Bloo wrote:nellington wrote: Inspirativno!Ma ako požurim, mogu dobiti i Fieldsa, a ne k'o Wiles, ostario i onda dobio specijalnu nagradu za Gogu zeca
kak zeznut momka matematicara:D dragi dat cu ti guze kad rijesis Riemanovu hipotezu
cuckold & hotwife
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- nellington
#51 Re: cuckold & hotwife
- Bloo
- Globalna šefica
#52 Re: cuckold & hotwife
shite, ovdje sve same generalizacije
-
Gospoda Ministarka
#53 Re: cuckold & hotwife
Sta fali poticanju?samo malo reloaded wrote:Vjerujem da vecina muskaraca zna iz iskustva da su te stidljive i patrijahalno odgojene bosanke ili balkanke, ustvari prave zvijeri, kad ih malo "potaknes"nellington wrote:Pazi, ja nikad ne rekoh da je to praktično - jazzer je tražio za dokaz da takve pojave postoje - i GM i ja smo ponudili ove oglase kao primjer - bilo online, bilo offline.MyCore wrote:Odradili kad ko sta preko tih stranica![]()
Jedino ne kuzim cemu poticanje, pa budi ono sto jesi, i to je to... nadji si partnera koji ce te razumjeti, ako se plasis da te ne pogleda cudno... u redu, malo lakse reci nego uraditi, ali...
Neke stvari ni ne znas da zelis i volis dok te neko ili nesto ne potakne?
Potici i dopusti da budes potaknut.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#54 Re: cuckold & hotwife
da se i s tobom jednom slozhimGospoda Ministarka wrote:
Sta fali poticanju?
- nellington
#55 Re: cuckold & hotwife
Bloo, čovjek se osjeća pametniji ako može izreći što generalniju tvrdnju - što je teorija općenitija i može se projektovati na više jedinki, to je ona cjenjenija. Eh sad, to što uglavnom ne postoje teorije koje se mogu projektovati na n ljudi sa 100%-tnom tačnošću, to ne sprečava ljude da generalizuju i osjećaju se ponosno na to što poznaju neku grupu ljudi (muški/ženski pol, Bosance, Balkance, Ferengije...)Bloo wrote:shite, ovdje sve same generalizacije
Forumske rasprave žive od generalizacija - da ostanemo na individualnim slučajevima, ne bismo mogli ni raspravljati
- plain vanilla
#56 Re: cuckold & hotwife
od ovako zabavne teme napraviste

- Bloo
- Globalna šefica
#57 Re: cuckold & hotwife
nellington wrote:Bloo, čovjek se osjeća pametniji ako može izreći što generalniju tvrdnju - što je teorija općenitija i može se projektovati na više jedinki, to je ona cjenjenija. Eh sad, to što uglavnom ne postoje teorije koje se mogu projektovati na n ljudi sa 100%-tnom tačnošću, to ne sprečava ljude da generalizuju i osjećaju se ponosno na to što poznaju neku grupu ljudi (muški/ženski pol, Bosance, Balkance, Ferengije...)Bloo wrote:shite, ovdje sve same generalizacije
Forumske rasprave žive od generalizacija - da ostanemo na individualnim slučajevima, ne bismo mogli ni raspravljati
da, zato Bosanci idu na more sa sretnom generalizacijom Čehinja
-
Gospoda Ministarka
#58 Re: cuckold & hotwife
nellington wrote:Bloo, čovjek se osjeća pametniji ako može izreći što generalniju tvrdnju - što je teorija općenitija i može se projektovati na više jedinki, to je ona cjenjenija. Eh sad, to što uglavnom ne postoje teorije koje se mogu projektovati na n ljudi sa 100%-tnom tačnošću, to ne sprečava ljude da generalizuju i osjećaju se ponosno na to što poznaju neku grupu ljudi (muški/ženski pol, Bosance, Balkance, Ferengije...)Bloo wrote:shite, ovdje sve same generalizacije
- nellington
#59 Re: cuckold & hotwife
I donesu urbane legende s mora (a Moke je još dod'o i to, da se strankinje ... )Bloo wrote: da, zato Bosanci idu na more sa sretnom generalizacijom Čehinja
- Bloo
- Globalna šefica
#60 Re: cuckold & hotwife
@nellington
da, zive od generalizacije, medutim sam korijen svih debata i rasprava donekle pociva na tome sto se neko pobuni na tu generalizaciju
(npr. ne osjeca se prijatno obuhvacen njome)
da, zive od generalizacije, medutim sam korijen svih debata i rasprava donekle pociva na tome sto se neko pobuni na tu generalizaciju
- Mis mekinjas
#61 Re: cuckold & hotwife
Prenese me, o čemu je ono ova tema 
- seln
#62 Re: cuckold & hotwife
Znaci li to da on njoj (ili ona njemu) i sada nalazi seksualne partnere i uzima ocevid dok joj momka/curu tare drugi/druga?Gospoda Ministarka wrote:
Koja je razlika u 5 godina veze i kad si s nekim u braku? Kad dijelis sad u vezi zasto ne bi dijelio nakon 5 godina braka kad postane jednolicno i dosadno.
- seln
#63 Re: cuckold & hotwife
Glupost, odnosno, totalno nerazumijevanje zivota. Ali nazad na temu.Strpljiva wrote:Ne bih da se prepiremo, nije tema današnje emisije i ide u off. Samo ne shvatam da neko može tarlahati, imat ONS i posle tražiti žene koje nisu sklone tome, a tobože ja sam muško - meni prolazi. Postoje i žene koje takve muškarce ne žene.seln wrote:Ko prica o dvostrukim standardima? Samo sam rekao da sam imao "otvorene veze", seks, povremeni izlasci, sa slobodom da se prekine kad god se zeli ili da se povremeno isti sportovi upraznjavaju s nekim drugim.
Eto, toliko. A sad back na temu
- nellington
#64 Re: cuckold & hotwife
To je marksistički pristup - sukob (sa sistemom) kao pokretač diskusijeBloo wrote:@nellington
da, zive od generalizacije, medutim sam korijen svih debata i rasprava donekle pociva na tome sto se neko pobuni na tu generalizaciju(npr. ne osjeca se prijatno obuhvacen njome)
Back to cuckolding - šta je sa obrnutom situVacijom - kada supruga želi da se muž pusti u promet?
-
Gospoda Ministarka
#65 Re: cuckold & hotwife
Otkud ja znam da li je on tu prisutan dok nju neko drugi "tareseln wrote:Znaci li to da on njoj (ili ona njemu) i sada nalazi seksualne partnere i uzima ocevid dok joj momka/curu tare drugi/druga?Gospoda Ministarka wrote:
Koja je razlika u 5 godina veze i kad si s nekim u braku? Kad dijelis sad u vezi zasto ne bi dijelio nakon 5 godina braka kad postane jednolicno i dosadno.
- cat lover
#66 Re: cuckold & hotwife
to neli, imal tu kakvih elaboracija

- nellington
#67 Re: cuckold & hotwife
Znaš mene, ja isti pis'o ja na N i E ili Lj i S, profesionalna deformacijacat lover wrote:to neli, imal tu kakvih elaboracija![]()
![]()
![]()
![]()
- cat lover
#68 Re: cuckold & hotwife
pretpostaviš da je rješenje nemoguće ili moguće hebiganellington wrote:Znaš mene, ja isti pis'o ja na N i E ili Lj i S, profesionalna deformacijacat lover wrote:to neli, imal tu kakvih elaboracija![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by cat lover on 09/06/2011 13:59, edited 1 time in total.
- ladyada
#69 Re: cuckold & hotwife
- plain vanilla
#70 Re: cuckold & hotwife
Sad mijesate kruske i jabuke.seln wrote: Glupost, odnosno, totalno nerazumijevanje zivota. Ali nazad na temu.
Nevjerstvo ili kako ga nazvaste, tarlahanje sa strane, nema veze s ovom temom..
Ovdje se radi o ljudima koje cin gledanja s drugom osobom pali, koji mastaju o tome, i naravno da se desava samo u dogovoru s partnerom..
Smatra se perverzijom jer ne zadovoljava tradiocionalne standarde drustva i to je to..
- cat lover
#71 Re: cuckold & hotwife
doktoriceplain vanilla wrote:Sad mijesate kruske i jabuke.seln wrote: Glupost, odnosno, totalno nerazumijevanje zivota. Ali nazad na temu.
Nevjerstvo ili kako ga nazvaste, tarlahanje sa strane, nema veze s ovom temom..
Ovdje se radi o ljudima koje cin gledanja s drugom osobom pali, koji mastaju o tome, i naravno da se desava samo u dogovoru s partnerom..
Smatra se perverzijom jer ne zadovoljava tradiocionalne standarde drustva i to je to..
- seln
#72 Re: cuckold & hotwife
O tome sam i govorio. Moguce he da ce i u braku uzivati u carima otvorene veze, ali to ne znaci da ce muz dovoditi krkane kuci i s klipacom u ruci gledati kako mu zigu zenu.Gospoda Ministarka wrote:Otkud ja znam da li je on tu prisutan dok nju neko drugi "tareseln wrote:Znaci li to da on njoj (ili ona njemu) i sada nalazi seksualne partnere i uzima ocevid dok joj momka/curu tare drugi/druga?Gospoda Ministarka wrote:
Koja je razlika u 5 godina veze i kad si s nekim u braku? Kad dijelis sad u vezi zasto ne bi dijelio nakon 5 godina braka kad postane jednolicno i dosadno." ili obratno... znam da uzivaju u carima slobodne veze.
-
Strpljiva
#73 Re: cuckold & hotwife
Vanilla ti objasni o čemu je riječ. Upravo je to cuckold.seln wrote:O tome sam i govorio. Moguce he da ce i u braku uzivati u carima otvorene veze, ali to ne znaci da ce muz dovoditi krkane kuci i s klipacom u ruci gledati kako mu zigu zenu.
Samo što se ne pali svi na krkane i kamiondžije.
- samo malo reloaded
#74 Re: cuckold & hotwife
Gospoda Ministarka wrote: Sta fali poticanju?
Ne fali nista, ja uzivam u zeni traziti ono sto ni sama nije svjesna da ima u sebi, a ja vidim na prvi pogled
I volim i da ona to uradi meni, mada su zenskice po tom pitanju ipak malo... sramezljivije, da tako kazem
Ne govorim ja o tome, vec ono "zakopcana do grla" a ovamo, najradije bi sa trojicom, jedan u mackicu a dva drzi rukom pa naizmjenicno ih "guta", pokusao sam biti sto bolje slikovit
-
Gospoda Ministarka
#75 Re: cuckold & hotwife
Ako otkrije da ga to lozi, a ona se sa tim slaze zasto ne bi... ?seln wrote:O tome sam i govorio. Moguce he da ce i u braku uzivati u carima otvorene veze, ali to ne znaci da ce muz dovoditi krkane kuci i s klipacom u ruci gledati kako mu zigu zenu.
Ko ce znati dokle sezu ljudske granice?