Svi muskarci ce se prilijepiti uz televiziju a mi jadnice
Imate li ikakav plan za takve vanredne situacije?
p.s. Kad pocinje i kad se zavrsava SP?
Muski... Bujrum sa prijedlozima pa da olaksamo situaciju obostrano.
taktika je uvijek ista.. ko za vrijeme bilo kojeg sp, ep ili sta li vec, sto u muskoj populaciji izaziva hype, a kod zena srdzbu.. izadjem u grad.. a ono sve sami svedski stolovi..cHupjahalic@ wrote:Jos malo pa se priblizava i SP 2006 u Njemackoj.![]()
Svi muskarci ce se prilijepiti uz televiziju a mi jadnicecemo ostati same, kako u stvarnosti tako i na forumu.
![]()
![]()
naj... ali naj prijedlog.. ladno vince, su'evina.. ja pokupovala sorceve.. brazil, dojcland, croacia, italija, svica, portugal.. i samo mijenjam.. ima uvijek poluvrijeme, mene ce garant.. malo.. zagrijati.. mec.. pa onda fino poluvrijeme.. pa ako se malo i zakasni, nije problem.. pa onda drugo poluvrijeme, pa penali.. ja cu svakako biti na dobitku..cHupjahalic@ wrote:Jos malo pa se priblizava i SP 2006 u Njemackoj.![]()
Svi muskarci ce se prilijepiti uz televiziju a mi jadnicecemo ostati same, kako u stvarnosti tako i na forumu.
![]()
![]()
Sad reci da vam ne smetamo kad se raspricamo/ raskokodacemo?car-x wrote:probaj sa jacim argumentima..
ma meni je najdraze kad mi se maca rasprica.. jos ako je tekma losa.. namah se presaltamo na nesto uzbudljivije..cHupjahalic@ wrote:Sad reci da vam ne smetamo kad se raspricamo/ raskokodacemo?car-x wrote:probaj sa jacim argumentima..![]()
![]()
p.s. ako si u pravu onda kao moderator brisi temu.![]()
pa jel tebi cilj da tvoj dragi uziva s tobom u "tekmi" ili 99% muskaraca?cHupjahalic@ wrote:U redu, za tebe je to slatko.![]()
Sto se tice mog gagog on vise voli gledati filmove nego utakmice tako da sam i sa te strane spasena (a i voli kad pricam - bar tako kaze![]()
).
![]()
Aliiiiiii.......... govorimo o 99 % muskaraca koji su looooooooodi za fudbalom.
@rashid U pravu si, ev` izgleda da ni muskarcima nijelako.
Ti si pogresno shvatio otvaranje moje teme kao prvo....car-x wrote:pa jel tebi cilj da tvoj dragi uziva s tobom u "tekmi" ili 99% muskaraca?
ne kontam u cemu je problem..
cHupjahalic@ wrote: Ti si pogresno shvatio otvaranje moje teme kao prvo....![]()
Pitam forumase i forumasice inace (interesuje me sta ce raja raditi tada) i usput zezanje (ili je mozda to zabranjeno?????
).
Pa zasto se sve mora shvatiti bukvalno?
ja sam shvatio kako si ti napisala..cHupjahalic@ wrote:Svi muskarci ce se prilijepiti uz televiziju a mi jadnice Very Happy cemo ostati same, kako u stvarnosti tako i na forumu.
doci ce dijasporacHupjahalic@ wrote:Jos malo pa se priblizava i SP 2006 u Njemackoj.![]()
![]()
![]()
Cure budite spremne.Otvorite vrata,dusu i srce dijaspori kad nam dodjemr2 wrote:doci ce dijasporacHupjahalic@ wrote:Jos malo pa se priblizava i SP 2006 u Njemackoj.![]()
![]()
![]()
Muski... Bujrum sa prijedlozima pa da olaksamo situaciju obostrano.![]()
![]()
zeljna nasih cura
![]()
![]()
U kuhinju da nas sluzite dok gledamo!cHupjahalic@ wrote:Jos malo pa se priblizava i SP 2006 u Njemackoj.![]()
![]()
![]()
cHupjahalic@ wrote:Svi muskarci ce se prilijepiti uz televiziju a mi jadnice Very Happy cemo ostati same, kako u stvarnosti tako i na forumu.