Cuvaju auto kod katedrale

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

campa_xxx

#1 Cuvaju auto kod katedrale

Post by campa_xxx »

Jeste li vidjeli ono... valjda vec vise od 28 sati drze ruku na onom autu i fazon je ko vise izdrzi dobije auto na poklon... :-) :-) :-) :-)
Dosta ih je odustalo, ostalo ih je, koliko ja znam 4....kada je ovo bilo u New Yorku neki lik je izdrzao 72 sata ali sa pauzama, ovdje kod nas nema pauze :-) :-) :-) kako li izdrze bez WC-a :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
d2

#2 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by d2 »

campa_xxx wrote:Jeste li vidjeli ono... valjda vec vise od 28 sati drze ruku na onom autu i fazon je ko vise izdrzi dobije auto na poklon... :-) :-) :-) :-)
Dosta ih je odustalo, ostalo ih je, koliko ja znam 4....kada je ovo bilo u New Yorku neki lik je izdrzao 72 sata ali sa pauzama, ovdje kod nas nema pauze :-) :-) :-) kako li izdrze bez WC-a :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ovo sam vec negdje vidio i mislim da je bilo nekih ozbiljnih posjedica, tipa neko je zavrsio u bolnici i slicno..
campa_xxx

#3 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by campa_xxx »

Pita ona novinarka " koliko ce te jos drzati ruku na tom automobilu?" Kaze on "dok se ne onesvjestim" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A fakat zamislite kad ostanu samo dvojica... :-) Trvdoglavi Bosanac....
lolita_xx

#4 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by lolita_xx »

a koje auto? :D
drama

#5 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by drama »

ja da osvojim auto, poklonio bih ga sarajevo taksiju :oops:
campa_xxx

#6 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by campa_xxx »

lolita_xx wrote:a koje auto? :D
Neki Hyundai...cini mi se
campa_xxx

#7 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by campa_xxx »

jeste da je off ali nema veze... :D
OBAVEZNO POGLEDAJTE OVO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 8#p2092618
Neelix

#8 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by Neelix »

hyndai getz. jel ko prolazio u zadnje vrijeme, znal se koliko ih je ostalo? :D

campa, postavi taj link na temu o rizzi, tako ces osigurat da ga vidi najvise ljudi, mada ja ne kontam sta je smijesno :D
campa_xxx

#9 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by campa_xxx »

Neelix wrote:hyndai getz. jel ko prolazio u zadnje vrijeme, znal se koliko ih je ostalo? :D

campa, postavi taj link na temu o rizzi, tako ces osigurat da ga vidi najvise ljudi, mada ja ne kontam sta je smijesno :D
Jesi li vidio koja je tema a sta je lik napisao?
Neelix

#10 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by Neelix »

vidis da je jedan i jedini post mu, neki stranac siri propagandu po netu pa se registruje po forumima, ocito ne razumije jezik pa je nasumicno odabrao temu :D a nije mi se dalo citat :D
Daphna

#11 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by Daphna »

campa_xxx wrote:Jeste li vidjeli ono... valjda vec vise od 28 sati drze ruku na onom autu i fazon je ko vise izdrzi dobije auto na poklon... :-) :-) :-) :-)

Imaju pravo otići na WC
bez_ideje

#12 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by bez_ideje »

Sada sam iz grada............eno ostala dvojica cuvaju
Neki cica tvrdoglavi i jos jedan lik.........jos pjeva s Dragojevicem kada je nastupao hahahha
mislim da ne mogu u wc! :D
campa_xxx

#13 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by campa_xxx »

bez_ideje wrote:Sada sam iz grada............eno ostala dvojica cuvaju
Neki cica tvrdoglavi i jos jedan lik.........jos pjeva s Dragojevicem kada je nastupao hahahha
I ja mislim da ne mogu ici u WC... e taj "tvrdoglavi cica" je rekao da ce cuvati auto dok se ne onesvjesti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bez_ideje

#14 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by bez_ideje »

campa_xxx wrote:
bez_ideje wrote:Sada sam iz grada............eno ostala dvojica cuvaju
I ja mislim da ne mogu ici u WC... e taj "tvrdoglavi cica" je rekao da ce cuvati auto dok se ne onesvjesti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ode cici auto ko da gledam...............nesto kontam,valjda su znali ranije da nece ici u wc pa pelene stavili hahahahhahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
campa_xxx

#15 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by campa_xxx »

Kaze cica da samo malo vode pije, a mozda i imaju one katetere :D
Amazonka27

#16 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by Amazonka27 »

jebo te...ja bi prije toga...obukla neke pelene :D upisat se ili neupisati..pitanje je sad?

Obrukati se pred narodom ili dobiti novo auto....?

jedini izazov mi je tu...WC...nish' drugo :D
leigh

#17 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by leigh »

i? sta bi? jel se onesvjestio? jako mi je glupo to za pravilo bez pauze
to je kao batkova ideja, a pođonio od amerikanaca, rade to vec 30 godina, i obicno nakon svaka 4 sata imaju 10 minuta pauze za wc
chinese_water

#18 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by chinese_water »

je li zabranjeno udaranje protivnika?
Comrad

#19 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by Comrad »

Cudno mi pa su im dozvolili i da disu. Mrzim kada nasi uzmu tu neku nagradnu igru i onda je dodatno otezaju, tipa milijunas na OBN-u i sl.
A moze li se popeti na haubu, malo odspavati drzeci ruku na krovu? :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#20 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by PipiDugaDevetka »

They Shoot Horses, Don't They? (1969)
http://movies.nytimes.com/movie/49427/T ... -/trailers
Ko god da je organizovao to ''ubijanje konja'',
obavim mu glagolsku radnj...

Dabogda se dogovorili ta dvojica, da kasnije podijele pare!
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#21 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by ladyblue18 »

Jel jos uvijek drze? :mrgreen:
znal ko
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#22 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Možeš biti siromašan, pa ono, časno se nosiš. Imao, pa sada nemaš, ali ne kradeš,...snalaziš se nekako.

Ovo je ismijavanje nas rajetina, ismijavanje moje domovine Bosne i Hercegovine, Sarajeva,...Isto kao prije rata, pa nije bilo za kupiti Marlbora, a grčki navijači prolazeći kroz Bgd. prema stadionu gdje se igrala nekakva tekma, skandirali: Marlboro! Marlboro! i u uzdignutim rukama držali poznate crvene kutije.

Časno siromaštvo + nepravda = Bijeda
Časno siromaštvo + nepravda + šprdačina = Treba slupati auto organizatorima, a ne,...
Last edited by PipiDugaDevetka on 31/08/2008 23:29, edited 1 time in total.
gule_sa

#23 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by gule_sa »

Imamo pobjednika !

Nakon 33 sata, koliko je trajalo veliko finale radio reality show-a „Ruku na poklon“ sretni dobitnik metalik sivog Hyundai Getz-a auto kuće „Telepartner“ je Risto Todorović (1955.) iz Istočnog Sarajeva, koji je u nagradnu igru ušao putem kupona.
„Bio sam siguran u svoju pobjedu. Došao sam da učestvujem, ali i da pobjedim. Bila je ovo odlična zabava i nadam se da ću ostale finaliste sresti još mnogo puta, jer je ovo prije svega bilo odlično druženje!“ – izjavio je pobjednik priče „Ruku na poklon“, dok je za vrijeme trajanja show-a imao uzričicu Stranke kokuza „Udri muški“.

Podsjećamo: Veliko finale je počelo u petak, 29.08. oko 15 sati ispred sarajevske Katedrale. Šesnaest finalista je bilo u priči „Ruku na poklon“ koja je dobila i „nadimak“ „Jaranski susreti“ , da bi poslije 33 sata držanja jedne ruke na „poklonu“, glavnoj nagradi, automobilu, koju je za ovu priliku obezbjedila auto kuća „Telepartner“ ostala dvojica najizdržljivijih finalista. Risto Todororović iz Istočnog Sarajeva i Mensud Mušeta (1960.) iz Bihaća, koji je u veliko finale ušao putem SMS glasanja koju je omogućio BH Telecom, i bio jedan od najbližih u otkrivanju postavljene zagonetke „Koliko li se artikala prijatelja projekta nalazi u Telepartnerovom nagradnom automobilu“.

(Pravilo igre je bilo: nijedan takmičar ne smije skinuti ruku s automobil, a posljednji koji ostane sa rukom na automobilu postaje i njegov vlasnik.) „Sretan sam što su ovu igru shvatili kako treba, da se bore za sebe i svoje gradove i da je to ona priču koju pričamo na radio Kameleonu, da jedan kokuz dođe do automobila. – izjavio je vođa projekta „Ruku na poklon“ Almir Čehajić – Batko.

Drugo plasirani Mensud Mušeta je postao sretni vlasnik najnovijeg kompjutera „Asus laptop-a“ Global Computersa, a Hold Ina dodijelila mu je 200 l goriva i poklon paket u iznosu id 100,00 KM. Dobitnik glavne nagrade, Telepartnerovog automobila osvojio je i:
400 l goriva i poklon paket - Hold Ina
„Zzero“ sat - Watch centra
„Vivax“ televizor - Global Computers

kameleon.ba
roki

#24 Re: Cuvaju auto kod katedrale

Post by roki »

gule_sa wrote:Imamo pobjednika !

Nakon 33 sata, koliko je trajalo veliko finale radio reality show-a „Ruku na poklon“ sretni dobitnik metalik sivog Hyundai Getz-a auto kuće „Telepartner“ je Risto Todorović (1955.) iz Istočnog Sarajeva, koji je u nagradnu igru ušao putem kupona.
„Bio sam siguran u svoju pobjedu. Došao sam da učestvujem, ali i da pobjedim. Bila je ovo odlična zabava i nadam se da ću ostale finaliste sresti još mnogo puta, jer je ovo prije svega bilo odlično druženje!“ – izjavio je pobjednik priče „Ruku na poklon“, dok je za vrijeme trajanja show-a imao uzričicu Stranke kokuza „Udri muški“.

Podsjećamo: Veliko finale je počelo u petak, 29.08. oko 15 sati ispred sarajevske Katedrale. Šesnaest finalista je bilo u priči „Ruku na poklon“ koja je dobila i „nadimak“ „Jaranski susreti“ , da bi poslije 33 sata držanja jedne ruke na „poklonu“, glavnoj nagradi, automobilu, koju je za ovu priliku obezbjedila auto kuća „Telepartner“ ostala dvojica najizdržljivijih finalista. Risto Todororović iz Istočnog Sarajeva i Mensud Mušeta (1960.) iz Bihaća, koji je u veliko finale ušao putem SMS glasanja koju je omogućio BH Telecom, i bio jedan od najbližih u otkrivanju postavljene zagonetke „Koliko li se artikala prijatelja projekta nalazi u Telepartnerovom nagradnom automobilu“.

(Pravilo igre je bilo: nijedan takmičar ne smije skinuti ruku s automobil, a posljednji koji ostane sa rukom na automobilu postaje i njegov vlasnik.) „Sretan sam što su ovu igru shvatili kako treba, da se bore za sebe i svoje gradove i da je to ona priču koju pričamo na radio Kameleonu, da jedan kokuz dođe do automobila. – izjavio je vođa projekta „Ruku na poklon“ Almir Čehajić – Batko.

Drugo plasirani Mensud Mušeta je postao sretni vlasnik najnovijeg kompjutera „Asus laptop-a“ Global Computersa, a Hold Ina dodijelila mu je 200 l goriva i poklon paket u iznosu id 100,00 KM. Dobitnik glavne nagrade, Telepartnerovog automobila osvojio je i:
400 l goriva i poklon paket - Hold Ina
„Zzero“ sat - Watch centra
Vivax“ televizor - Global Computers

kameleon.ba
da se rijese smeca?
PipiDugaDevetka

#25 Re: Cuvaju auto kod katedrale

E, moj Batko, trebali ste usput i ono ''fatanje za guzicu'', pa ko ufati koga pred kamerama, dobije 20 KM.
Bježi iz naših života!
Last edited by PipiDugaDevetka on 31/08/2008 23:29, edited 1 time in total.
Post Reply