zagonetke „Koliko li se artikala prijatelja projekta nalazi u Telepartnerovom nagradnom automobilu“.
(Pravilo igre je bilo: nijedan takmičar ne smije skinuti ruku s automobil, a posljednji koji ostane sa rukom na automobilu postaje i njegov vlasnik.) „Sretan sam što su ovu igru shvatili kako treba, da se bore za sebe i svoje gradove i da je to ona priču koju pričamo na radio Kameleonu, da jedan kokuz dođe do automobila. – izjavio je vođa projekta „Ruku na poklon“ Almir Čehajić – Batko.
Drugo plasirani Mensud Mušeta je postao sretni vlasnik najnovijeg kompjutera „Asus laptop-a“ Global Computersa, a Hold Ina dodijelila mu je 200 l goriva i poklon paket u iznosu id 100,00 KM. Dobitnik glavne nagrade, Telepartnerovog automobila osvojio je i:
400 l goriva i poklon paket - Hold Ina
„Zzero“ sat - Watch centra
„Vivax“ televizor - Global Computers
kameleon.ba
Nakon 33 sata, koliko je trajalo veliko finale radio reality show-a „Ruku na poklon“ sretni dobitnik metalik sivog Hyundai Getz-a auto kuće „Telepartner“ je Risto Todorović (1955.) iz Istočnog Sarajeva, koji je u nagradnu igru ušao putem kupona.
„Bio sam siguran u svoju pobjedu. Došao sam da učestvujem, ali i da pobjedim. Bila je ovo odlična zabava i nadam se da ću ostale finaliste sresti još mnogo puta, jer je ovo prije svega bilo odlično druženje!“ – izjavio je pobjednik priče „Ruku na poklon“, dok je za vrijeme trajanja show-a imao uzričicu Stranke kokuza „Udri muški“.
Podsjećamo: Veliko finale je počelo u petak, 29.08. oko 15 sati ispred sarajevske Katedrale. Šesnaest finalista je bilo u priči „Ruku na poklon“ koja je dobila i „nadimak“ „Jaranski susreti“ , da bi poslije 33 sata držanja jedne ruke na „poklonu“, glavnoj nagradi, automobilu, koju je za ovu priliku obezbjedila auto kuća „Telepartner“ ostala dvojica najizdržljivijih finalista. Risto Todororović iz Istočnog Sarajeva i Mensud Mušeta (1960.) iz Bihaća, koji je u veliko finale ušao putem SMS glasanja koju je omogućio BH Telecom, i bio jedan od najbližih u otkrivanju postavljene zagonetke „Koliko li se artikala prijatelja projekta nalazi u Telepartnerovom nagradnom automobilu“.
(Pravilo igre je bilo: nijedan takmičar ne smije skinuti ruku s automobil, a posljednji koji ostane sa rukom na automobilu postaje i njegov vlasnik.) „Sretan sam što su ovu igru shvatili kako treba, da se bore za sebe i svoje gradove i da je to ona priču koju pričamo na radio Kameleonu, da jedan kokuz dođe do automobila. – izjavio je vođa projekta „Ruku na poklon“ Almir Čehajić – Batko.
Drugo plasirani Mensud Mušeta je postao sretni vlasnik najnovijeg kompjutera „Asus laptop-a“ Global Computersa, a Hold Ina dodijelila mu je 200 l goriva i poklon paket u iznosu id 100,00 KM. Dobitnik glavne nagrade, Telepartnerovog automobila osvojio je i:
kameleon.ba
- roki
#24 Re: Cuvaju auto kod katedrale
da se rijese smeca?gule_sa wrote:Imamo pobjednika !
kameleon.ba
- PipiDugaDevetka
#25 Re: Cuvaju auto kod katedrale
E, moj Batko, trebali ste usput i ono ''fatanje za guzicu'', pa ko ufati koga pred kamerama, dobije 20 KM.
Bježi iz naših života!
Bježi iz naših života!
Last edited by PipiDugaDevetka on 31/08/2008 23:29, edited 1 time in total.