Cudna reakcija

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
DZONPI

#1 Cudna reakcija

Post by DZONPI »

Imam jedno pitanje.Naime primjetio sam da ako mi neko stane iza ledja,nema veze dali kad radim,sjedim za kompom cak i kad vozim auto cim osjetim nekog blizu iza mene hocu poludit, nemogu da se skoncentrisem naprosto puknem,neznam sto ali toliko se uznemirim da to nije normalno.da li je neko imo nesto slicno i cime bi se ovo moglo povezat.
elma89_

#2 Re: Cudna reakcija

Post by elma89_ »

Psihijatru idi :D
shandrprcSA

#3 Re: Cudna reakcija

Post by shandrprcSA »

DZONPI wrote:Imam jedno pitanje.Naime primjetio sam da ako mi neko stane iza ledja,nema veze dali kad radim,sjedim za kompom cak i kad vozim auto cim osjetim nekog blizu iza mene hocu poludit, nemogu da se skoncentrisem naprosto puknem,neznam sto ali toliko se uznemirim da to nije normalno.da li je neko imo nesto slicno i cime bi se ovo moglo povezat.
samo mi jedno pada na pamet :D
mousstapha

#4 Re: Cudna reakcija

Post by mousstapha »

DZONPI wrote:Imam jedno pitanje.Naime primjetio sam da ako mi neko stane iza ledja,nema veze dali kad radim,sjedim za kompom cak i kad vozim auto cim osjetim nekog blizu iza mene hocu poludit, nemogu da se skoncentrisem naprosto puknem,neznam sto ali toliko se uznemirim da to nije normalno.da li je neko imo nesto slicno i cime bi se ovo moglo povezat.
Najvise me izludjuje kad sam za kompom. :-) :D
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#5 Re: Cudna reakcija

Post by I am Happy »

I ti si nasao gdje ces pitati takvo pitanje :-D
Probaj na nekom drugom forumu, ako vec neces da se zalis doktoru :)
_mufljuz_

#6 Re: Cudna reakcija

Post by _mufljuz_ »

Image
Post Reply