ej zvucis mi isto onaj lik sto je napisao cuveni "jebem mater" sastav, he he he - ali, da se razumijemo - u potpunosti se slazem s tobom.Cyclone986 wrote:a fakat ni ja to ne kontam...zastave, sviranje...i jos milion nekakvih gluposti...mrzim vidjeti covjeka se okacenom kosuljom na ledjima, sta god da ona predstavljala...mrzim vidjeti kolo ispred opstine, ispred zgrade mladozenje, mlade ili bilo gdje...mrzim vidjeti kad ljudi odu na serijatsko, a nakon sat vremena ih ne mozes prepoznati koliko su se ubili od alkohola (nisam protiv alkohola, cugnem i ja)...to se radi ili serijatsko ili alkohol, bar koliko ja znam...mrzim vidjeti kad mlada dodje prvi put u kucu, pa ljubi mladozenjin prag, mrzim kad sprovode 50 nekih obicaja, te okreci musko dijete, te jedi pogacu, sad jedi nesto slatko da vam zivot bude slada, jedi govna radi muske djece...ma sve u svemu nidje veze...milion zvanica, dodju da se dobro najedu i napiju i odose kuci...boli njih ku*ac sto si se tu ozenio/udala...oni su popili, pojeli i vrijeme je da idu...u zadnje vrijeme sam jos jedan odvratan obicaj primijetio...
znam da se na ono kicenje uvijek stavi 10, 20, 50 KM i to mi je na neki naci OK...al' ljudi moji, prodju ti s nekakvim sokicem (znam da je to serbe), pa da ti ko biva opet bacis tako koju paru (nista ispod cenera)...poceli ljudi sve naplacivati...odvratno i gladno
jao kako cu to zaboraviti...znate li za obicaj kad krenete iz kuce mlade, da trebate nesto ukrasti?? hahahahaha...eto to je kao da mlada fol bude sretna bla bla...
ako mi jos nesto naumpadne, napisat cu...jer mi nista od ovoga nije normalno...
ja mrzim sto mladi ljudi za koje sam do juce mislila da su normalni popuste kad se radi o svadbi starcima i rodbini i onda moram prisustvovati paradama pijanstva i kica
a zastave mi posebno smetaju. kod nas sve ispolitizovano. fuj.