CRVENE FLEKE
Moderator: anex
-
AMRICA17
#1 CRVENE FLEKE
E ovako ja imam jedno pitanje, pa ako neko moze da mi odgovori???
Moj otac kada se udari, nebito da li samo malo ili pak jace, na bilo kojem dijelu tijela (sada su te udarne tacke glava i ruke) na tom mjestu se pojave crvene fleke koje nisu bas male. Mislim da nije normano da se taj dio odmah podkrvavi i da to ne prolazi po mjesec dana. Da li neko zna zbog cega se to desava, sta je uzrok tome? hvala unaprijed
Moj otac kada se udari, nebito da li samo malo ili pak jace, na bilo kojem dijelu tijela (sada su te udarne tacke glava i ruke) na tom mjestu se pojave crvene fleke koje nisu bas male. Mislim da nije normano da se taj dio odmah podkrvavi i da to ne prolazi po mjesec dana. Da li neko zna zbog cega se to desava, sta je uzrok tome? hvala unaprijed
Last edited by AMRICA17 on 08/03/2009 16:43, edited 1 time in total.
- HAVANA
#2 Re: CRVENE FLEKE
AMRICA17 wrote:E ovako ja imam jedno pitanje, pa ako neko moze da mi odgovori???
Moj otac kada udari, nebito da li samo malo ili pak jace, na bilo kojem dijelu tijela (sada su te udarne tacke glava i ruke) na tom mjestu se pojave crvene fleke koje nisu bas male. Mislim da nije normano da se taj dio odmah podkrvavi i da to ne prolazi po mjesec dana. Da li neko zna zbog cega se to desava, sta je uzrok tome? hvala unaprijed
-
AMRICA17
#3 Re: CRVENE FLEKE
mislim da nisi dobro procitala, KADA SE UDARI, NE KADA ME UDARI (mene nikad ne udara hahaha). A pitam jer bi onda svakom trebalo kad jace pritisne ruku da ostanu ogromne fleke...to mi je nejasno
-
delightful
#4 Re: CRVENE FLEKE
pa napisi onda da bude razumljivije. pokusaj nagovoriti oca da potrazi ljecnicku pomoc.
- HAVANA
#6 Re: CRVENE FLEKE
PročitaO
Dobro je, ja konto tebe kad udari. 
- valter.ba
#7 Re: CRVENE FLEKE
Obavezno i sto prije uraditi kompletnu krvnu sliku! Postoji vjerovatnoca da je broj trombocita znatno reduciran. Nemojte gubiti vrijeme nego zurno u LAB. Sretno
- chuchumbamayumbe
#8 Re: CRVENE FLEKE
Cime se udara, sviju ti?!
Koka, hors, zuto, ili falshom u glavu?!
Koka, hors, zuto, ili falshom u glavu?!
-
AMRICA17
#9 Re: CRVENE FLEKE
ma to ti kod njega nije normalno haha.... od sto, od prozor, od vrata , neko ga ustine onak slucajno iz zezancije
- Kraljica_Suza
#10 Re: CRVENE FLEKE
Dobro kod mene nisu crvene fleke, al' recimo da svaki put ako se grubo dotaknem od neki predmet dobijem modricu
a da ne pricam tek kad se jace udarim, naravno jopet modrica bude
Bezbroj puta samo vidim npr. na nozi plavo i uopce se ne sjecam da sam se udarila..ono, ja kontam da imam bas bas osjetljivu kozu (a i imam, koliko poznajem svoje tijelo
), pa zbog toga sam njezna k'o pahuljica i svaki mi qlinac fali
a za crvene fleke, pravac
doktor!
Bezbroj puta samo vidim npr. na nozi plavo i uopce se ne sjecam da sam se udarila..ono, ja kontam da imam bas bas osjetljivu kozu (a i imam, koliko poznajem svoje tijelo
a za crvene fleke, pravac
-
ania
#11 Re: CRVENE FLEKE
obavezno ljekaru, ocito su vrijeme krvarenja i koagulacije produzeni...za pocetak krvna slika, a dalje ovisno o rezultatima iste!
sretno!
sretno!