Cudna reakcija
Moderator: anex
-
DZONPI
#1 Cudna reakcija
Imam jedno pitanje.Naime primjetio sam da ako mi neko stane iza ledja,nema veze dali kad radim,sjedim za kompom cak i kad vozim auto cim osjetim nekog blizu iza mene hocu poludit, nemogu da se skoncentrisem naprosto puknem,neznam sto ali toliko se uznemirim da to nije normalno.da li je neko imo nesto slicno i cime bi se ovo moglo povezat.
-
shandrprcSA
#3 Re: Cudna reakcija
samo mi jedno pada na pametDZONPI wrote:Imam jedno pitanje.Naime primjetio sam da ako mi neko stane iza ledja,nema veze dali kad radim,sjedim za kompom cak i kad vozim auto cim osjetim nekog blizu iza mene hocu poludit, nemogu da se skoncentrisem naprosto puknem,neznam sto ali toliko se uznemirim da to nije normalno.da li je neko imo nesto slicno i cime bi se ovo moglo povezat.
- mousstapha
#4 Re: Cudna reakcija
Najvise me izludjuje kad sam za kompom.DZONPI wrote:Imam jedno pitanje.Naime primjetio sam da ako mi neko stane iza ledja,nema veze dali kad radim,sjedim za kompom cak i kad vozim auto cim osjetim nekog blizu iza mene hocu poludit, nemogu da se skoncentrisem naprosto puknem,neznam sto ali toliko se uznemirim da to nije normalno.da li je neko imo nesto slicno i cime bi se ovo moglo povezat.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#5 Re: Cudna reakcija
I ti si nasao gdje ces pitati takvo pitanje
Probaj na nekom drugom forumu, ako vec neces da se zalis doktoru
Probaj na nekom drugom forumu, ako vec neces da se zalis doktoru