Cure za koga bi se prije udale,nevinog ili iskusnog muskarca

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Goran_35

Post by Goran_35 »

anais_nin wrote:
Goran_35 wrote: 2. Cuj,mozda se malo omatorilo :oops: ali jos uvjek moze da se bira :oops:

3.No coment ;)

ps

ako treba biografija sa fotografijom :oops: - saljem ;)
2. nisam ni rekla da ne moze, samo rekoh obicno ne ide ruku pod ruku....

3. je l to ono "mudro suti".....

biografije, a i fotografije su uvijek dobrodosle :D ali jesi siguran da te sedlo nece malo stegnuti oko vrata? :D
2. Svaki "slucaj" je zaseban i tako ga treba posmatrati :oops:

3. Sutnja je znak odobravanja ;) :oops:

Sedlo,nije na vratu nego na ledjima :oops: - i sto se tice jahanja, :oops: , svaka dobra jahachica zna da je konj jachi ali ga ona ipak jase :oops:

Sto se tice slike, imam obicaj da saljem sliku jednog manekena :D :oops: ,tako da se vrlo brzo sve moderatorke i forumashice zaljube u mene... Jednom sam cak tako zbario i admina :D (ne ovog ovdje :oops: - nemam jos takvih ambicija :oops: ) i onda zagospodarim forumom ;)

ps

Ako ti stvarno posaljem moju sliku,opet ces se zaljubiti i onda belaj-jerbo radi se o ozenjenom co'jku :oops: Onda dzabe pocnes i zenu da mi mrzis ;) ni krivu ni duznu ;) -mada :oops: i u takvim slucajevima ima izlaza- zbarim drugu forumashicu ;) ili moderatorku :oops: i onda se ta mrznja prebaci sa zene mi u mene na tu drugu i vi se onda izmedju sebe ... ;) :oops: :lol:
*mima*

Post by *mima* »

.
Last edited by *mima* on 01/03/2011 08:27, edited 1 time in total.
izbjeglica_iz_besmisla

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Goran_35 wrote:I neka mi neko kaze,da li sam ja bolestan ako kazem da bi kresno nesto sa strane kad mi zavrti guzomi golim pupkom?Ili sam bolestan ili iskren?Treceg nema. U stvari ima :oops:

1.Logika velike glave
2.Logika male glave
jarane, ja sam lično bio dvaput u situaciji gdje sam imao curu (oba puta različite) a vamo mi neka "vrtila pupkom" i jednostavno se nudila (!?) ... jednom sam popustio i prevario, drugi put nisam ... shvati ovo kako hoćeš, al sam se drugi put hiljadu puta bolje osjećao .. ko čovjek, ko muško, ko karakter .. da, bolje sam se osjećao jer NISAM prevario curu ....

stvar je samo u tome da li misliš samo na sebe i da tebi bude dobro ili ti je istinski stalo do nekoga ... sve ostalo su (muški) šupljaci ..

a vizavi logike malih i velikih glava, tu si u pravu .. ali negdje pročitah ... muškarac je uspio u životu tek kad nauči misliti velikom glavom a ne malom ...

da se razumijemo, ovo je samo moje mišljenje ... otprilike da potvrdim ono što je anais rekla ... pozz
Goran_35

Post by Goran_35 »

mima wrote:I koji je zakljucak............sem sto sam ja musko........... :P
zakljucak je :oops: , ako si svaler :oops: onda moras postovati zlatno pravilo svaleracije,a to je:

u svaleraciji nema kurchenja :oops: :lol: - sto ce reci,ako hoces da ocuvas brak :oops: ,onda svalerku ne smijes kresnuti dobro,nego naprotiv :oops: svrsiti sto prije.... :lol: -tako joj vise nikada nece pasti napamet da te nazove :oops: niti da ti ugrozava brak :oops:

e sada jedino ako nemas ambicija da kresnes i svalerkine jaranice :lol: onda od ovog pravila treba odstupiti

:oops:

;)
Goran_35

Post by Goran_35 »

izbjeglica_iz_besmisla wrote:a vizavi logike malih i velikih glava, tu si u pravu .. ali negdje pročitah ... muškarac je uspio u životu tek kad nauči misliti velikom glavom a ne malom ...
zavisi,koju vrstu uspjeha,doticni :oops: zeli da postigne ;)

hej ba,ja se samo salim,ne shvatajte ovo ozbiljno :lol:
Santos

Post by Santos »

Na zalost ako ce te nevine trazit morate promjrniti granicu dozvole na brakove na 15 kuka.Mozda sta i nadjete.Nisam siguran.
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Santos wrote:Na zalost ako ce te nevine trazit morate promjrniti granicu dozvole na brakove na 15 kuka.Mozda sta i nadjete.Nisam siguran.
stipsa cuda cini ;)
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Ko prvi djevojci , njegova djevojka, a ko zadnji... njegova supruga....
*mima*

Post by *mima* »

.
Last edited by *mima* on 01/03/2011 08:28, edited 1 time in total.
Poguzija

Post by Poguzija »

Da nam se nije Kotromanic ozenio??

Prica mi jedan juce da su u blizini pufa vidjeli Kotromanica kako se setka, sad dal je slucajno prolazio il onako iz nervoze to se jos ne zna...

Cudi me da nema ni jedna od cura (20-28 god :roll: ) da kaze kako joj je Kotromanic potrefio profil "idealnog" pa da se javi...da se prepozna kao nevinasce :shock: :? :P Da je ista situacije i kod nje, samo ceka sudjenog :lol: :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: stvar je samo u tome da li misliš samo na sebe i da tebi bude dobro ili ti je istinski stalo do nekoga ... sve ostalo su (muški) šupljaci ..
i ja kazem :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Goran_35 wrote:
izbjeglica_iz_besmisla wrote:a vizavi logike malih i velikih glava, tu si u pravu .. ali negdje pročitah ... muškarac je uspio u životu tek kad nauči misliti velikom glavom a ne malom ...
zavisi,koju vrstu uspjeha,doticni :oops: zeli da postigne ;)

hej ba,ja se samo salim,ne shvatajte ovo ozbiljno :lol:
mojne se sad vaditi :lol: :D razotkrio si se sad, sad se kasno pokrivat :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Goran_35 wrote:
2. Svaki "slucaj" je zaseban i tako ga treba posmatrati :oops:

3. Sutnja je znak odobravanja ;) :oops:

Sedlo,nije na vratu nego na ledjima :oops: - i sto se tice jahanja, :oops: , svaka dobra jahachica zna da je konj jachi ali ga ona ipak jase :oops:

Sto se tice slike, imam obicaj da saljem sliku jednog manekena :D :oops: ,tako da se vrlo brzo sve moderatorke i forumashice zaljube u mene... Jednom sam cak tako zbario i admina :D (ne ovog ovdje :oops: - nemam jos takvih ambicija :oops: ) i onda zagospodarim forumom ;)

ps

Ako ti stvarno posaljem moju sliku,opet ces se zaljubiti i onda belaj-jerbo radi se o ozenjenom co'jku :oops: Onda dzabe pocnes i zenu da mi mrzis ;) ni krivu ni duznu ;) -mada :oops: i u takvim slucajevima ima izlaza- zbarim drugu forumashicu ;) ili moderatorku :oops: i onda se ta mrznja prebaci sa zene mi u mene na tu drugu i vi se onda izmedju sebe ... ;) :oops: :lol:
2. sad je svaki slucaj za sebe a? :lol: :D a kad sam ja to pisala, trpao si sve muske u isto kosh (jadni oni homofobicni u tom koshu) :lol:

3. shuti da ti sedlo ne spadne :lol:

P.S. ne sekiraj se ti nista, ja samo muske mlatim (obicno oklagijom), sa zenama se samo "volim", nema ratovanja :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

uvjek dobar gost wrote:Ko prvi djevojci , njegova djevojka, a ko zadnji... njegova supruga....

moze biti i ;)
ko prvi djevojci :)
njemu :-? .... dijete :shock:

;) :D
Goran_35

Post by Goran_35 »

anais_nin wrote: 2. sad je svaki slucaj za sebe a? :lol: :D a kad sam ja to pisala, trpao si sve muske u isto kosh (jadni oni homofobicni u tom koshu) :lol:

3. shuti da ti sedlo ne spadne :lol:

P.S. ne sekiraj se ti nista, ja samo muske mlatim (obicno oklagijom), sa zenama se samo "volim", nema ratovanja :D

2. bolest je ista,isti simptomi :oops: ali prilikom lijecenja svaki slucaj se mora posmatrati zasebno :oops: - hocu rec' tu ne pali kolektivna terapija :oops:

3. evo :oops: njistim od srece,a to mora se priznati :oops: , jos nije zabranjeno

ps

i ja se sa zeMskim obicno volem ;) :oops:
KotromanichII

Post by KotromanichII »

pa daj ZENI SE vise
sta cekas...
mani se foruma...
trazi sebi djevicu
i zeni se
neznam protiv koga da se zenim :D :D :D treba naci pravu curu nije to tek tako samo , idemo se vjencat pa kud puklo da puklo :D

Cudi me da nema ni jedna od cura (20-28 god ) da kaze kako joj je Kotromanic potrefio profil
pa vremena su takva stigla da to izgleda Kotromanche nece ni vidjeti tako nesto :sad: a plus curama je svejedno jeli nevin ili nije cak sta vise mozda hoce iskusnije :-?
izbjeglica_iz_besmisla

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

KotromanichII wrote: pa vremena su takva stigla da to izgleda Kotromanche nece ni vidjeti tako nesto :sad: a plus curama je svejedno jeli nevin ili nije cak sta vise mozda hoce iskusnije :-?
naravno da hoće iskusnije ... mislim tu i na nevine cure ... jebga, tako je ...
Sarafcina

Post by Sarafcina »

KotromanichII wrote:
pa daj ZENI SE vise
sta cekas...
mani se foruma...
trazi sebi djevicu
i zeni se
neznam protiv koga da se zenim :D :D :D treba naci pravu curu nije to tek tako samo , idemo se vjencat pa kud puklo da puklo :D

Cudi me da nema ni jedna od cura (20-28 god ) da kaze kako joj je Kotromanic potrefio profil
pa vremena su takva stigla da to izgleda Kotromanche nece ni vidjeti tako nesto :sad: a plus curama je svejedno jeli nevin ili nije cak sta vise mozda hoce iskusnije :-?
nemoj generalizovati ;)
pa sve zavisi sta i gdje pitas ;)

zar ti mislis da na Ljubav&Sex zalaze casne sestre? ;)
samo se ti nemoj sekirati i pici svoj fol :), a svaka krpa nadje zakrpu ;)
anais_nin

Post by anais_nin »

Goran_35 wrote: 2. bolest je ista,isti simptomi :oops: ali prilikom lijecenja svaki slucaj se mora posmatrati zasebno :oops: - hocu rec' tu ne pali kolektivna terapija :oops:

3. evo :oops: njistim od srece,a to mora se priznati :oops: , jos nije zabranjeno

ps

i ja se sa zeMskim obicno volem ;) :oops:

2. ja se drzim izlijecenih :D :lol:

3. samo ti njishti....ko njisti zlo ne misli :lol:

P.S. meni se cini da se ti samo sa jednom zeMskom voles :D
Goran_35

Post by Goran_35 »

KotromanichII wrote:pa vremena su takva stigla da to izgleda Kotromanche nece ni vidjeti tako nesto :sad: a plus curama je svejedno jeli nevin ili nije cak sta vise mozda hoce iskusnije :-?
prijatelju :oops: ne predaji se :oops: - drzi ga u treningu napuckavaj svaki dan ;) tako da te ne moze niko za iskustvo prozivati :oops:

evo jednog mog dobrog recepta :oops:

ako si desnjak,ti onda sjedi guzicom jedno pola sahata na lijevoj saci :oops: i kada ista dobro utrne,onda ga dofatis,a to ti je isto k'o da ga je tudja ruka dofatila :oops: -i onda te ne mogu optuzivati da nemas iskustva

:oops:

ps

vidis kako sam ja snalazljiv :lol:
nevjestA

Post by nevjestA »

Sarafcina wrote:
nevjestA wrote:
Poguzija wrote:Hehehe izgleda da je i te kako prigrmilo. Onako me spuca misao kad se taj docepa, docekace i Kotromaic svojih 5 sekundi:).

Al sto jes-jes zeni se, dok nisi tu energiju izbacio na pogresan nacin:).
Jest, imas pravo Poguzija, da ne bismo za par dana culi, izvjesni momak V.X. je zbog dugogodishnje isfrustriranosti time sto nije mogao naci djevicu koja njega djevca hoce i voli uletio u tu i tu zgradu i puskom usmrtioo toliko i toliko radnih kolega i kolegica koje nisu bile nevine.
Gore pomenuti se cuvao za braka. Njegove radne kolege i kolegice kazu da je bio miran samo je u zadnjih par godina nesto "vrilo" u njemu, te je često bio nervozan bla bla bla......
Daj Kotromanichu, pozuri strah me na posao sutra :D

haman da je i tebi prigrmilo :D dok se toliko ceses tamo gdje kolegu svrbi :D
jest meni prigrmilo, ali me ima ko pocesati, redovno, hvala :D
Poguzija

Post by Poguzija »

ma ima Kotromanicu da ti pjevusi

"Trosi me ove noci
trosi me ja cu moci
ima me dovoljno
trosi me slobodno"

:lol: :lol:

Nego, Kotromanicu pusti ti Gorana i te perverzluke njegove :-D on se salio, jesi tu? :? :?
KotromanichII

Post by KotromanichII »

tu sam tu sam :D
Goran_35

Post by Goran_35 »

KotromanichII wrote:tu sam tu sam :D
sta velis za onaj moj recept sticanja iskustva? 8-)

Inace nemoj nista da te cudi :oops: ja sam jednom naletio na jednu sto je nevina :oops: a ima dijete :oops: - i prepo se pravo :shock: znas na koga sam pomislio :oops: a to se ne dira-respect :oops:
KotromanichII

Post by KotromanichII »

sta velis za onaj moj recept sticanja iskustva?

ne treba meni iskustvo :D bicu ja pravi sexator i bez iskustva :D
Inace nemoj nista da te cudi ja sam jednom naletio na jednu sto je nevina a ima dijete - i prepo se pravo znas na koga sam pomislio a to se ne dira-respect
ta izgleda zatrudnila preko analnog sexa :D hehehehhe joj
Post Reply