naravno...al prioriteti su prioritetiKareem Abdul-Jabbar wrote:![]()
:D zar je bila alternativa??
:D:D
ma oprostila sam mu
ma kriv je fuzbal...a on je fuzbal freakTandzika wrote:Ma hajde dzaranice, znamo i ti i ja da nije on kriv..kriv je fuZbal...i moreeeeeLace wrote:hm cim ugledah temu pade mi na pamet pretproslo ljeto...tj SP...mi u dubrovniku a on gleda sve utakmice...moja nocna mora
Pa ti si ipak zenskoLace wrote:naravno...al prioriteti su prioritetiKareem Abdul-Jabbar wrote:![]()
:D zar je bila alternativa??
:D:D
![]()
![]()
ma oprostila sam mu
ko zna, sa ovim njegovim Junajted klubom mozda i zavrse na SP recimo.......2043????Lace wrote:ma kriv je fuzbal...a on je fuzbal freakTandzika wrote:Ma hajde dzaranice, znamo i ti i ja da nije on kriv..kriv je fuZbal...i moreeeeeLace wrote:hm cim ugledah temu pade mi na pamet pretproslo ljeto...tj SP...mi u dubrovniku a on gleda sve utakmice...moja nocna morama znas i sama
![]()
mozda ...al da bude trener...pocasniTandzika wrote:ko zna, sa ovim njegovim Junajted klubom mozda i zavrse na SP recimo.......2043????Lace wrote:ma kriv je fuzbal...a on je fuzbal freakTandzika wrote: Ma hajde dzaranice, znamo i ti i ja da nije on kriv..kriv je fuZbal...i moreeeeema znas i sama
![]()
![]()
Onda ce biti mora za sve...
nisu bonatigris wrote: inace......sve prave muskarcine gledaju loptu![]()
![]()
ili se furaju da su vatreni navijaci , gledaoci......
suosjecamLace wrote:hm cim ugledah temu pade mi na pamet pretproslo ljeto...tj SP...mi u dubrovniku a on gleda sve utakmice...moja nocna mora
sjecam se i promjene kafana na poluvremenuanais_nin wrote:suosjecamLace wrote:hm cim ugledah temu pade mi na pamet pretproslo ljeto...tj SP...mi u dubrovniku a on gleda sve utakmice...moja nocna moraja sam tad uzela listu utakmica, planirala koje cemo skupa gledati, a ostatak randesa smo planirali oko rasporeda utakmica
![]()
Chupka rece:cHupjahalic@ wrote:Kad je SP u Sarajevu?Harrys wrote:Prvo se odluci,Njemacka ili Sarajevo.cHupjahalic@ wrote:Jel` ovo poziv za Njemacku pa makar se morali gledati preko dvogleda?![]()
![]()
![]()
Ne moze se u isto vrijeme sjediti na dvije stolice.![]()
![]()
![]()
![]()
Ako je ove godine onda definitivno SA.![]()