Nije teško dokazati da takvo šta postoji kod nas - razgledanje profila na smokvi ili na nekom stranom portalu slične namjene sa ograničenjem lokacije na BiH može svašta otkriti.jazzer wrote:nellington, g. ministarka
Sve je to ok, svi cemo se mi sloziti da svako moze raditi od svog sexualnog zivota sta
god hoce ali koliko toga uopste ima u Bosni??
Mozemo mi prepredati i o bigfoot-u ali niko ga od nas nije vidio.
cuckold & hotwife
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nellington
#26 Re: cuckold & hotwife
-
Strpljiva
#27 Re: cuckold & hotwife
Ah tu smo značinellington wrote:Nije teško dokazati da takvo šta postoji kod nas - razgledanje profila na smokvi ili na nekom stranom portalu slične namjene sa ograničenjem lokacije na BiH može svašta otkriti.jazzer wrote:nellington, g. ministarka
Sve je to ok, svi cemo se mi sloziti da svako moze raditi od svog sexualnog zivota sta
- Mis mekinjas
#28 Re: cuckold & hotwife
zar ljudi još koriste smokvu i iskricunellington wrote:Nije teško dokazati da takvo šta postoji kod nas - razgledanje profila na smokvi ili na nekom stranom portalu slične namjene sa ograničenjem lokacije na BiH može svašta otkriti.jazzer wrote:nellington, g. ministarka
-
Gospoda Ministarka
#29 Re: cuckold & hotwife
Uzmi Oglase i pogledaj na zadnjoj strani gdje se traze ljudi slicnih interesa.jazzer wrote:nellington, g. ministarka
Sad neozbiljna veza.... ne bih rekla... ljudi su 5 godina zajedno, imaju zajednicke ciljeve, nisu povremeni izlasci vec su nerazdvojni...seln wrote:To je drugo. I ja sam imao par "otvorenih" veza, znaci, tarlahanje i povremeni zajednicki izlasci, bez ikakve obaveze za vjernost, sa slobodom izbora da se uvijek kaze "ok, ja necu vise". To jesu bile veze, ali mi ne bi palo na pamet da ih zenim ili imam djecu s njima.
- Bloo
- Globalna šefica
#30 Re: cuckold & hotwife
nellington wrote:Nije teško dokazati da takvo šta postoji kod nas - razgledanje profila na smokvi ili na nekom stranom portalu slične namjene sa ograničenjem lokacije na BiH može svašta otkriti.jazzer wrote:nellington, g. ministarka
dijete drago sta ces ti na smokvi
- seln
#31 Re: cuckold & hotwife
Ko prica o dvostrukim standardima? Samo sam rekao da sam imao "otvorene veze", seks, povremeni izlasci, sa slobodom da se prekine kad god se zeli ili da se povremeno isti sportovi upraznjavaju s nekim drugim.Strpljiva wrote:Eh evo nas i kod dvostrukih standarda. On može, ona bi iz kože.seln wrote:To je drugo. I ja sam imao par "otvorenih" veza, znaci, tarlahanje i povremeni zajednicki izlasci, bez ikakve obaveze za vjernost, sa slobodom izbora da se uvijek kaze "ok, ja necu vise". To jesu bile veze, ali mi ne bi palo na pamet da ih zenim ili imam djecu s njima.Gospoda Ministarka wrote:Dvoje ljudi se dogovore da budu vjerni jedno drugom, neko od njih dvoje oprosti drugom prevaru, dvoje ljudi voli SM sex, dvoje ljudi praktikuju da svingaju, dvoje ljudi imaju slobodnu vezu/brak... sta je tu cudno i lose dokle god se oni dogovore i dokle god svojevoljno donesu odluku.
- Bloo
- Globalna šefica
#32 Re: cuckold & hotwife
Mis mekinjas wrote:
zar ljudi još koriste smokvu i iskricu![]()
![]()
![]()
![]()
mi smo to prevazisle jel da
- nellington
#33 Re: cuckold & hotwife
Kad sam ja odrast'o za smokve, smokva se počela plaćatiBloo wrote:nellington wrote:Nije teško dokazati da takvo šta postoji kod nas - razgledanje profila na smokvi ili na nekom stranom portalu slične namjene sa ograničenjem lokacije na BiH može svašta otkriti.jazzer wrote:nellington, g. ministarka
dijete drago sta ces ti na smokvi
- Mis mekinjas
#34 Re: cuckold & hotwife
kad je otvoreno bilo, 10 dana, i prevazišla još tad...Bloo wrote:Mis mekinjas wrote:
zar ljudi još koriste smokvu i iskricu![]()
![]()
![]()
![]()
mi smo to prevazisle jel da
- Bloo
- Globalna šefica
#35 Re: cuckold & hotwife
nellington wrote:
Kad sam ja odrast'o za smokve, smokva se počela plaćati
kaj ja znam
- MyCore
#36 Re: cuckold & hotwife
Odradili kad ko sta preko tih stranica 
- amortizer
#37 Re: cuckold & hotwife
Damire, je li ovo nesto kontas organizovati pa trazis muskadiju?damirdamic wrote:Pozzz
Sta vi mislite o ovome?!
Vasa iskustva,kritike,savjeti?
Za neupucene-Naime to je odnos gdje je zena (supruga-djevojka) vruca, znaci mijenja partnere, ima ljubavnike a muz se sa time slaze,to podupire i posmatra cesto pomazuci zeni u "akciji"
Zna li ti zeMski dio za ovo?
- nellington
#38 Re: cuckold & hotwife
Erdős je slučaj za patološku seksologiju - njega je sve seksualno fizički i emocionalno boljelo... da je bio mazohista, baš bi čovjek mogao oćejfiti, ovako je odustao i pio one svoje amfetamine sa kafomBloo wrote:nellington wrote:
Kad sam ja odrast'o za smokve, smokva se počela plaćati
kaj ja znamti si meni ko Erdos
aseksualan
- seln
#39 Re: cuckold & hotwife
Ok, ako je tako, onda je za pretpostaviti da ce tu praksu nastaviti i u braku. Ne kazem da to nije ok ako oni zele, ali za prepostaviti je da bas nece zeljeti da prisustvuju kad im neko tare bracnog druga.Gospoda Ministarka wrote:Sad neozbiljna veza.... ne bih rekla... ljudi su 5 godina zajedno, imaju zajednicke ciljeve, nisu povremeni izlasci vec su nerazdvojni...seln wrote:To je drugo. I ja sam imao par "otvorenih" veza, znaci, tarlahanje i povremeni zajednicki izlasci, bez ikakve obaveze za vjernost, sa slobodom izbora da se uvijek kaze "ok, ja necu vise". To jesu bile veze, ali mi ne bi palo na pamet da ih zenim ili imam djecu s njima.
- nellington
#40 Re: cuckold & hotwife
Pazi, ja nikad ne rekoh da je to praktično - jazzer je tražio za dokaz da takve pojave postoje - i GM i ja smo ponudili ove oglase kao primjer - bilo online, bilo offline.MyCore wrote:Odradili kad ko sta preko tih stranica
- MyCore
#41 Re: cuckold & hotwife
MOzda joj je uskoro rodjendan, pa hoce da bude orginalanamortizer wrote:Damire, je li ovo nesto kontas organizovati pa trazis muskadiju?damirdamic wrote:Pozzz
Sta vi mislite o ovome?!
Za neupucene-Naime to je odnos gdje je zena (supruga-djevojka) vruca, znaci mijenja partnere, ima ljubavnike a muz se sa time slaze,to podupire i posmatra cesto pomazuci zeni u "akciji"![]()
- seln
#42 Re: cuckold & hotwife
Ako je dobra, pristao bih da joj uvalim poklon.MyCore wrote:MOzda joj je uskoro rodjendan, pa hoce da bude orginalanamortizer wrote:Damire, je li ovo nesto kontas organizovati pa trazis muskadiju?damirdamic wrote:Pozzz
Sta vi mislite o ovome?!
Za neupucene-Naime to je odnos gdje je zena (supruga-djevojka) vruca, znaci mijenja partnere, ima ljubavnike a muz se sa time slaze,to podupire i posmatra cesto pomazuci zeni u "akciji"![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#43 Re: cuckold & hotwife
nellington wrote: Erdős je slučaj za patološku seksologiju - njega je sve seksualno fizički i emocionalno boljelo... da je bio mazohista, baš bi čovjek mogao oćejfiti, ovako je odustao i pio one svoje amfetamine sa kafom
don't go there
uvijek mozes dobiti hug od mene ako rijesis Goldbacha
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#44 Re: cuckold & hotwife
ono sto ti nisi vidio, ne znaci da samim tim i ne postojijazzer wrote:nellington, g. ministarka
-
Gospoda Ministarka
#45 Re: cuckold & hotwife
Koja je razlika u 5 godina veze i kad si s nekim u braku? Kad dijelis sad u vezi zasto ne bi dijelio nakon 5 godina braka kad postane jednolicno i dosadno.seln wrote:Ok, ako je tako, onda je za pretpostaviti da ce tu praksu nastaviti i u braku. Ne kazem da to nije ok ako oni zele, ali za prepostaviti je da bas nece zeljeti da prisustvuju kad im neko tare bracnog druga.Gospoda Ministarka wrote:Sad neozbiljna veza.... ne bih rekla... ljudi su 5 godina zajedno, imaju zajednicke ciljeve, nisu povremeni izlasci vec su nerazdvojni...seln wrote:To je drugo. I ja sam imao par "otvorenih" veza, znaci, tarlahanje i povremeni zajednicki izlasci, bez ikakve obaveze za vjernost, sa slobodom izbora da se uvijek kaze "ok, ja necu vise". To jesu bile veze, ali mi ne bi palo na pamet da ih zenim ili imam djecu s njima.
- nellington
#46 Re: cuckold & hotwife
Inspirativno!Bloo wrote:nellington wrote: Erdős je slučaj za patološku seksologiju - njega je sve seksualno fizički i emocionalno boljelo... da je bio mazohista, baš bi čovjek mogao oćejfiti, ovako je odustao i pio one svoje amfetamine sa kafom
don't go there
uvijek mozes dobiti hug od mene ako rijesis Goldbacha
-
Strpljiva
#47 Re: cuckold & hotwife
Ne bih da se prepiremo, nije tema današnje emisije i ide u off. Samo ne shvatam da neko može tarlahati, imat ONS i posle tražiti žene koje nisu sklone tome, a tobože ja sam muško - meni prolazi. Postoje i žene koje takve muškarce ne žene.seln wrote:Ko prica o dvostrukim standardima? Samo sam rekao da sam imao "otvorene veze", seks, povremeni izlasci, sa slobodom da se prekine kad god se zeli ili da se povremeno isti sportovi upraznjavaju s nekim drugim.
Eto, toliko. A sad back na temu
- Bloo
- Globalna šefica
#48 Re: cuckold & hotwife
nellington wrote: Inspirativno!Ma ako požurim, mogu dobiti i Fieldsa, a ne k'o Wiles, ostario i onda dobio specijalnu nagradu za Gogu zeca
kak zeznut momka matematicara:D dragi dat cu ti guze kad rijesis Riemanovu hipotezu
- Mis mekinjas
#49 Re: cuckold & hotwife
jeste l' se već posvađali? 
- samo malo reloaded
#50 Re: cuckold & hotwife
Vjerujem da vecina muskaraca zna iz iskustva da su te stidljive i patrijahalno odgojene bosanke ili balkanke, ustvari prave zvijeri, kad ih malo "potaknes"nellington wrote:Pazi, ja nikad ne rekoh da je to praktično - jazzer je tražio za dokaz da takve pojave postoje - i GM i ja smo ponudili ove oglase kao primjer - bilo online, bilo offline.MyCore wrote:Odradili kad ko sta preko tih stranica
Jedino ne kuzim cemu poticanje, pa budi ono sto jesi, i to je to... nadji si partnera koji ce te razumjeti, ako se plasis da te ne pogleda cudno... u redu, malo lakse reci nego uraditi, ali...