Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma ja samo da pojasnim da se ono "pobrinut za sebe" odnosilo na (za pocetak) obrazovanje jer ako mu je stalo do sebe imat ce zelju da bude obrazovan a kasnije i da nadje neki bolji posao i posao opcenito tj brinut ce se za sebe i da ne postane luzer, a ako je vec luzer onda to nije slucaj...
jer ako njemu nije stalo do njega samog kako ce do mene?
prvo fax pa posao pa tek onda udaja...bar ja tako razmisljam...
...pobrinuti se za nekoga ne mora biti samo materijalno...
sta li je definicija luzera...jel' to samo materijalno ili ima jos nesto....ja poznajem nesretnih ljudi s lovom...a po mom misljenju cim si nesretan luzer si...ovo da se skolujes i pos'o...ok...al' to ne radis za curu nego za sebe...
pa vidim ja po nekim svojim prijateljicama i opcenito curama koje poznajem da se jako pale na tipove koji bas i nemaju puno veze....mislim na tipove koji nemaju ama bas nikakve ambicije za bilo cim......
pa to ja mislim u prvom redu
a i sami mozete vidjeti kako se cure kace na tipove koji su u najmanju ruku vec odavno zreli za zatvora ......
to ja mislim i nadam se da ce u tom smijeru da se okrece rasprava ...
ili kako komentarisete cinjenicu da se veliki broj takvih brakova jako brzo raspada a onda dame kukaju kako ih se zlostavlja a neznaju da su i same krive za stanje u kojem se sada nalaze ....
Lady Saray wrote:kao sto rekoh ne volim luzere pa zato i nemam volju da brinem o njemu a za sebe se brinem
ista sam takva i mos mislit kada kazem da zelim da moj frajer ima posao da zaradjuje svoj novac (nije vazno kakav je posao)...kazu "puno trazis"...mojne mi lezihljebovica
Elko wrote:....mislim na tipove koji nemaju ama bas nikakve ambicije za bilo cim......
pa to ja mislim u prvom redu
a i sami mozete vidjeti kako se cure kace na tipove koji su u najmanju ruku vec odavno zreli za zatvora ......
Ja bih prije rekao da se neke cure zaljube u luzere, izgube glavu i ako ne zavrse u braku sa tim hairlijom skontaju da su izgubile par godina zivota sa budalom. Isto vazi i za muskarce. Ja sam godinu dana izgubio da bih na kraju skontao da ona pojma nema sta zeli (sem da trosi moj novac) i da planira brak u kojem ce ona odgajati djecu i gledati Oprah Show a ja cu raditi 3 posla :D Fakat covjek zna biti pravi kreten kad se zaljubi...... :D