cuckold & hotwife

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

nellington

#51 Re: cuckold & hotwife

Post by nellington »

Bloo wrote:
nellington wrote: Inspirativno! :D Ma ako požurim, mogu dobiti i Fieldsa, a ne k'o Wiles, ostario i onda dobio specijalnu nagradu za Gogu zeca :D

kak zeznut momka matematicara:D dragi dat cu ti guze kad rijesis Riemanovu hipotezu :D
:lol: :lol: :lol: :lol: cruel! Iako se ja nadam da će neko opovrgnuti Riemannovu hipotezu dok sam živ :D
Bloo
Globalna šefica

#52 Re: cuckold & hotwife

Post by Bloo »

shite, ovdje sve same generalizacije
Gospoda Ministarka

#53 Re: cuckold & hotwife

Post by Gospoda Ministarka »

samo malo reloaded wrote:
nellington wrote:
MyCore wrote:Odradili kad ko sta preko tih stranica :D
Pazi, ja nikad ne rekoh da je to praktično - jazzer je tražio za dokaz da takve pojave postoje - i GM i ja smo ponudili ove oglase kao primjer - bilo online, bilo offline.
Vjerujem da vecina muskaraca zna iz iskustva da su te stidljive i patrijahalno odgojene bosanke ili balkanke, ustvari prave zvijeri, kad ih malo "potaknes" :D

Jedino ne kuzim cemu poticanje, pa budi ono sto jesi, i to je to... nadji si partnera koji ce te razumjeti, ako se plasis da te ne pogleda cudno... u redu, malo lakse reci nego uraditi, ali...
Sta fali poticanju?
Neke stvari ni ne znas da zelis i volis dok te neko ili nesto ne potakne?
Potici i dopusti da budes potaknut. :wink:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#54 Re: cuckold & hotwife

Post by plain vanilla »

Gospoda Ministarka wrote:
Sta fali poticanju?
da se i s tobom jednom slozhim :mrgreen:
nellington

#55 Re: cuckold & hotwife

Post by nellington »

Bloo wrote:shite, ovdje sve same generalizacije
Bloo, čovjek se osjeća pametniji ako može izreći što generalniju tvrdnju - što je teorija općenitija i može se projektovati na više jedinki, to je ona cjenjenija. Eh sad, to što uglavnom ne postoje teorije koje se mogu projektovati na n ljudi sa 100%-tnom tačnošću, to ne sprečava ljude da generalizuju i osjećaju se ponosno na to što poznaju neku grupu ljudi (muški/ženski pol, Bosance, Balkance, Ferengije...)

Forumske rasprave žive od generalizacija - da ostanemo na individualnim slučajevima, ne bismo mogli ni raspravljati :)
plain vanilla

#56 Re: cuckold & hotwife

Post by plain vanilla »

od ovako zabavne teme napraviste :zzzz: :lol:
Bloo
Globalna šefica

#57 Re: cuckold & hotwife

Post by Bloo »

nellington wrote:
Bloo, čovjek se osjeća pametniji ako može izreći što generalniju tvrdnju - što je teorija općenitija i može se projektovati na više jedinki, to je ona cjenjenija. Eh sad, to što uglavnom ne postoje teorije koje se mogu projektovati na n ljudi sa 100%-tnom tačnošću, to ne sprečava ljude da generalizuju i osjećaju se ponosno na to što poznaju neku grupu ljudi (muški/ženski pol, Bosance, Balkance, Ferengije...)

Forumske rasprave žive od generalizacija - da ostanemo na individualnim slučajevima, ne bismo mogli ni raspravljati :)

da, zato Bosanci idu na more sa sretnom generalizacijom Čehinja :D
Gospoda Ministarka

#58 Re: cuckold & hotwife

nellington wrote:

:thumbup:
nellington

#59 Re: cuckold & hotwife

Post by nellington »

Bloo wrote: da, zato Bosanci idu na more sa sretnom generalizacijom Čehinja :D
I donesu urbane legende s mora (a Moke je još dod'o i to, da se strankinje ... ) :D
Bloo
Globalna šefica

#60 Re: cuckold & hotwife

Post by Bloo »

@nellington

da, zive od generalizacije, medutim sam korijen svih debata i rasprava donekle pociva na tome sto se neko pobuni na tu generalizaciju :D (npr. ne osjeca se prijatno obuhvacen njome)
Mis mekinjas

#61 Re: cuckold & hotwife

Post by Mis mekinjas »

Prenese me, o čemu je ono ova tema :-)
seln

#62 Re: cuckold & hotwife

Post by seln »

Koja je razlika u 5 godina veze i kad si s nekim u braku? Kad dijelis sad u vezi zasto ne bi dijelio nakon 5 godina braka kad postane jednolicno i dosadno.
Znaci li to da on njoj (ili ona njemu) i sada nalazi seksualne partnere i uzima ocevid dok joj momka/curu tare drugi/druga?
seln

#63 Re: cuckold & hotwife

Post by seln »

Strpljiva wrote:
seln wrote:Ko prica o dvostrukim standardima? Samo sam rekao da sam imao "otvorene veze", seks, povremeni izlasci, sa slobodom da se prekine kad god se zeli ili da se povremeno isti sportovi upraznjavaju s nekim drugim.
Ne bih da se prepiremo, nije tema današnje emisije i ide u off. Samo ne shvatam da neko može tarlahati, imat ONS i posle tražiti žene koje nisu sklone tome, a tobože ja sam muško - meni prolazi. Postoje i žene koje takve muškarce ne žene.

Eto, toliko. A sad back na temu :-D
Glupost, odnosno, totalno nerazumijevanje zivota. Ali nazad na temu.
nellington

#64 Re: cuckold & hotwife

Post by nellington »

Bloo wrote:@nellington

da, zive od generalizacije, medutim sam korijen svih debata i rasprava donekle pociva na tome sto se neko pobuni na tu generalizaciju :D (npr. ne osjeca se prijatno obuhvacen njome)
To je marksistički pristup - sukob (sa sistemom) kao pokretač diskusije :D

Back to cuckolding - šta je sa obrnutom situVacijom - kada supruga želi da se muž pusti u promet?
Gospoda Ministarka

#65 Re: cuckold & hotwife

seln wrote:
Koja je razlika u 5 godina veze i kad si s nekim u braku? Kad dijelis sad u vezi zasto ne bi dijelio nakon 5 godina braka kad postane jednolicno i dosadno.
Znaci li to da on njoj (ili ona njemu) i sada nalazi seksualne partnere i uzima ocevid dok joj momka/curu tare drugi/druga?
Otkud ja znam da li je on tu prisutan dok nju neko drugi "tare :lol: " ili obratno... znam da uzivaju u carima slobodne veze.
cat lover

#66 Re: cuckold & hotwife

Post by cat lover »

to neli, imal tu kakvih elaboracija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nellington

#67 Re: cuckold & hotwife

Post by nellington »

cat lover wrote:to neli, imal tu kakvih elaboracija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Znaš mene, ja isti pis'o ja na N i E ili Lj i S, profesionalna deformacija :lol:
cat lover

#68 Re: cuckold & hotwife

Post by cat lover »

nellington wrote:
cat lover wrote:to neli, imal tu kakvih elaboracija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Znaš mene, ja isti pis'o ja na N i E ili Lj i S, profesionalna deformacija :lol:
pretpostaviš da je rješenje nemoguće ili moguće hebiga :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by cat lover on 09/06/2011 13:59, edited 1 time in total.
ladyada

#69 Re: cuckold & hotwife

Post by ladyada »

:lol: :lol: :lol: ja tema ovih dana samo da se smijeh ..........
plain vanilla

#70 Re: cuckold & hotwife

Post by plain vanilla »

seln wrote: Glupost, odnosno, totalno nerazumijevanje zivota. Ali nazad na temu.
Sad mijesate kruske i jabuke.
Nevjerstvo ili kako ga nazvaste, tarlahanje sa strane, nema veze s ovom temom..

Ovdje se radi o ljudima koje cin gledanja s drugom osobom pali, koji mastaju o tome, i naravno da se desava samo u dogovoru s partnerom..
Smatra se perverzijom jer ne zadovoljava tradiocionalne standarde drustva i to je to..
cat lover

#71 Re: cuckold & hotwife

Post by cat lover »

plain vanilla wrote:
seln wrote: Glupost, odnosno, totalno nerazumijevanje zivota. Ali nazad na temu.
Sad mijesate kruske i jabuke.
Nevjerstvo ili kako ga nazvaste, tarlahanje sa strane, nema veze s ovom temom..

Ovdje se radi o ljudima koje cin gledanja s drugom osobom pali, koji mastaju o tome, i naravno da se desava samo u dogovoru s partnerom..
Smatra se perverzijom jer ne zadovoljava tradiocionalne standarde drustva i to je to..
doktorice :thumbup:
seln

#72 Re: cuckold & hotwife

Post by seln »

seln wrote:
Otkud ja znam da li je on tu prisutan dok nju neko drugi "tare :lol: " ili obratno... znam da uzivaju u carima slobodne veze.
O tome sam i govorio. Moguce he da ce i u braku uzivati u carima otvorene veze, ali to ne znaci da ce muz dovoditi krkane kuci i s klipacom u ruci gledati kako mu zigu zenu.
Strpljiva

#73 Re: cuckold & hotwife

Post by Strpljiva »

seln wrote:O tome sam i govorio. Moguce he da ce i u braku uzivati u carima otvorene veze, ali to ne znaci da ce muz dovoditi krkane kuci i s klipacom u ruci gledati kako mu zigu zenu.
Vanilla ti objasni o čemu je riječ. Upravo je to cuckold.

Samo što se ne pali svi na krkane i kamiondžije.
samo malo reloaded

#74 Re: cuckold & hotwife

Post by samo malo reloaded »

Gospoda Ministarka wrote: Sta fali poticanju?

Ne fali nista, ja uzivam u zeni traziti ono sto ni sama nije svjesna da ima u sebi, a ja vidim na prvi pogled :P

I volim i da ona to uradi meni, mada su zenskice po tom pitanju ipak malo... sramezljivije, da tako kazem

Ne govorim ja o tome, vec ono "zakopcana do grla" a ovamo, najradije bi sa trojicom, jedan u mackicu a dva drzi rukom pa naizmjenicno ih "guta", pokusao sam biti sto bolje slikovit :D
Gospoda Ministarka

#75 Re: cuckold & hotwife

seln wrote:O tome sam i govorio. Moguce he da ce i u braku uzivati u carima otvorene veze, ali to ne znaci da ce muz dovoditi krkane kuci i s klipacom u ruci gledati kako mu zigu zenu.
Ako otkrije da ga to lozi, a ona se sa tim slaze zasto ne bi... ?
Ko ce znati dokle sezu ljudske granice?
Post Reply