Imam ja zebrasti dildo_MaYa_ wrote:jel ko cuo za dildo???vibrić
to se ne fura kod nas ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaaaahhhh!
Cure, šta radite kad vam se j**e, otkrijte sad il nikad?!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
baka
Najbolji su oni koji traze da ozene nevine, a na kraju zavrse sa pravim kurvama ( koje se karaju za pare). Nevine cure traze samo loši jebači, jer ako nadju neku koja nije nevina, odmah ce skontati da je loš jebač, i onda će njegov posao kvalitetno odradjivati komšija,prijatelj ili ženin kolega. Medicina je danas veoma uznapredovala, tako da čini čuda. Al u laži su kratke noge. Znajući kakav je mentalitet bosanaca, nije ni čudo sto neke cure posežu i za najgorem načinu prevare: karaju se 10 godina, i onda se pokriju, i udaju kao casne sestre... smeh božiji. Istražujte svoju sekusalnost, i pustite druge da isto to rade bez osude, nebitno kog je pola ta osoba. Ti bi da karneš pola Sarajeva, a da nadjes da ozeniš neku sa Bjelasnice sto se nije nikad ni poljubila... bolesno sebično.....i jadno glupo...
-
photo
majo,
ocito, ne htijuci, pokrenula si temu koja je otkrila zaostalost bosanaca (pogotovo ovih na forumu) i dvolicnost koja vlada kod nas. sta fali masturbaciji? i kod zena i kod muskaraca? svi to rade, ali se stide priznati. i nema veze jesi li u vezi ili ne, ozenjen ili ne, kada mi se, da prostite, drka, ja drkam. i nema me sta biti stid ili da se pravim nevin po tom pitanju. desanka sakic majka.
sada se dolazi do glavne stvari, a to je koliko se nase cure kriju iza tog nekog, nazovimo ga, stida i ne razgovaraju otvoreno o tome. koliko kriju stvari koje sve rade i koliko su dvolicne.
pogotovo ovdje gdje je anonimnost zagarantovana, one se stide otvoreno diskutovati o tome. moze covjek iz bosne, ali bosna iz njega nece nikada.... na zalost
ocito, ne htijuci, pokrenula si temu koja je otkrila zaostalost bosanaca (pogotovo ovih na forumu) i dvolicnost koja vlada kod nas. sta fali masturbaciji? i kod zena i kod muskaraca? svi to rade, ali se stide priznati. i nema veze jesi li u vezi ili ne, ozenjen ili ne, kada mi se, da prostite, drka, ja drkam. i nema me sta biti stid ili da se pravim nevin po tom pitanju. desanka sakic majka.
sada se dolazi do glavne stvari, a to je koliko se nase cure kriju iza tog nekog, nazovimo ga, stida i ne razgovaraju otvoreno o tome. koliko kriju stvari koje sve rade i koliko su dvolicne.
pogotovo ovdje gdje je anonimnost zagarantovana, one se stide otvoreno diskutovati o tome. moze covjek iz bosne, ali bosna iz njega nece nikada.... na zalost