Čudni zvuci u toku seksa

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Mujko

#1 Čudni zvuci u toku seksa

Post by Mujko »

Čudni zvuci u toku seksa
11.12.2006

Prilikom seksualnog odnosa mogu se desiti neke stvari koje, u nedostatku iskustva, mogu izgledati krajnje neobično - stvari o kojima se retko priča, pa oni kojima se dese pomisle da se to dešava samo njima i da se radi o nečemu sramotnom. Recimo, čudni zvuci koje telo može da ispusti.

Tipična situacija: dečko i devojka vode ljubav i u jednom trenutku iz njene vagine dopre zvuk kao da je "pustila vetar". Čak je i osećaj, za nju, sličan, jedino što nema neprijatnog mirisa. On, ako ima ikakvog iskustva, samo se opušteno nasmeje. Ona se oseća izblamirano, ne zna šta joj se desilo, i misli da on verovatno "kulira" da bi se ona bolje osećala, a stidi se da pita o čemu se tu radi.

Objašnjenje za ovu pojavu je veoma jednostavno. U toku seksualnog odnosa, dok se penis pomera napred-nazad u vagini, u nju ulazi i vazduh. To se najviše dešava u takozvanoj kučećoj pozi (ona je na kolenima, šake su takođe na podlozi, on u nju ulazi otpozadi), mada se dešava i u misionarskom položaju, naročito ako su njene noge jako podignute. A onda, kada on izvuče penis, bilo da je to nakon orgazma ili zato da bi se promenila poza, taj vazduh izađe iz vagine. To je to - potpuno normalna i prilično česta pojava.

Može li se to izbeći? U nekim pozama to se manje dešava, recimo, u misionarskom položaju kada su devojci noge spuštene, ili onda kada je devojka gore. Ipak, nema posebnog razloga da se brinete zbog toga, jer se, kao što smo rekli, radi o sasvim normalnoj pojavi u kojoj nema ničeg sramotnog, a još manje strašnog. Jedino bi, iz praktičnih razloga, moglo da bude dobro ne počinjati s kučećom pozom pa posle nastavljati s nekom drugom, jer bi između menjanja položaja moglo da bude neophodno sačekati neko vreme da vazduh izađe ili bi dalja penetracija bila neprijatna za devojku.
BHG

Post by BHG »

jel to trazis utjehu... :-) :D
rashid

#3 Re: Čudni zvuci u toku seksa

Post by rashid »

Mujko wrote:Čudni zvuci u toku seksa
11.12.2006

Prilikom seksualnog odnosa mogu se desiti neke stvari koje, u nedostatku iskustva, mogu izgledati krajnje neobično - stvari o kojima se retko priča, pa oni kojima se dese pomisle da se to dešava samo njima i da se radi o nečemu sramotnom. Recimo, čudni zvuci koje telo može da ispusti.

Tipična situacija: dečko i devojka vode ljubav i u jednom trenutku iz njene vagine dopre zvuk kao da je "pustila vetar". Čak je i osećaj, za nju, sličan, jedino što nema neprijatnog mirisa. On, ako ima ikakvog iskustva, samo se opušteno nasmeje. Ona se oseća izblamirano, ne zna šta joj se desilo, i misli da on verovatno "kulira" da bi se ona bolje osećala, a stidi se da pita o čemu se tu radi.

Objašnjenje za ovu pojavu je veoma jednostavno. U toku seksualnog odnosa, dok se penis pomera napred-nazad u vagini, u nju ulazi i vazduh. To se najviše dešava u takozvanoj kučećoj pozi (ona je na kolenima, šake su takođe na podlozi, on u nju ulazi otpozadi), mada se dešava i u misionarskom položaju, naročito ako su njene noge jako podignute. A onda, kada on izvuče penis, bilo da je to nakon orgazma ili zato da bi se promenila poza, taj vazduh izađe iz vagine. To je to - potpuno normalna i prilično česta pojava.

Može li se to izbeći? U nekim pozama to se manje dešava, recimo, u misionarskom položaju kada su devojci noge spuštene, ili onda kada je devojka gore. Ipak, nema posebnog razloga da se brinete zbog toga, jer se, kao što smo rekli, radi o sasvim normalnoj pojavi u kojoj nema ničeg sramotnog, a još manje strašnog. Jedino bi, iz praktičnih razloga, moglo da bude dobro ne počinjati s kučećom pozom pa posle nastavljati s nekom drugom, jer bi između menjanja položaja moglo da bude neophodno sačekati neko vreme da vazduh izađe ili bi dalja penetracija bila neprijatna za devojku.
Vedzajna fart :) ... jel to ponovo muskarci krivi za taj "fenomen" ?
Neelix

Post by Neelix »

joj kad se sjetim kad sam prvi put to "dozivio" :lol: kako je jadnu napadoh :lol:
karanana

Post by karanana »

Cuj ne smrdi kao prdez?
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

kučeća :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mujko

Post by Mujko »

Inace da napomenem preuzeo sam tekst sa jednog beogradskog sajta, tako da je tekst napisan ekavicom.Ali nema veze, tekst je interesantan. :D
Abu FEED el-Castro

Post by Abu FEED el-Castro »

Kako se bolan za to slabije zna, pa to je jedina stvar kolko ja znam iz seksualnog zivota koja je zavrijedila poslovicu u nasem narodu - zar to nije ono sto se od milja kod nas naziva vulgarno ..čkin dim :? :lol: :lol:
Santos

Post by Santos »

Sto manje prdit u toku sexa jer oduzima kalorije.
karanana

Post by karanana »

Sta je plavusa kad je okrenete da stoji na rukama glava-dole, noge gore?

Crnka kojoj smrdi iz usta.
*mima*

Post by *mima* »

A zasto da se izbjegne?
tech10

Post by tech10 »

Na osnovu ovoga ispada da je vagina duvacki instrument. :roll:
gavrilo

Post by gavrilo »

mima wrote:A zasto da se izbjegne?
... i ja se pitam :D

btw moram priznati da sam se i ja smijao kada sam to prvi put cuo/dozivio... jbg bio sam mlad i neiskusan 8)
gavrilo

Post by gavrilo »

tech10 wrote:Na osnovu ovoga ispada da je vagina duvacki instrument. :roll:

pa sad... :D
obuca

Post by obuca »

joj dobro je to ba sve brige odu iz tebe sto bi rekli ko vjetar :dance:
lejlica

Post by lejlica »

gavrilo wrote:
tech10 wrote:Na osnovu ovoga ispada da je vagina duvacki instrument. :roll:

pa sad... :D
ma nijeeee, mora jadnica malo da predahne... 8-)
karanana

Post by karanana »

Aaaaa, sad mi je jasno odakle ona rijec jebivjetar.
tech10

Post by tech10 »

A kada ti se to dogodi sa Herkom, znaci li to da su to zvuci sa kamena? :)
Santos

Post by Santos »

AAAAAAHHHHHHHHHH UUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHH i jos kucno kino prikljucit pa karaoke opalit.
pitt

Post by pitt »

George Carlin......Pussy Farts

You know something people don't talk about in public anymore? Pussy farts. Now I said this on my last HBO show, and apparently some people don't know what a pussy fart is, because I got some inquiries. A pussy fart is when a woman has a little extra air inside of her vagina, and when you thrust forward, it's kind of a...
[makes a whole bunch of nasty fart noises]
And the two of you are lying there, each wondering if the other one farted, and the guy is usually thinking, "Maybe she farts when she cums. Maybe she took a shit. God, I better stay out of that fuckin' bar." :D :D :D
spreca

Post by spreca »

E pa to ti je ona stara izreka prdis "kurvo" kad te dasa steze
Ivy

Post by Ivy »

...ne počinjati s kučećom pozom...

hoće mi nešto bit, jao prevoda :D :D :D
tech10

Post by tech10 »

Image
Last edited by tech10 on 11/01/2007 01:47, edited 1 time in total.
Qler

Post by Qler »

ma ja jos kontam kako nadjose ono kučeći polozaj :D :-)
Lace

Post by Lace »

Qler wrote:ma ja jos kontam kako nadjose ono kučeći polozaj :D :-)
neke stvari jednostavno ne treba prevoditi al et :D
Post Reply