Cure - Kolko dugo vam najvise kasnila menza?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
rashid
#1 Cure - Kolko dugo vam najvise kasnila menza?
Koliko vam je najvise kasnila menstruacija? Il su bili kakvi posebni(psihicki) razlogi za to?
- Soul_Sista
...6-8 mjeseci
to je bilo ekstremno zakasnjenje ali sa razlogom sto sam bukvalno trenirala kao manijak i nikakvu masnocu nisam konzumirala...
to je bio kao neki eksperiment
koji nije za djecu ispod 18 
- Baghira
#3 Re: Cure - Kolko dugo vam najvise kasnila menza?
Kasnila vise od 9 mjeseci...razlog bio fizicki....trudnocarashid wrote:Koliko vam je najvise kasnila menstruacija? Il su bili kakvi posebni(psihicki) razlogi za to?
Nego, koliko joj dugo kasni?
- anais_nin
#5 Re: Cure - Kolko dugo vam najvise kasnila menza?
joj imam milion objasnjenja....i nije uvijek objasnjenje 9mjesecno kasnjenjerashid wrote:Koliko vam je najvise kasnila menstruacija? Il su bili kakvi posebni(psihicki) razlogi za to?
stres, sekiracija, promjena geografskog prostora, dugo putovanje, zdravstveni problemi, intenzivna fizicka aktivnost, pilule (ko ih pije)....eh ako uz kasnjenje idu i "cudni" osjecaji najjednostavniji nacin za rijesiti dilemu fino par maraka dati u apoteci za jedan onaj kucni test i rijesen problem....inace otici kod tete ginekologa da ona vidi u cemu je problem
-
Edit
-
FFK as Lucy01
Najduze je kasnila 9 mjeseci
.
Razlog: sex

Razlog: sex
-
FFK as Lucy01
Cuj, no sexrashid wrote:Ja mislim da se na nijednu temu nije brze napisalo toliko odgovora.
Pitanje polazi u pravcu psihickog utjecaja na zensko tjelo.
NO SEX
- sicky
18 dana kasnilalejlasa wrote:Jednom kasnila 10 dana i ja taman krenula u apAteku, kad ono ona doslaBilo mi drago
Inace, stres je najveci uzrok kasnjenja, ranjenja, izostanaka, itd.
-
Edit
mashala, cestitamosicky wrote: [To su jedina dva incidenta u ovih 12 godina...inace, tacna haman u sahat!
Lijepo sto ste se potrudili da rashidu objasnite kako se nakon sexa to nekad dogadja, ali njega je vjerovatno zanimalo koliko je cesto/vjerovatno/moguce da mjesecnica ne kasni iz tih nego iz drugih razloga. Elem, sasvim je moguce da su razlozi psihicki - dakle posljedica stresa, isto kao sto je moguce i da neki fizicki poremecaj stoji iza toga.
Ipak treba otici lijecniku, koji ce najbolje ocijeniti moguce uzroke. Niposto nije dobro to ignorirati i cekati da se samo rijesi.
-
rashid
Zanimljivo kako se sve pretvori u njeku vrstu komedije, a na Diskusijama razpravljaju kako nema vise sarajevskog humora
.
Stvar je sljedeca:
Jedna moja prijateljica imala momka i to ... pa je budala napustijo(XY razlogi) ... i sad sva satrana i sve jer joj je bila to "ljubav zivota". A sad joj valjda jos menza kasni, a bivsi ni sluha ni duha o njemu, pa mi nestaje i ideja kako je pomiruti.
Al kaze i da ne pokaziva njeke znakove(krcevi u stomaku) za menzu. A i trudna se ne osjeca
... bar zasad. Tesko je biti zensko jebote 
Svaka JIM cast.
Stvar je sljedeca:
Jedna moja prijateljica imala momka i to ... pa je budala napustijo(XY razlogi) ... i sad sva satrana i sve jer joj je bila to "ljubav zivota". A sad joj valjda jos menza kasni, a bivsi ni sluha ni duha o njemu, pa mi nestaje i ideja kako je pomiruti.
Al kaze i da ne pokaziva njeke znakove(krcevi u stomaku) za menzu. A i trudna se ne osjeca
Svaka JIM cast.
-
miss sixty
10 dana heheheh,i
ja se josh sva prepala,kontam da nisam trudna,iako je to
teoretski nemoguce,,,ali eto
opet sve ispade ok ...hiihihihi
ja se josh sva prepala,kontam da nisam trudna,iako je to
teoretski nemoguce,,,ali eto
opet sve ispade ok ...hiihihihi