Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.
Moderators: Benq , O'zone
zateznistub
JanuaryJones wrote: zateznistub wrote: starii wrote:
al-tavil dere samo tako..ne idite kod njega
Za sada jedino ostaje tawil, jer mi je supruga tu radila color dopler i radi tretmana pjenom kod njih mora i ct venografiju da uradi, koju god drugu ordinacija da je zvala dobije odgovor da oni to ne rade...
Jesi prob'o kod ovih
http://www.institutzavene.com
Nisam znao da ovo postoji, a evo dok ovo pisem zove me supruga da vidim upravo kod njih...koja slučajnost!
Zovem cim otvore jutros...
Hvala
zateznistub
Freamon Lester wrote: zateznistub wrote:
To nije drastično i za tu razliku se ne isplati ići u Zenicu, ali hvala na trudu!
Neko ko nema tih 40-50 KM njemu je drasticno. Kako god, da ne sirimo dalje pricu ozdravio ti meni.
Ovi tvoji u Ze ne rade ovo što meni treba.
@januaryJones
Niti centar za vene ne radi tu uslugu...
Od svih samo Al Tawil, al je i njihov u kvaru
Altsa
zateznistub wrote: starii wrote:
Za sada jedino ostaje tawil, jer mi je supruga tu radila color dopler i radi tretmana pjenom kod njih mora i ct venografiju da uradi, koju god drugu ordinacija da je zvala dobije odgovor da oni to ne rade...
jeste li ovdje isli i pitali ?
http://www.institutzavene.com/
zateznistub
Altsa wrote: zateznistub wrote: starii wrote:
jeste li ovdje isli i pitali ?
http://www.institutzavene.com/
Jesmo, ne rade..
Ja stvarno ne znam da li je to toliko komplikovano da samo jedna privatna ordinacija daje tu uslugu...
vjesticanametli
pitaj u alea dr. kandic kod parkinga su preko puta vijecnice
razonoda
zateznistub wrote: Freamon Lester wrote: zateznistub wrote:
To nije drastično i za tu razliku se ne isplati ići u Zenicu, ali hvala na trudu!
Neko ko nema tih 40-50 KM njemu je drasticno. Kako god, da ne sirimo dalje pricu ozdravio ti meni.
Ovi tvoji u Ze ne rade ovo što meni treba.
@januaryJones
Niti centar za vene ne radi tu uslugu...
Od svih samo Al Tawil, al je i njihov u kvaru
Zasto uopste da radi taj CT nije potreban , dovoljan je dopler. To je jednostavna procedura, koja rjesava problem oboljelih vena.
zateznistub
razonoda wrote: Zasto uopste da radi taj CT nije potreban , dovoljan je dopler. To je jednostavna procedura, koja rjesava problem oboljelih vena.
ne znam zaista, ne razumijem se u to!
U glavnom, doktor nakon color doplera, je rekao da uradi ct venografiju da bi vidjeli u kakvom su stanju te unutarnje vene...
razonoda
zateznistub wrote: razonoda wrote: Zasto uopste da radi taj CT nije potreban , dovoljan je dopler. To je jednostavna procedura, koja rjesava problem oboljelih vena.
U glavnom, doktor nakon color doplera, je rekao da uradi ct venografiju da bi vidjeli u kakvom su stanju te unutarnje vene...
Kako sam ja radila (van BIH), istu proceduru, samo pregled doplerom je bio dovoljan. Po , meni bacanje para na dodatne preglede.
zateznistub
razonoda wrote: zateznistub wrote: razonoda wrote: Zasto uopste da radi taj CT nije potreban , dovoljan je dopler. To je jednostavna procedura, koja rjesava problem oboljelih vena.
Kako sam ja radila (van BIH), istu proceduru, samo pregled doplerom je bio dovoljan. Po , meni bacanje para na dodatne preglede.
Ček, šta treba da kažem doktoru dane treba ct venografija i da uradi zahvat bez nalaza kojeg traži? Kako to da izvedem?
razonoda
Mozda da nazoves --institutzavene--- pitaj njih sta je porebno da bi se uradila ta procedura.
Opet, ponavljam---radila sam u USA , i nista vise od --ultra sounda mi nije trazeno. To snimanje me kostalo $300, no ostala procedura je skuplja.