e moj tap3ah75...
ja sam ti imala još veći belaj. 8 godina mi je u kupatilu plafon bio mokar. ove komše iznad nemaju baš love pa sve otezali sa popravkom. a fini ljudi, čak pazili i kad se kupaju da kao ne prođe voda od prskanja. elem, prije 3 godine dođe lafo neki majstor i kao napravi. vraga, bilo 5 dana suho (a mi u tih 5 dana omalterisali wc), kad ono opet poče. džaba kućni savjeti i sve ostalo kad ti seljaci žive u zgradi pa se za te sve godine ne može ništa riješiti jer nikog nije briga. čak je i komunalna policija dolazila x puta, i oni levati, samo registruju i kažu da to riješi kućni savjet. borba trajala još 2 godine i na kraju nam stvarno prekipilo

da smo počeli prijetiti svim i svačim

jedva nekako se pozove neki kvalitetan majstor, koji isto tako pravio cijevi od stana iznad i opet ništa. dok nisu na kraju probili skroz do glavne odvodne cijevi od zgrade i tu našli problem. znači, zgrada nije bila napravljena kako treba. odvodna cijev od stana 2 sprata iznad mene bila samo prislonjena na glavnu cijev. nakon toga je suho i zasad nema belaja.
znam, sad ćete vi reći pa šta smo radili tolike godine, ali pokušavali smo se dogovoriti kao kulturni ljudi, pravnim i pravilnim putem, ali ništ nije bilo dok se ne zaprijeti...