Stoji vrana na semaforu a ona prolazi pored semafora.
Samo sto je pogledala vranu ona joj sleti na glavu i kandzama je pocupa za kosu
Nije se ni snasla vrana je vec odletjela, a ona ostade u cudu
Jos da znas kako dobro kake u Vilsonovom...sajra-sa wrote:Necete vjerovati sta se dogodilo juce mojoj kolegici u centru grada.
Samo sto je pogledala vranu ona joj sleti na glavu i kandzama je pocupa za kosu![]()
znam ja...progrize lak na autu dok si reko keks...funaki wrote:Jos da znas kako dobro kake u Vilsonovom...sajra-sa wrote:Necete vjerovati sta se dogodilo juce mojoj kolegici u centru grada.
Samo sto je pogledala vranu ona joj sleti na glavu i kandzama je pocupa za kosu![]()
Je li tvoja ona ''buba'' sto je vrane najvise vole???mIRCerka wrote:znam ja...progrize lak na autu dok si reko keks...funaki wrote:Jos da znas kako dobro kake u Vilsonovom...sajra-sa wrote:Necete vjerovati sta se dogodilo juce mojoj kolegici u centru grada.
funaki wrote:Je li tvoja ona ''buba'' sto je vrane najvise vole???mIRCerka wrote:znam ja...progrize lak na autu dok si reko keks...funaki wrote: Jos da znas kako dobro kake u Vilsonovom...
to je bio brandon lee...the crowsajra-sa wrote:Necete vjerovati sta se dogodilo juce mojoj kolegici u centru grada.
mIRCerka wrote:funaki wrote:Je li tvoja ona ''buba'' sto je vrane najvise vole???mIRCerka wrote: znam ja...progrize lak na autu dok si reko keks...jeste jeste
:D:D:D
Jesi li mi ti napisao korektorom na bubi PEDER?
Fakat, ondje je prejaka koncentracija vrana, poplasise mi macke....
Obicno ne diraju ljude, osim kad im mlado padne iz gnijezda, onda popizde i nesnosne su...karanana wrote:Fakat vrana ima previse u gradu. nemaju prirodnog neprijatelja i pohasile su se. Ima ih i na drvetu ispred moje zgrade. Covjek ne moze spavati kad pocnu graktati i, iako je parking zlata vrijedan uvijek imaju slobodna 2 mjesta ispod drveta jer seru ko lude.
eh bio je proslo ljeto problem i sa mladim koje je ispalo iz gnijezda. Nisi mu smio prici cak ni kad je uginulo poslije dan-dva od pada.mIRCerka wrote:Obicno ne diraju ljude, osim kad im mlado padne iz gnijezda, onda popizde i nesnosne su...karanana wrote:Fakat vrana ima previse u gradu. nemaju prirodnog neprijatelja i pohasile su se. Ima ih i na drvetu ispred moje zgrade. Covjek ne moze spavati kad pocnu graktati i, iako je parking zlata vrijedan uvijek imaju slobodna 2 mjesta ispod drveta jer seru ko lude.
mi smo jednom tako precesljavali veliki parking kod elektroprivrede trazeci mlado, nasli ga i dali vranama, ono se prepalo bilo, ali dosla mama i odletise zajedno...tishina i mir se vratise na Vils...
funaki ba kakav predmet? nema zajebancije sa mojim bibijem
BACIS IM PAR PETARDI I VISE IH TU NEMAkaranana wrote:Fakat vrana ima previse u gradu. nemaju prirodnog neprijatelja i pohasile su se. Ima ih i na drvetu ispred moje zgrade. Covjek ne moze spavati kad pocnu graktati i, iako je parking zlata vrijedan uvijek imaju slobodna 2 mjesta ispod drveta jer seru ko lude.