Cuvajte se u Sarajevu majstora Ibre 061 255 523 ! ! !
-
Skajdajver
#1 Cuvajte se u Sarajevu majstora Ibre 061 255 523 ! ! !
Narode, fakat je u Sarajevu opasno traziti majstore preko oglasa. Kako se blizi zima nasao sam u oglasima broj majstora koji odrzava plinske bojlere da bih pripremio bojler za zimski rezim rada i grijanja. Bojler je bio ispravan, samo ga je trebalo ocistiti, podesiti pritisak u sistemu i sl. Nakon sto se dva sata borio sa bojlerom, isprljao mi kupatilo i proglasio da je sve kako treba otisao je lik preko vrata naplativsi mi 75KM (nije jeftino!). Poslije par dana pocela mi je dramaticna poplava u kuci. Voda je obilato curila iz sigurnosnog ventila bojlera koji je sredio i kada sam ga nazvao i rekao o cemu se radi - rekao mi je da zavrnem vodu i javim mu se sutra. Sutra kada sam mu se javio rekao je da je zauzet drugim musterijama, da nemam prava na reklamaciju, da on tu nista nije kriv (sve to on zna a da bojler nije ni pogledao) i na kraju bezobrazno rekao i da nece ni da prica vise samnom. Helem, srecom nasao sam preko Gorenje servisa pravog majstora Mustafu, koji je ODMAH dosao, detektovao kvar nastao nakon majstorisanja Ibre, sve zavrsio za 20 min i naplatio svega 35KM. Uzmite pouku sami... Ne znam ime i prezime Ibre, samo znam da mu je mobitel 061 255 523... u snu se ne snio....
- Salko sto je u vodu skako
#3 Re: Cuvajte se u Sarajevu majstora Ibre 061 255 523 ! ! !
a ibro znaci tako...dere kozu postenom svijetu...mozda ibri trebaju pare...Skajdajver wrote:Narode, fakat je u Sarajevu opasno traziti majstore preko oglasa. Kako se blizi zima nasao sam u oglasima broj majstora koji odrzava plinske bojlere da bih pripremio bojler za zimski rezim rada i grijanja. Bojler je bio ispravan, samo ga je trebalo ocistiti, podesiti pritisak u sistemu i sl. Nakon sto se dva sata borio sa bojlerom, isprljao mi kupatilo i proglasio da je sve kako treba otisao je lik preko vrata naplativsi mi 75KM (nije jeftino!). Poslije par dana pocela mi je dramaticna poplava u kuci. Voda je obilato curila iz sigurnosnog ventila bojlera koji je sredio i kada sam ga nazvao i rekao o cemu se radi - rekao mi je da zavrnem vodu i javim mu se sutra. Sutra kada sam mu se javio rekao je da je zauzet drugim musterijama, da nemam prava na reklamaciju, da on tu nista nije kriv (sve to on zna a da bojler nije ni pogledao) i na kraju bezobrazno rekao i da nece ni da prica vise samnom. Helem, srecom nasao sam preko Gorenje servisa pravog majstora Mustafu, koji je ODMAH dosao, detektovao kvar nastao nakon majstorisanja Ibre, sve zavrsio za 20 min i naplatio svega 35KM. Uzmite pouku sami... Ne znam ime i prezime Ibre, samo znam da mu je mobitel 061 255 523... u snu se ne snio....
- chuchumbamayumbe
Shvaćaš???Celicna_saka wrote:Ibro je defakto umjetnik.
-
tempora
Posto se ta hajducija ne moze zaustaviti, bilo bi dobro otvoriti "rubliku" na forumu o slicnim majstorlucima i napraviti crnu listu.
Mene je jedan dozivotno ostetio tako da cim cujem rijec popravke, gradnja, renovacija i sl dobijem upalu vilice i akutno rezim.
Mene je jedan dozivotno ostetio tako da cim cujem rijec popravke, gradnja, renovacija i sl dobijem upalu vilice i akutno rezim.
-
Skajdajver
Stvarno ljudi nije losa ideja ovo o stalnoj rubrici i crnoj listi, svaki dan nas majstori i automehanicari i ostali strucnjaci prave budalama i kradu. Ko da se imamo kome pozaliti? Ovako bi se samo svijet mogao barem upozoriti....
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Crnu listu praviti, obavezno! I bijelu! Ne samo majstorsku crnu listu, nego i sve ostalo što potpada pod šalabajzerlook!
Ukoliko u oglasu stoji "dođite i uvjerite se"-ne idi ni za živu glavu!
Ukoliko u oglasu stoji "dođite i uvjerite se"-ne idi ni za živu glavu!