Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
trcicu trceci wrote:to rade one seljacine, oni debili, i oni sto nemaju muda da pridju djevojci suptilno da ne ispadne papak...dakle pridji joj brate fino, normalica pa onda pocni neku konverzaciju ako je ikako moguce
Ima ovih cura i curetaka danas koje uzivaju kada se za njima okrecu ili kada im dobacuju...
Jedne prilike sam slusao razgovor 4 djevojke na tu temu, neko im je dobacivao i bile su bas odusevljene...
pa to jest ... al ne možeš ti bit svako za to dobacivanje i da na kraju ostanu oduševljene
znači ... ne smiješ biti specijalac na zadatku u fantomKi, vojnik koji tek stiže iz afganistana, .. neki sagorjeli ETF-ovac, teoretski fizičar, ... etc
Uglavnom seljački fol... mada zna nekad biti simpatično ako se izvede sa stilom... npr. prolazi predobra cura pored ljetne bašte, a tamo ekipa napravi standing ovation i aplauz Jedan joj priđe i kaže "čestitamo" ili "dobitnica si naše nagrade bla bla"
Jedina moja reakcija na takvo ponašanje (dobacivanje na ulici, zviždanje, trubljenje iz auta, dovikivanje raznoraznih gluposti) jeste da se zaletim za tim počiniocima i da ih zavalim nogom u usta!!!! Odvratno mi je to i jeza me hvata od pomisli da me neko posmatra (i verbalizuje svoje posmatranje) kao komad mesa. Povraća mi se od toga FUUUUUJ BLJAAAAK!!!!!
Frza Dizdar wrote:Jedina moja reakcija na takvo ponašanje (dobacivanje na ulici, zviždanje, trubljenje iz auta, dovikivanje raznoraznih gluposti) jeste da se zaletim za tim počiniocima i da ih zavalim nogom u usta!!!! Odvratno mi je to i jeza me hvata od pomisli da me neko posmatra (i verbalizuje svoje posmatranje) kao komad mesa. Povraća mi se od toga FUUUUUJ BLJAAAAK!!!!!
Frza Dizdar wrote:Jedina moja reakcija na takvo ponašanje (dobacivanje na ulici, zviždanje, trubljenje iz auta, dovikivanje raznoraznih gluposti) jeste da se zaletim za tim počiniocima i da ih zavalim nogom u usta!!!! Odvratno mi je to i jeza me hvata od pomisli da me neko posmatra (i verbalizuje svoje posmatranje) kao komad mesa. Povraća mi se od toga FUUUUUJ BLJAAAAK!!!!!