cure,sta mislite o BRAZILSKOJ depilaciji:)????
Moderator: anex
-
Nancy Drew
-
Nancy Drew
-
Nancy Drew
-
Vingo
InfraRedRidinghood wrote:Samo da se ja iskačim s teme, ako nastavim ovo gledati, proći će me želja za seksom, doživotno![]()
![]()
![]()
Pa sto onda zamjeras zenama pricu o depilaciji? Vidis da nisu to samo dlake.....dobro, nije ni atomska fizika....al je zvijer s kojom se treba boriti!
-
Pearl
pa zar jos nisi otisla?InfraRedRidinghood wrote:Samo da se ja iskačim s teme, ako nastavim ovo gledati, proći će me želja za seksom, doživotno![]()
![]()
![]()
ovo kao najava odlaska sa foruma
-
lalaland
Za mene je dlakava cura automatski i prljava. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredila. Da bi te neko voleo moras prvo voleti sebe. Znaci higijena na prvom mesto, a takva kakva je moze verovatno proci kod mame.
Ne podnosim dlake
Ne podnosim dlake
kekec wrote:Sto zene znaju sebi naci problem, to je cudo jedno.![]()
Nadjes bona kakvog djuvegiju koji ce te voliti, maziti i paziti
takvu kakva i jesi, bez da se maltretiras tim inkvizicijskim
metodama i ne izlazes troskovima.
- pitt
pa evo cekam da mi vi kazete koje "frizure" u sada "in"Minnela wrote:bom ti si izgleda najdlakavije musko na ovom forumupitt wrote:ne treba vala.....nisam toliko muzevandanas wrote:de, de nasi smo -- priznaj da ti treba i za ledja![]()
![]()
:D:D
![]()
..de bolan,bar pred Bosnu se izdepiliraj,prIpasces tamo narod ako takav odesh
![]()
![]()
..
- danas
zar ona tvoja zna chitat?pitt wrote:ma ja mislim da izvezem nesto kao "put your lips here"Minnela wrote:sta mene pitas kad znas da sam i sama sirota dijaspora![]()
![]()
..
mada ,citajuci ove postoveda se zakljuciti da je in
samo ako je osshishano na nulu
![]()
:D:D
-
lalaland
Moze Minnela ali je veca verovatnoca da ce ona koja je dlakava imati pishku i prljavstinu od one koja je izdepilirana ili sta vec radi. Automatski cura koja drzi do sebe je cista, a zamisli dlake i menstruaciju. Rodila majka fujjjjjjjjjj
I sta se odmah ti nalazis uvredjena alo opusti se ne zanima me sta imas u gatchama/chicama
I sta se odmah ti nalazis uvredjena alo opusti se ne zanima me sta imas u gatchama/chicama
Minnela wrote:a ona sto nije dlakava,mERe li li ona biti plisnjiva tj.prljavalalaland wrote:Za mene je dlakava cura automatski i prljava. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredila. Da bi te neko voleo moras prvo voleti sebe. Znaci higijena na prvom mesto, a takva kakva je moze verovatno proci kod mame.
Ne podnosim dlakekekec wrote:Sto zene znaju sebi naci problem, to je cudo jedno.![]()
Nadjes bona kakvog djuvegiju koji ce te voliti, maziti i paziti
takvu kakva i jesi, bez da se maltretiras tim inkvizicijskim
metodama i ne izlazes troskovima.![]()
-
Shoshana
Men' se cini - lakse bi bilo ugraditi kateter...a ima i onaj mestrual cuplalaland wrote:Moze Minnela ali je veca verovatnoca da ce ona koja je dlakava imati pishku i prljavstinu od one koja je izdepilirana ili sta vec radi. Automatski cura koja drzi do sebe je cista, a zamisli dlake i menstruaciju. Rodila majka fujjjjjjjjjj
Minnela wrote:a ona sto nije dlakava,mERe li li ona biti plisnjiva tj.prljavalalaland wrote:Za mene je dlakava cura automatski i prljava. Izvinjavam se ako sam nekoga uvredila. Da bi te neko voleo moras prvo voleti sebe. Znaci higijena na prvom mesto, a takva kakva je moze verovatno proci kod mame.
Ne podnosim dlake![]()
Ko bi se jos sa sapunom i vodom zajebav'o
-
Sogan
Posto sam ja u sitne sate Minnelin glasnogovorniklalaland wrote: 1. ...Moze Minnela ali je veca verovatnoca da ce ona koja je dlakava imati pishku i prljavstinu...
2. ...Za mene je dlakava cura automatski i prljava...
3.... Automatski cura koja drzi do sebe je cista
haj' sad nastavi, sve do lalalanda