Je li mozda neko vec koristio ovu spravicu(potpuno bezopasnu za pse) a kako tvrde dobru zastitu od nezeljenih susreta s napustenim mozda opasnim psima....15US$ na ebayu.
http://images.channeladvisor.com/Sell/S ... jb3402.jpg
.....Ultrasonic dog repellant devices are small and can be carried around in a pocket or handbag, making it easy to bring along when jogging.
The devices are often even small enough to carry in a purse, depending upon the design of the repeller.....
Cuko eliminator
Moderator: anex
- Referent za ONO i DSZ
- Comrad
#2 Re: Cuko eliminator
Dobro bi ovo doslo danas, jer jos malo i vise je pasa na ulici nego ljudi. Samo je pitanje da li ce ti dozvoliti da ovo uneses/kupis.
Ne bi me cudilo da ovo spada pod oruzje, zajedno sa haubicom i tenkovima.
- cutee_nina
#3 Re: Cuko eliminator
Ako nije štetno za pse, onda što da ne, ali da se to koristi u situaciji kad te pas stvarno napadne, a ne iz zezancije. Jer sigurno bi neki to koristili bez povoda, iz zabave ili mržnje prema psima.
- kamen spoticanja
#4 Re: Cuko eliminator
neka moja raja narucila s shipingom izasla spravica nekih 50tak dolara...sasvim legalno i ne kvari dusevno stanje cetveronogasaComrad wrote:Dobro bi ovo doslo danas, jer jos malo i vise je pasa na ulici nego ljudi. Samo je pitanje da li ce ti dozvoliti da ovo uneses/kupis.