Cure - Kolko dugo vam najvise kasnila menza?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
rashid

#1 Cure - Kolko dugo vam najvise kasnila menza?

Post by rashid »

Koliko vam je najvise kasnila menstruacija? Il su bili kakvi posebni(psihicki) razlogi za to?
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

...6-8 mjeseci :D to je bilo ekstremno zakasnjenje ali sa razlogom sto sam bukvalno trenirala kao manijak i nikakvu masnocu nisam konzumirala... :D to je bio kao neki eksperiment :D koji nije za djecu ispod 18 :D
Baghira

#3 Re: Cure - Kolko dugo vam najvise kasnila menza?

Post by Baghira »

rashid wrote:Koliko vam je najvise kasnila menstruacija? Il su bili kakvi posebni(psihicki) razlogi za to?
Kasnila vise od 9 mjeseci...razlog bio fizicki....trudnoca :roll: :D

Nego, koliko joj dugo kasni? :D :D
vesela

Post by vesela »

dva puta po devet mjeseci...ah ljepote...i svi te paze k'o malo vode na dlanu :D
anais_nin

#5 Re: Cure - Kolko dugo vam najvise kasnila menza?

Post by anais_nin »

rashid wrote:Koliko vam je najvise kasnila menstruacija? Il su bili kakvi posebni(psihicki) razlogi za to?
joj imam milion objasnjenja....i nije uvijek objasnjenje 9mjesecno kasnjenje :D

stres, sekiracija, promjena geografskog prostora, dugo putovanje, zdravstveni problemi, intenzivna fizicka aktivnost, pilule (ko ih pije)....eh ako uz kasnjenje idu i "cudni" osjecaji najjednostavniji nacin za rijesiti dilemu fino par maraka dati u apoteci za jedan onaj kucni test i rijesen problem....inace otici kod tete ginekologa da ona vidi u cemu je problem :D
Edit

Post by Edit »

Prvih 4-5 mjeseci rata, dok se nisam navikla na nove okolnosti, valjda ... nisam ni primijetila, dok je opet nisam dobila, da je tu nesto nedostajalo :D. Dakle, izuzetan stres, napetost, oprez - moze biti dovoljan razlog.
Last edited by Edit on 03/02/2006 13:46, edited 1 time in total.
lejlasa

Post by lejlasa »

Jednom kasnila 10 dana i ja taman krenula u apAteku, kad ono ona dosla :D Bilo mi drago
Inace, stres je najveci uzrok kasnjenja, ranjenja, izostanaka, itd.
:)
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Najduze je kasnila 9 mjeseci :D.
Razlog: sex :D :D
rashid

Post by rashid »

Ja mislim da se na nijednu temu nije brze napisalo toliko odgovora :) .
Pitanje polazi u pravcu psihickog utjecaja na zensko tjelo.

NO SEX :)
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

rashid wrote:Ja mislim da se na nijednu temu nije brze napisalo toliko odgovora :) .
Pitanje polazi u pravcu psihickog utjecaja na zensko tjelo.

NO SEX :)
Cuj, no sex :roll:. Pa rashide, sex i psihicki utice na zensko tijelo :D :D
sicky

Post by sicky »

lejlasa wrote:Jednom kasnila 10 dana i ja taman krenula u apAteku, kad ono ona dosla :D Bilo mi drago
Inace, stres je najveci uzrok kasnjenja, ranjenja, izostanaka, itd.
:)
18 dana kasnila :-) i nije bio stres u pitanju, ali zbog jednog šokiranja je uranila 15 dana :cry: haman se sastavile dvije. To su jedina dva incidenta u ovih 12 godina...inace, tacna haman u sahat! :D
Edit

Post by Edit »

sicky wrote: [To su jedina dva incidenta u ovih 12 godina...inace, tacna haman u sahat! :D
mashala, cestitamo :D
Lijepo sto ste se potrudili da rashidu objasnite kako se nakon sexa to nekad dogadja, ali njega je vjerovatno zanimalo koliko je cesto/vjerovatno/moguce da mjesecnica ne kasni iz tih nego iz drugih razloga. Elem, sasvim je moguce da su razlozi psihicki - dakle posljedica stresa, isto kao sto je moguce i da neki fizicki poremecaj stoji iza toga.
Ipak treba otici lijecniku, koji ce najbolje ocijeniti moguce uzroke. Niposto nije dobro to ignorirati i cekati da se samo rijesi.
rashid

Post by rashid »

Zanimljivo kako se sve pretvori u njeku vrstu komedije, a na Diskusijama razpravljaju kako nema vise sarajevskog humora :).

Stvar je sljedeca:
Jedna moja prijateljica imala momka i to ... pa je budala napustijo(XY razlogi) ... i sad sva satrana i sve jer joj je bila to "ljubav zivota". A sad joj valjda jos menza kasni, a bivsi ni sluha ni duha o njemu, pa mi nestaje i ideja kako je pomiruti.

Al kaze i da ne pokaziva njeke znakove(krcevi u stomaku) za menzu. A i trudna se ne osjeca :D ... bar zasad. Tesko je biti zensko jebote :)

Svaka JIM cast.
miss sixty

Post by miss sixty »

10 dana heheheh,i
ja se josh sva prepala,kontam da nisam trudna,iako je to
teoretski nemoguce,,,ali eto
opet sve ispade ok ...hiihihihi
Irm@

Post by Irm@ »

znaci...ako nije imala sex u skorije vrijeme...moze menstruacija i prikasniti...zbog vec navedenih brooojnih razloga...
medjutim ako joj se to desavalo i prije onda bi trebala otici kod cika Ginekologa :)
pentijum

Post by pentijum »

Ja znam za slučaj kad je lik navalio na djevojku, iako nije htjela (nije bio pokušaj silovanja), pokušao ga staviti i cura se izvukla i otišla. Nakon toga par mjeseci nije imala.
Post Reply